سلام دوست عزیز .
این سیستم من هستش :
مخلصیم .
سلام دوست عزیز .
این سیستم من هستش :
مخلصیم .
اين مشخصاتو چطوري اوردي به ما هم ياد بده
plz
..................
خداییش یه همچین سیستمی حد اقل یه هارد 500GB یا یه هارد 1 TB می خواد ....ظلم هستش با این سیستم روش هارد 320 نصب کردی ................یه سوال 4870 X2 چه مدلی از گرافیک هستش .یعنی یه جایی رو معرفی کن که مشخصاتشو کامل نوشته باشه ..... به همرا قیمتش...........ولی با این سیستم کارت درسته.......... می گی که باش چه کار می کنی ..............بازی .....یا نه تو کار برنامه نویسی یا طراحی ( گرافیک ) هستی.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
.............................نرم افزار های زیادی هستن که مشخصات سیستم رو هم از نظر سخت افزاری هم از نظر نرم افزاری می دن.مثل Si software Sandra که ورژن های زیادی ازش اومده........... اما تو ویندوز هم از دو مسیر میتونی مشخصات سیستم رو ببینی........:
1. مسیر زیو رو دنبال کن .........
-----run---Start---تایپ کن ----dxdiag ------------ بعد اینتر بزن...........تو صفحه که باز میشه اگه بار اول باشه باید گزینه yes رو بزنی تا وارد اون صفحه بشی...........بعد در اون صفحه چند تا تب میبینی....تب اول system هستش که مشخصات سیستم رو داده.........تب هاب بعدی هم به ترتیب مال فایل های Direct X و کارت گرافیک و کارت صوتی و غیره .هستش..
2. مسیر زیر رو دنبال کن ......... ( اگه سیستم عاملت ویستا یا 7 هفت هست )
روی my Computer ------------ کلیک راست کن ---properties------------ تو صفحه روی بندی که نوشته system کنارش با خط آبی نوشته Rating ------------داخل اون بخش مشخصات سیستم رو نوشته .اگه میبینی که رتبه پایین داده ....یه بار رفرش رو بزن ...کمترین رتبه رو ویندوز به عنوان رتبه بندی انتخاب میکنه/.........
سلام دوست عزیز .
بیشتر بازی هستش ولی خب تا حدودی گرافیک هم استفاده میشه .
×××××××××
من با برنامه PC Wizard 2009 مشخصات رو آوردم .
میتونین از اینجا دانلود کنین . نرم افزار خوبی هستش . ولی دقتش زیاد نیست .
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی هست که از نسخه ی 64 بیتی استفاده کند
میخوام یه گزینه را فعال کنم که با کرک Windows 7 Toolkit 1.8 رو 64 بیتی جواب میدد
موفق باشید
من 64 بیتی دارم...
اون کرک رو بیخیال شو و از کرک جدید استفاده کن...
سلام..
بچه ها چطوری میشه هم ویندوز 7 رو داشت و هم ایکس پی؟!
من رو XP ویندوز 7 نصب کردم ولی تو صفحه ی Start Menu گزینه ی ایکس پی نیست!این در صورتی هست که فایل های مربوط به ویندوز ایکس پی سره جاش هست و پاک نشده...
لطفا" راهنمایی کنید...
سلام من یه مشکلی دارم
زمانی که DVD رو توی دستگاه می دارم و به حالت بوت از روی DVD می برم خیلی دیر بالا میاد این مشکل رو توی 3 یا 4 مرحله اول دارم .
توی جاهای دیگه امتحان کردم هیچکدوم این مشکل رو نداشتن البته این مشکل رو توی ویستا داشتم .
سوال آخر DVD 7 الان دو رو بره چنده ؟ و از کجا بفهمم که 7600 است ؟
کسی نمیدونه ؟!
یکم عجله دارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)