8000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دی وی دی گرفتم + قابش + کارت قرع کشی + پوستر و کاتالوگ کلا توش بود = 3500 تومن
سی دی 3000 تومن ولی دیگه قاب نداشت !!
8000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دی وی دی گرفتم + قابش + کارت قرع کشی + پوستر و کاتالوگ کلا توش بود = 3500 تومن
سی دی 3000 تومن ولی دیگه قاب نداشت !!
دوستم این بازی رو خرید و داشت بازی میکرد پیشش بودم و دیدم.
به نسبت ایران بازی خیلی خوبیه و باعث افتخاره.ولی بازی مسخره ای بود.حرکاتش خیلی تکراریه.
کسی لینک دانلود این بازیرو داره؟اصلا میشه اینو دانلود کرد؟
Last edited by armin_punisher6; 17-11-2010 at 22:18.
خوب دیگه این ماییم که باید حمایتشون کنیم تا بتونن به کارشون ادامه بدن...کپی رایت رو هم کم کم مجبور میشن امضا کنن.
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
نه ,نمیشه حتما باید بخرین در ضمن یکبار نصب هم هست.
خوب منم این حرف رو گفتمو منظورتونو کاملا درک میکنم منم براهمین این بازیرو که دوستام داشتن خودم گرفتم و ازونا که خریده بودن نگرفتم و دوست دارم صنعت بازی ما پیشرفت کنهایراد گفتن و انتقاد کردن بازی که مشکلی نداره ... آخه بعضیا میزنن تو سر بازی ... میگن این چه بازیه من دیگه عمرا بازی ایرانی بخرم و اینجور چیزا، اگه بخوایم تو صنعت گیم سازی پیشرفت کنیم مهم ترین چیز اینه که ما هم بازیای ایرانی رو ساپورت کنیم راستی این بازی فروش جهانی داره یا فقط تو ایرانه ؟
ولی منظورم از نظر خوده ساخت بازی نبود و برای اولین بازی ها این بازیه خوبی هست حتی داشتن بسته بندی شکیل اونو زیباتر کرده ولی از نظر این سریال و کد گذاشتن و فعال سازی مشکل داره و در پشتیبانی هم ضعیفه من ازین نظر گفتم حتی تا الان نتونستم تماسی برقرار کنم باهاشون
درضمن چه معنی داره نشه یک بازی رو رویه چندتا سیستم نصب کرد ما پول دادیم بازیرو خریدیم دیگه مال خودمونه شاید اصلا من دوتا یا 3تا سیستم داشته باشم اونوقت باید چیکار کنم برم یک نسخه دیگه برا هرکدوم از سیستم های خودم بگیرم؟؟؟!!!یکی برا لپ تاپم و یکی برا سیستمم ؟؟؟ اینطوری نمیشه که![]()
بابا بازیه اولشون بوده ..........خودشون همه کاراش رو کردند ( تیم اولیه 2 نفر بوده بعد شدن 7 نفر بعد شدن 18 نفر و آخر کار هم شدن 40 نفر همشون هم دیگه حالا حرفه ای شدن ) ............موتور این بازی که این همه قدرت نداشته .از اول باز نویسیش کردند. ( برای همین بعضی جاه کم می اورد ) ........
دارن برای نسخه بعدی هم آماده میشن.......توی سایتشون که بری اون سیمرغ رو جای گرشاسب گذاشتند.............ولی هنوز نسخه دوم خبری ازش بیرون نیومده............
با این چیزی که اینها ساختند و سرو صدایی که به پا کردند به علاوه استقبال خریداران و بازی کننده ها( من خودم پیش خرید کردم شد کلا با پول پست 5300 ) دارن برای نسخه دوم آماده میشن..........حمایت دولت و بنیاد رو هم که دارن.......
بازی خوبیه،به سبک god of war هستش...
ولی منکه وقتی بیشتر از نیم ساعت بازیش میکنم سر درد میگیرم و کلی قرص میخورم تا این سردرد درست بشه...
روی بازی هم نوشته در صورت دیدن علامی چون ترس و سکته و تشنج بلافاصله بازی رو قطع کرده و دنبال دکتر متخصص بگردین،خودشون میدونن چی ساختن دیگه
به نظرم اگه کسی این بازی رو بیشتر از یه ساعت یه جا بازی کنه به هر سه علائم بالا دچار میشه
چون خیلی بازی اعصاب خورد کنی هستش
و خیلی هم ترسناک
....در کل برای شروع بد نبود
...
---------- Post added at 03:38 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------
در ضمن نامردا کاری کردن که بازی فقط روی یه pc نصب بشه،دیگه ببینین اینا کی هستن
،به این میگن عدالت...
خب اگر میفرمایید جالبه برای شروع بدک نیست
ما هم باید حمایت کنیم
با سلام.
آیا این بازی فقط یکبار و بر روی یک کامپیوتر نصب میشود؟؟؟
از لحاظ امنیت کپی چگونه است؟
من نگفتم که نباید حمایتش کنیم،من فقط نقات قوتش رو گفتم...خیلی ترسناکه
...
بابا گجاش ترسناکه...پس اگه همین کسی که بعد از نیم ساعت سردرد و تشنج میگیره... اگه God Of War 3 رو بازی کنه بعد از نیم ساعت دیگه معلوم نیست چی به سرش میاد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)