32 بیتی رم 4 رو ساپورت نمیکنه فقط باید 64 بیتی بریزی من ultimate ریختم
32 بیتی رم 4 رو ساپورت نمیکنه فقط باید 64 بیتی بریزی من ultimate ریختم
سلام
من یه لپ تاپ می خوام تا 500-600 تومان واسه مامانم بخرم اونم تازه کاره نظر خودم یک مدل Acer بود اگه مدل خاصی مد نظر دوستان هست با قیمت معرفی کنید کانفیگش هم نسبتا خوب باشه
مرسی
سلام.اگر برای مامان میخوای ب نظر من netbook بگیر.10 اینچ .من برای چنتا مامان گرفتم و راضی بودن.4ویژگی داره قیمت کم ،عمر باطری بالا 6-8 ساعت،سبک و قابل حمل ، زیبا (زنانه).قیمت حدود 400تومن مدل d260 یا d250 .ضعف نداشتن dvd drive و عدم پرازش بالا (همه چیز جز بازی)
اگرم ک نه.14 اینچ 4741g
15 اینچ 5742g
یا حق
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز کانفینگ و قیمت خوبی داره کاش وجود هم داشت.هر جا میری میگن نداریم فلان ال هست بل هست![]()
سلام الوین خان.خوبی؟چی شده؟ چرا ؟ چه مدلی میخوای؟ کجا رفتی؟
1هفته پیش ک پاساژ پایتخت همشو داشت الان هم باید داشته باشه.بازار رضا هم بدک نبود.ای
سلام .من 5742 zgدارم.باهاش گیم که بازی میکنم بعد از 10 دقیقه پیغام میده که سی پی یو حرارتش به 85 رسیده وباید از بازی خارج یا دستگاهو خاموش کنم.کلیه تنظیمات گرافیکم پایین اوردم.کارت گرافیکم 1 گیگ رمم 3 گیگ .لطفا راهنماییم کنید مشکل از چیه.
سلام
cpu چیه؟ Dual-Core؟ چه برنامه ای میاد پیغام میده؟ مال خود ویندوزه؟ برنامه مانیتورینگ دمای cpu روی دستگاه نصب نیست؟از اول اینجوری بود؟ بایاس رو آپدیت نکردی؟
بایوست رو آپدیت کن.
دوستان ممنون میشم جواب من رو در این تاپیک بدین پست شماره 438
اینم متن سوال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یک ایسر5742 با این کانفینگ سفارش دادم
سی پی یو Cor ı3 3mb
گرافیک:nvdia
رم 2 گیگ
هارد 320
مصفحه نمایش15.6
قیمت با گارانتی شرکتی 680 و بدون گارانتی 350 گارانتی هم که میده نوین هست
دوستان این کانفینگ چطوره قیمتش هم نظر بدین لطفا البته گفت سری5742G هست و تو سازگار جای دیگه با این کانفینگ پیدا نکردم.