تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا این بازی انتظارات را بر آورده خواهد کرد؟

راي دهنده
46. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله ...

32 69.57%
  • خیر ...

19 41.30%
Multiple Choice Poll.
صفحه 83 از 100 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 991

نام تاپيک: گرشاسب (سوشینات)

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر نکنم با این وضعیت کپی رایت در ایران بتونن موفق باشن مگر اینکه فکری به حال بازی های خارجی بکنن
    مثلا من prince رو با 1000 تومن گرفتم ولی این بازی رو باید دورو بر 8 هزار تومن پول مبارکو بدم در صورتی که prince قیمت اصلیش کمتر از 20000 تومن نیست
    با این مشکلاتی که شما گفتید حاضر میشم این بازی رو بخرم؟ نه مگر اینکه پولم اضافی کرده باشه یا بخوام به اینها کمک کنم
    8000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چه خبره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من دی وی دی گرفتم + قابش + کارت قرع کشی + پوستر و کاتالوگ کلا توش بود = 3500 تومن
    سی دی 3000 تومن ولی دیگه قاب نداشت !!

2. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستم این بازی رو خرید و داشت بازی میکرد پیشش بودم و دیدم.
    به نسبت ایران بازی خیلی خوبیه و باعث افتخاره.ولی بازی مسخره ای بود.حرکاتش خیلی تکراریه.
    کسی لینک دانلود این بازیرو داره؟اصلا میشه اینو دانلود کرد؟
    Last edited by armin_punisher6; 17-11-2010 at 22:18.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فکر نکنم با این وضعیت کپی رایت در ایران بتونن موفق باشن مگر اینکه فکری به حال بازی های خارجی بکنن
    مثلا من prince رو با 1000 تومن گرفتم ولی این بازی رو باید دورو بر 8 هزار تومن پول مبارکو بدم در صورتی که prince قیمت اصلیش کمتر از 20000 تومن نیست
    با این مشکلاتی که شما گفتید حاضر میشم این بازی رو بخرم؟ نه مگر اینکه پولم اضافی کرده باشه یا بخوام به اینها کمک کنم
    خوب دیگه این ماییم که باید حمایتشون کنیم تا بتونن به کارشون ادامه بدن...کپی رایت رو هم کم کم مجبور میشن امضا کنن.

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

دوستم این بازی رو خرید و داشت بازی میکرد پیشش بودم و دیدم.
    به نسبت ایران بازی خیلی خوبیه و باعث افتخاره.ولی بازی مسخره ای بود.حرکاتش خیلی تکراریه.
    کسی لینک دانلود این بازیرو داره؟اصلا میشه اینو دانلود کرد؟
    نه ,نمیشه حتما باید بخرین در ضمن یکبار نصب هم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezadevilmaycry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

ایراد گفتن و انتقاد کردن بازی که مشکلی نداره ... آخه بعضیا میزنن تو سر بازی ... میگن این چه بازیه من دیگه عمرا بازی ایرانی بخرم و اینجور چیزا، اگه بخوایم تو صنعت گیم سازی پیشرفت کنیم مهم ترین چیز اینه که ما هم بازیای ایرانی رو ساپورت کنیم راستی این بازی فروش جهانی داره یا فقط تو ایرانه ؟
    خوب منم این حرف رو گفتمو منظورتونو کاملا درک میکنم منم براهمین این بازیرو که دوستام داشتن خودم گرفتم و ازونا که خریده بودن نگرفتم و دوست دارم صنعت بازی ما پیشرفت کنه
    ولی منظورم از نظر خوده ساخت بازی نبود و برای اولین بازی ها این بازیه خوبی هست حتی داشتن بسته بندی شکیل اونو زیباتر کرده ولی از نظر این سریال و کد گذاشتن و فعال سازی مشکل داره و در پشتیبانی هم ضعیفه من ازین نظر گفتم حتی تا الان نتونستم تماسی برقرار کنم باهاشون
    درضمن چه معنی داره نشه یک بازی رو رویه چندتا سیستم نصب کرد ما پول دادیم بازیرو خریدیم دیگه مال خودمونه شاید اصلا من دوتا یا 3تا سیستم داشته باشم اونوقت باید چیکار کنم برم یک نسخه دیگه برا هرکدوم از سیستم های خودم بگیرم؟؟؟!!!یکی برا لپ تاپم و یکی برا سیستمم ؟؟؟ اینطوری نمیشه که

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بابا بازیه اولشون بوده ..........خودشون همه کاراش رو کردند ( تیم اولیه 2 نفر بوده بعد شدن 7 نفر بعد شدن 18 نفر و آخر کار هم شدن 40 نفر همشون هم دیگه حالا حرفه ای شدن ) ............موتور این بازی که این همه قدرت نداشته .از اول باز نویسیش کردند. ( برای همین بعضی جاه کم می اورد ) ........

دارن برای نسخه بعدی هم آماده میشن.......توی سایتشون که بری اون سیمرغ رو جای گرشاسب گذاشتند.............ولی هنوز نسخه دوم خبری ازش بیرون نیومده............

با این چیزی که اینها ساختند و سرو صدایی که به پا کردند به علاوه استقبال خریداران و بازی کننده ها( من خودم پیش خرید کردم شد کلا با پول پست 5300 ) دارن برای نسخه دوم آماده میشن..........حمایت دولت و بنیاد رو هم که دارن.......

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

بازی خوبیه،به سبک god of war هستش...
    ولی منکه وقتی بیشتر از نیم ساعت بازیش میکنم سر درد میگیرم و کلی قرص میخورم تا این سردرد درست بشه...
    روی بازی هم نوشته در صورت دیدن علامی چون ترس و سکته و تشنج بلافاصله بازی رو قطع کرده و دنبال دکتر متخصص بگردین،خودشون میدونن چی ساختن دیگهبه نظرم اگه کسی این بازی رو بیشتر از یه ساعت یه جا بازی کنه به هر سه علائم بالا دچار میشه چون خیلی بازی اعصاب خورد کنی هستشو خیلی هم ترسناک....در کل برای شروع بد نبود...

---------- Post added at 03:38 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------

در ضمن نامردا کاری کردن که بازی فقط روی یه pc نصب بشه،دیگه ببینین اینا کی هستن،به این میگن عدالت...

8. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

خب اگر میفرمایید جالبه برای شروع بدک نیست
    ما هم باید حمایت کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام.

آیا این بازی فقط یکبار و بر روی یک کامپیوتر نصب میشود؟؟؟
    از لحاظ امنیت کپی چگونه است؟

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

من نگفتم که نباید حمایتش کنیم،من فقط نقات قوتش رو گفتم...خیلی ترسناکه...

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابا گجاش ترسناکه...پس اگه همین کسی که بعد از نیم ساعت سردرد و تشنج میگیره... اگه God Of War 3 رو بازی کنه بعد از نیم ساعت دیگه معلوم نیست چی به سرش میاد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •