با تشکر از راهنمایی شما! امروز کلید رو تحویل گرفتم.... البته در اولین مرحله مجبور شدم باطری بخرم... چون از اونجایی که ماشین 1-2 ماهی تکون نخورده بود روشن نمیشد!!!! گویا 110 تومان پول باطری اتمیش میشه!!! امیدوارم این خرج روزمرش نباشه!
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
با تشکر از راهنمایی شما! امروز کلید رو تحویل گرفتم.... البته در اولین مرحله مجبور شدم باطری بخرم... چون از اونجایی که ماشین 1-2 ماهی تکون نخورده بود روشن نمیشد!!!! گویا 110 تومان پول باطری اتمیش میشه!!! امیدوارم این خرج روزمرش نباشه!
حرف نداره موتور TU5 من عینن دیدم. پیشنهاد میکنم واقعا. هم کم مصرفه هم قدرتمند![]()
سلام
خیلی خیلی ممنون از شما خیالم راحت شد حالا دیگه مشکلی در پارس نمیبینم تا الان فقط بنزینش برام مشکل بود و فکر می کردم اگه گاز سوز کنم همش باید تعمیرگاه باشمدقیق نمی دونم چند ساله پژو پارس گاز سوز شده ولی از 2-3 سال بیشتره
جاهای زیادی هستند که ماشین رو گاز سوز میکنند خود ایران خودرو هم میکنه
ماشین دوگانه سوز هیچ خرج اضافه ای برات نمی زاره فقط همون چیزی که بهش اشاره کردم یعنی شتاب و سرعت رو کاهش میده و عمر مفید ماشینی مثل پارس که حدود 8 ساله رو یه 2 سالی کاهش میده و ماشین زودتر به صدا می افته چون همیشه یه وزن اضافه (حدود 100 کیلو) به ماشینت اضافه شده.
در tu5 که شکی نیست ولی تا اونجایی که من می دونم دو سال هم نیست که دارند با این موتور می سازند و فک نکنم با 9 تومن بتونم کارکردشو بگیرمپژو پارس از سال 83 دوگانه سوز شد.
کارخونه 7 ساله داره تولید میکنه.
اگر میخوای کپسول نصب کنی باید مراجعه کنی به تعمبرگاه های نصب CNG تا با مجوز
و استاندارد برات نصب کنن.
اما نظر من اینکه شما اگر دنبال مصرف سوخت کم و قدرت و بازدهی بالا هستین و پژو پارس هم میخواین
بهترین گزینه الان پارس LX با موتور TU5 هست.
خیلی بهینه تر شده و نیازی به گاز هم نداری.
خب به نظرتون با 9 تومن پژو پارس سفید دوگانه سوز کار خونه ی مدل چند با چقد کار کرد می تونم بگیرم؟
به نظرتون رنگ خورده بهتر نیست؟ چون بعدا اگه به جایی خورد دلت نمی سوزهپولشو بیمه میده دوباره رنگ می کنی و دیگه از قیمتش کم نمیشه
راستی چرا دوررنگ و چپ کرده نباید بگیریم؟ (داخل یک تاپیک یکی از کاربران نوشته بود که ترجیحا دوررنگ و چپ کرده نگیرید)
با سپاس
84 با حداقل 120 هزار تا کار کرد که تازه تمیزم نباشه شاید پیدا کنی
میتونی چکی با بهره کم بخری؟
حالا چرا اسرار داری پارس بخری؟
چه معیار هایی از خودروت می خوای؟
دوست عزيز فکر کنم شما هم مثل من بايد يکي دو سال صبر کنيد تا اين پارس lx دو سالي از تاريخ توليدش بگذره و بعد بتونيد تهيش کنيد....خداييش ماشين ايده آليه هم شکيله و هم اينکه با اين موتور مصرفش پايينه....
با 9 تومن پارس مدل 85 نهايتا بتونید بگيريد که کار اشتباهي است...چون چند باري که با اين مدل ها برخورد داشتم چيز خوبي از آب در نمياد
با اين پول اگر خوش شانس باشيد ميتونيد سمند ال ايکس مدل 87 پيدا کنيد.چون ماشين ديگه اي مورد پسندتون نيست همين سمند باقي ميمونه.
همان طور که گفتم شما میتونید مثل من فعلا با يه ماشين ارزانتر سر کنيد (پرايد يا 206 تيپ 2) و بعد که بودجتون مثلا به 11 تا 12 تومن رسيد يه ماشين در حد يکي دو سال کارکرد بگيريد....ميگن هميشه بايد ماشيني بخري که يکي دو سال از تاريخ توليدش گذشته باشه.... که هم قشنگ آب بندي شده باشه و هم ضررش رو داده باشه که اين بهترين حالته....
معمولا با 12 تومن ماشين هاي خوب با مدل هاي بالايي رو ميشه تهيه کرد....همين پارس دو گانه مدل 88 رو ميشه با 11-12 تومن پيدا کرد....
اگه ميتونيد يه مدت صبر کنيد و بودجه رو افزايش بديد.
ماشين اگر چپ کرده باشه که ديگه تهش معلومه چيه...شاسي ماسيش به فنا رفته و ستوناش داغون شده....ماشيني که چپ کرده رو بايد قيدشو زد...چون ديگه ماشين بشو نيست و بعد از تعمير همه جاش به صدا ميوفته و هيچ وقت مثل اولش نميشه و به قول معروف آفتابه خرج لحيمه....
دور رنگ بودن هم یعنی به جز سقف ماشین همه جای ماشین رنگ شده.... به هر حال ناشي از اينکه يا ماشين به جايي خورده يا بهش زدن که معلوم هم نیست کجاش خورده باشه.... ممکنه ظاهرا صاف کاري نقاشي شده باشه و ظاهرش خوب باشه ولي از درون معلوم نيست چه صدماتي به شاسي يا ستون وارد شده باشه و گندش بعدا در مياد....
Last edited by MAGIDIYUM; 07-01-2012 at 21:59.
سلام
اول بین ریو و پارس شک داشتم بعد 206 هم اومد ولی همه میگن پارس84 با حداقل 120 هزار تا کار کرد که تازه تمیزم نباشه شاید پیدا کنی
میتونی چکی با بهره کم بخری؟
حالا چرا اسرار داری پارس بخری؟
چه معیار هایی از خودروت می خوای؟
84 که بگیرم فک کنم اندازه ی خودش باید خرجش کنم
این که میگید ضررش رو داده باشه و قشنگ آب بندی شده باشه رو قبول دارم اینطوری خیلی بصرفسدوست عزيز فکر کنم شما هم مثل من بايد يکي دو سال صبر کنيد تا اين پارس lx دو سالي از تاريخ توليدش بگذره و بعد بتونيد تهيش کنيد....خداييش ماشين ايده آليه هم شکيله و هم اينکه با اين موتور مصرفش پايينه....
با 9 تومن پارس مدل 85 نهايتا بتونید بگيريد که کار اشتباهي است...چون چند باري که با اين مدل ها برخورد داشتم چيز خوبي از آب در نمياد
با اين پول اگر خوش شانس باشيد ميتونيد سمند ال ايکس مدل 87 پيدا کنيد.چون ماشين ديگه اي مورد پسندتون نيست همين سمند باقي ميمونه.
همان طور که گفتم شما میتونید مثل من فعلا با يه ماشين ارزانتر سر کنيد (پرايد يا 206 تيپ 2) و بعد که بودجتون مثلا به 11 تا 12 تومن رسيد يه ماشين در حد يکي دو سال کارکرد بگيريد....ميگن هميشه بايد ماشيني بخري که يکي دو سال از تاريخ توليدش گذشته باشه.... که هم قشنگ آب بندي شده باشه و هم ضررش رو داده باشه که اين بهترين حالته....
معمولا با 12 تومن ماشين هاي خوب با مدل هاي بالايي رو ميشه تهيه کرد....همين پارس دو گانه مدل 88 رو ميشه با 11-12 تومن پيدا کرد....
اگه ميتونيد يه مدت صبر کنيد و بودجه رو افزايش بديد.
ماشين اگر چپ کرده باشه که ديگه تهش معلومه چيه...شاسي ماسيش به فنا رفته و ستوناش داغون شده....ماشيني که چپ کرده رو بايد قيدشو زد...چون ديگه ماشين بشو نيست و بعد از تعمير همه جاش به صدا ميوفته و هيچ وقت مثل اولش نميشه و به قول معروف آفتابه خرج لحيمه....
دور رنگ بودن هم یعنی به جز سقف ماشین همه جای ماشین رنگ شده.... به هر حال ناشي از اينکه يا ماشين به جايي خورده يا بهش زدن که معلوم هم نیست کجاش خورده باشه.... ممکنه ظاهرا صاف کاري نقاشي شده باشه و ظاهرش خوب باشه ولي از درون معلوم نيست چه صدماتي به شاسي يا ستون وارد شده باشه و گندش بعدا در مياد....
