اين جا حدود 65تا بازي لمسي كه به ويوتي هم ميخوره هست كلا 32 مگا سايزشه. اگه خواستي دانلودش كن.
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين جا حدود 65تا بازي لمسي كه به ويوتي هم ميخوره هست كلا 32 مگا سايزشه. اگه خواستي دانلودش كن.
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میخواستم بدونم میشه برنامه ای پیدا کرد که صفحه رو با کد قفل کرد
من یه بار تم زدم به گوشیم
گوشیم خراب شد ولی به زور بک آپ پیدا کردم و درستش کردم
ولی به نظرم تم اصلسش بهتره
تو این تما نمیشه بک راند گذاشت
تو بعضی صفحه ها هم برمیگرده به تم اصلی که هزار جور اذیت داره
اگه کسی بک آپ خواست یه ندا بده گذاشتم
سلام.
احتمالا که نه حتما در هنگام Rname و Refresh کردن پوشه ی LGAPP به TOTO اشتباهی انجام دادید
اینجارو بخونید و مراحل رو از اول به دقت انجام بدین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 3بار این کارو انجام دادم و مشکلی نبوده
باید با نرم افزار پسوندشونو تغییر بدین ، بعد میتونین بلوتوثش کنین.
با سلام
من از راه هاییی که گفته شده بود رفتم اما فایل بک آپ نگرفتم . و حالا صفحه زرد اومده فکر کنم اگه بک آپ روبزنم درست میشه . من بک آپ هاییی رو که شما گذاشتین رو داونلود کردم اما تو نصب شدن مشکل دارن . ازتون خواهش میکنم یه بک آپ بدون مشکل برامون بزارین تا مشکلمون حل بشه .
میتونین ازین استفاده کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیتونین ازینجا کمک بگیرین:
من هم میخوام تم بریزم ولی تو آموزش پست 112 لینک هایی که برای دانلود قرار داره فیلتر هستند. کسی میتونه کمک کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من چند وقت پيش تم روي گوشيم ريختم اما فكر كنم يه جاي كار ايراد داشته چون وقتي ميخوام از تمها استفاده كنم وقتي كسي با من تماس ميگيره گوشيم خاموش مي شه براي همين ازشون استفاده نكردم اما حالا يك مشكل جديد برام پيش آمده كه گوشيم در اغلب اوقات انتن نداره و من هم بخاطر همين فكر كردم سيم كارتم مشكل داره رفتم عوضش كردم اما بازم درست نشده حالا مطمئن هستم گوشيم مشكل داره اگه كسي راهي به نظرش مي رسه كمك كنه در ضمن من نمي دونم ، بلد نيستم كه چه جوري بايد تمها را پاك كنم و بك آپ را به گوشيم برگردونم لطفا يكي كمك كنه.
به به... می بینم که کلوپ دوباره پا گرفت!خدا رو سپاس...
به اون هایی هم که تازه وارد تالار پی30ورلد شدن تبریک و خوش آمد می گمانشالله مدیر شدن همگی تون رو ببینم.
دوستان قدیمی یه پرسش! کسی از امیرحسین خبری نداره؟ خیلی وقته ازش بی خبرم... نگرانشم
یادم میاد وسطای کلوپ یکی به این مشکل بر خورده بود. دوستان هم فکر کنم پاسخش رو دادن... بگرد ببین می تونی پیداش کنی؟
دستتون رو می بوسم
شاد باشین![]()
سلام
تا صفحه 65 را قبلا خونده بودم از اون به بعد را هم خوندم ام چيزي دستگيرم نشد .
آیا ترفندی برای kp100 وجود دارد؟یا هر نکته ی دیگری؟
سلام
تا صفحه 65 را قبلا خونده بودم از اون به بعد را هم خوندم ام چيزي دستگيرم نشد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)