نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر ويندوز اورجينال رو پاك كنيم و يه ويندوز جديد بريزيم چه اتفاقي مي افته ؟؟ چرا ويندوز اورجينال اين همه مهمه ؟؟
اتفاقی نمیفته ....
خوب یه سری مزایا داره(باگ کمتر و عمر بالاتر سیستم عامل و ...)
شما میتونید دو تا ویندوز را همراه هم داشته باشید ...(دوال بوت)
ولی فقط ریکاوری را داشته باشید که خیالتون راحت باشه ...
در ضمن حدود 100 دلار هم برای همین ویندوزتون هست
سلام...دوستان عزیز اگه ممکنه این لینک رو یه نیگاه بندازید حقیقتش چشمم اینو گرفته ولی مدل و سری شو نمیدونم !
چون قصد خرید دارم در اینده و این مدل هم زیباست و هم امکاناتش فوق العادست...اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید...مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چشتون چیزای خوبی رو می گیره ها !!!
سری F سونی هست این چیزی که می خواید که امکاناتش :
Intel® Core™ i7-820QM 1.73
که قابلیت کاهش به 720 هم داره و چهار هسته ای هست ...
گرافیک خوب و نسبتا بالایی داره ...
فعلا مدل خاصی نداره و کلا باید یه مدل کاستوم بردارید ... اسمش فک کنم VPCF1190X هست ...
توی ایران هم نیومده ( خیلی جدیده )
میتونید اگه خارج فامیلی دارید از این آدرس سفارش بدید و بگید براتون بیارن :
نسیت به امکاناتش قیمت مناسبی داره ( البته بیشتر لپ تاپ برای کارهای دقیق محاسباتی و گرافیکی بالا هست )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مانیتور با رزولوشن 1920*1680 ( Full HD )
و Blu-Ray Burner هم داره ( البته اگه بخواید )
در کل برای مصارف خانگی و معمولی نیست و قیمت هم از 1000 تا 3000 دلاره !
کانفیگ خیلی بالایی داره و اگر بگیرید کمی پول اضافه برای لوازم جانبی براش خرج کنید فک کنم تا 4-5 سال دیگه راحت بازی ها رو براتون جواب بده + کارهای گرافیک معمولی رو به بالا و سی پی یو هم خیلی عالیه !
Last edited by soroshea; 14-01-2010 at 12:39.
کی گفته مهمه؟؟؟ هیچی نمی شه
دوست عزیز شما قیمتشو دیدی مناسبه فک کردی ایران بیاد هم با همین قیمته؟؟؟؟ بهترین راه اینه که آمریکا فامیل داشته باشید(چون سونی آمریکا فقط در آمریکا به طور قانونی به فروش می رسه)
دوست عزیز نمایندگی سونی اینجا داره همینو میفروشه 1350 ...البته چینی هستش و امرکاییش بالای 2 در میاد ولی گویا هیچ فرقی بینشون نیست !
من جوابتونو میدم . کارت گرافیک که مشکلی نداره و شناخته ! اما در مورد اون دو تا ارور دیگه باید اول وارد سایت سونی بشین و از قسمت درایور ها درایورهای مخصوصش رو دریافت کنین . اون دو تا مال درایورهای مموری ریدر هستن یکی مال اس دی و یکی هم مال استیک ! وقتی نصب کنین اون دو تا ارور از بین میره . برای کم و زیاد کردن هم باید درایورش رو نصب کنین و اونو از همون سایت سونی بگیرینش . اسم اون هم هست :
از قسمت درایورهای سایت سونی وارد این بخش میشین :
Sony Applications
و درایوری به اسم
VAIO® Event Service
رو دانلود و نصب میکنین . همین . کلید های کم وز یاد کردن صدا و نور درست میشه البته یکبار ری استارت باید کرد !
این لینک مدل من هست :
مخصوص ویندوز هفت 64 بیت و من از اینجا میگیرم ولی همه رو نگرفتم . شما هم مدل خودتون رو بزنین درایورهاش میاد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزیز من آخه بین چینی و آمریکایی فرق نیست؟؟؟؟
هنوز این چینیا رو نشناختی ؟
بهترین راه همونیه که گفتم باید به فامیلات بگی از آمریکا برات بیارن ( تازه باید بازش کنن که روش مالیات نخوره و ... )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)