ممنون
پس ارنا بهتره ویوتی خوشگل تره
من بهش ارنا رو میگم
راستی شما تو این رنج گوشی بهتری نمیشناسی؟
راستی نرم افزارو تم واسه ارنا هست؟
ممنون
پس ارنا بهتره ویوتی خوشگل تره
من بهش ارنا رو میگم
راستی شما تو این رنج گوشی بهتری نمیشناسی؟
راستی نرم افزارو تم واسه ارنا هست؟
نرم افزارهاي جاوا رو كه معمولا راحت اجرا ميكنه با كيپد مجازي اگه رزولشنشون پايينتر از 480*800 باشه. اگه هم توي همين رزولشن باشه تمام صفحه اجرا ميكنه. كه پيدا كردن نرم افزار با رزولشن 480*800 يه كم سخته ولي پيدا ميشه.
دوربین آرینا باز خیلی بهتره چون نویز نداره....ویوتی اسمارت مشکل نویز داره.....در ضمن آرینا جک 3.5 هم داره....و استحکام بدنش خیلی بیشتر از ویوتی اسمارته.....
بازم ممنون
پس ارنا یک گوشی کامله
تصویب شد ارنا
بازم ممنون از راهنماییاتون
الان رفتم گوشی شاپ دیدم شونصد تا معایب نوشته
مثل اینکه زیر نور خورشید خوب نمیشه خوند
چقدر درسته؟
فقط از 5800 بهتر باشه خوبه
دوربینشم حتما از 5800 بهتره دیگه؟
نه زير نور افتاب از 5800 بهتر نيست. توي اين زمينه نوكيا خوب و الجي و سامي ضعيف كار كردن. دوربين 5800 كه توي 3.2 مگاپيكسلي ها حرف زيادي واسه گفتن نداره چه برسه جلوي اين.
البته استثناء هایی هم هست!
الان که سامسونگ با زدن گوشی های AMOLED و سوپر AMOLED و الجی هم با ال سی دی های جدیدیش (مثل IPS LCD) دیگه اون مشکلات قدیم رو ندارن....نمونش گوشی های BL40 و Mini یا همین iPhone 4 خودمون....
زیر نور خورشید اذیت میکنه؟
قابل تحمل هست؟
شما که این گوشیو دارین باهاش مشکل ندارین؟
اگه نور صحنشو بذارين اخر كارتونو راه ميندازه. ولي به پاي 5800 نميرسه ها. ولي قابله تحمله
تایید میکنم....البته دیگه بستگی به خودتون داره....مثلا من برام اهمیتی نداره چون زیر نور خورشید استفاده ی زیادی ندارم و همون مقدار کارمو رو راه میندازه....(در ضمن نور صفحه ی گوشیه من در همه حالت روی 40 درصد هست).اگه نور صحنشو بذارين اخر كارتونو راه ميندازه. ولي به پاي 5800 نميرسه ها. ولي قابله تحمله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)