آقایون این بازی رو دارن همه جا بازی می کنن رو pcمن فکر میکنم فردا تو تهران و 1-2روزدیگه شهرستان میارن
آقایون این بازی رو دارن همه جا بازی می کنن رو pcمن فکر میکنم فردا تو تهران و 1-2روزدیگه شهرستان میارن
چون cod هست ، وقتی وسط بازی بپره بیرون خیلی حال گیریه!!من که تا نسخه ی بعدی بیاد ، modern warfare 1 رو دارم رو بالاتریم درجه ی سختی تموم می کنم که دقیقأ پشت سر هم بیفتم ، بی شرف با این که 3 سال پیش اومده ولی باز خیلی حال می ده!
فقط خدا کنه که نسخه هایی که می خواد عرضه بشه ، ایرادی نداشته باشه!!
بابا خیلیهاتون از مرحله پرتین!
مگه این بازیه اولیه که قبل از عرضه تو ایران و اینترنت پیداش شده؟؟؟؟
چی 5 روز دیگه؟ همین فردا پس فردا، نهایتش تا شنبه همه جا ریخته دیگه!
نشستین منتظر ریلیز جهانی؟
اصلا مگه اکتیویژن براش دمو داده بوده که حالا دمو باشه؟
من یه خبر دیگم واسه اون دسته عزیزانی دارم که فکر میکردن بازی رو نمیشه آنلاین بازی کرد .خیالتون راحت شما راحت میتونین این بازی آنلاین بازی کنین و حالشو ببرین![]()
دوستان مثل این که بازی عرضه شده ولی از سالم بودنش مطمئن نیستم ولی باید کامل باشه.
حجمشم 9.1 گیگ هست.
Description:
Modern Warfare 2 PC Leaked - TheNightmarePC
Installation:
1) Visit2) Enter contest, and press submit for passwordکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3) Enter password and extract files
4) Mount/Burn image
5) Play Singleplayer, no crack required
It is recommended that you stay off IWnet(Multiplayer) until game officially released
or you may recieve a ban.
------------------------------------------
Information/Game Facts
------------------------------------------
Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Release date: November 10, 2009
Genre: First Person Shooter
Game Rating: RP (Rating Pending - Mature)
On November 10, 2009, Infinity Ward's Modern Warfare 2 will strike worldwide. The most-anticipated game of the year and the sequel to the best-selling first-person action game of all time, Modern Warfare 2 continues the gripping and heart-racing action as players face off against a new threat dedicated to bringing the world to the brink of collapse.
Game Features:
* Epic single-player campaign picks up immediately following the thrilling events from Call of Duty 4: Modern Warfare.
* The definitive multiplayer experience returns, with a host of new perks and enhancements.
* New cooperative SpecOps mode, the perfect combination of Modern Warfare's single-player intensity and the addictive replayability of its multiplayer.
Download this torrent!
Modern Warfare 2 PC Leaked in Windowsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مثل این که خرابه اینو بزنید.
__________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بي خودي لطفا غريب كشي نكنيد...
من گفتم شنيده ها حاكي از اين است نگفتم كه خودم دارم ميگم!!!
خوب activision گفته پرفروشترين بازي تاريخ فقط از صميم قلب اميدوارم يه داستان فوق العاده پشت قضيه باشه چون چيزاي جفنگ خيلي زيادي ميبينيم تو ويدئو ها و اين تخيلات به نظر من MW2 رو از سري بازيهاي محبوب COD دور ميكنه...
يه جورايي اون امتياز دادن آدم كشتن و سلاح هاي خفن مفن و ... آدمو ياد آنريل تورنومت ميندازه متاسفانه!!!
هیچ چیر غیر قابل قبول و جفنگ که دیده نشده ...شاید کمی تبلیغات باعث این نظر شما..شده.
منظورتون همون آنلاين هستش ديگه كه امتياز ميده ؟!يه جورايي اون امتياز دادن آدم كشتن
Last edited by resident_evil; 04-11-2009 at 23:12.
ویرایش:پست پاک شود
Last edited by shahabprince; 04-11-2009 at 23:17. دليل: اشتباهی
واقعا انتظار ها از این بازی خیلی زیاده.من به شما قول میدم بازی خیلی خوب از اب در بیاد دوست عزیز مثبت فکرکنبه من اطمینان داشته باش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)