الان یکی میشناسم داره 9 تومن میده لاستیک 205 کره ای هم روش هست -سفید-86 شایدم 87 یادم نیست ولی نصف سقفش هم رنگ داره
من 9 تومن هم به زور دارم میدم ولی شاید خود کشی کنم بتونم به 10 برسونمش
87 میشه گرفت؟ به نظرتون چطوره 87 ؟
الان بگیرم یا بعد از عید؟
با سپاس
اگه مدل 87 تروتمیز (یعنی بدون رنگ باشه) با قیمت 10 تومن پیدا کردید در صورتی که کارکردش بیشتر از 50000 نباشه خوبه....ولی از این ها گذشته مگه مصرف سوختش براتون مهم نیست؟
با این قیمت ممکنه این مدلی که گفتم پیدا کنید.... ولی قول نمیدم دوگانش گیرتون بیاد....
معمولا اواخر سال آخرای بهمن و اواسط اسفند بهترین زمان خرید خودرو میباشد...
اول اگه میتونید برای پیدا کردن خودرو از نیازمندی های روزنامه همشهری کمک بگیرید...چون معمولا در این گونه معاملات دست دلال ها کمتر تو کاره.....اگر هم خدا خواست و ماشین مورد نظرتون رو پیدا کردید علاوه بر اینکه گفتم به ترو تمیز بودن ماشین دقت کنید موتور و شاسی ماشین هم قشنک چک کنید..... اگه نا وارد هستید برید پیش یه کارشناس فنی موتور ماشین و بگید تا موتور ماشین رو براتون چک کنه که سالم باشه....
نمی خوام تو ذوقت بزنم ولی در حال حاضر با کیفیت ترین خودروی تولید داخل 206 sd هست.
206 صندوق دار v8 خیلی بهتر از پژو پارس هست کیفیت قطعات خیلی بالاتر از پاس هست.امکاناتش هم خیلی بیشتره مثلا تهویه اتوماتیک/چهار چرخ دیسکی/سیستم های ترمز ABS - EBD - EBA/ ایمنی هم خیلی بالاتره و دو ایربگ هم داره شتاب هم بیشتره و ...
واقعا 206 SD V8 خیلی سر تر از پرشیا هست 2 روز دستم بود حال کردم باهاش.
البته با بودجه شما V1 رو پیشنهاد میکنم. موتور TU5 ایربگ راننده و ABS
Last edited by dash_mehdi; 08-01-2012 at 00:46.
سلام
بازم ممنون
با 11 تومن چی میشه 87 پیدا کرد که به قول خودتون کم کار کرد باشه و افت قیمتشو کرده باشه؟ و البته گاز سوز
چون میبینم ارزش داره گوشیم رو هم می فروشم بقیشمم یککاریش می کنم بشه 11
کاملا حرفتون درستهنمی خوام تو ذوقت بزنم ولی در حال حاضر با کیفیت ترین خودروی تولید داخل 206 sd هست.
206 صندوق دار v8 خیلی بهتر از پژو پارس هست کیفیت قطعات خیلی بالاتر از پاس هست.امکاناتش هم خیلی بیشتره مثلا تهویه اتوماتیک/چهار چرخ دیسکی/سیستم های ترمز ABS - EBD - EBA/ ایمنی هم خیلی بالاتره و دو ایربگ هم داره شتاب هم بیشتره و ...
واقعا 206 SD V8 خیلی سر تر از پرشیا هست 2 روز دستم بود حال کردم باهاش.
البته با بودجه شما V1 رو پیشنهاد میکنم. موتور TU5 ایربگ راننده و ABS
تهویه مطبوع درست ebd هم درست ولی مگه پارس abs نداره؟ و فک کنم شتاب پارس در حالت بنزین بیشتر هم باشه تا v8
چون بابام v8 داره هرچی گازش دادم به 405 نرسید از اونجا که 405 و پارس موتورشون یکیه میگم
پارس هندلینگش بیشتره + جادارتره + کلاسشم بیشتره + خرجشم فک کنم کمتر باشه و اینکه تا اونجایی که فهمیدم افت قیمت پارس بیشتره و به همین دلیل مدل بالاتری می تونم بخرم
راستی یک سوال
نرمی کمکهای پارس به v8 میرسه؟ همین طور فرمون و کلاچ ؟
ممنون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)