بچه ها!
گیره چند تا آیکون از cms ها و انجمن سازهای معروفم
مثله اینا:
wordpress
joomla
mambo
e108 بود چند بود؟
vbulletin
smf
و این خرت و پرت ها!
اگه هموشن حالت گرد باشن حرف نداره
سراغ دارید؟
بچه ها!
گیره چند تا آیکون از cms ها و انجمن سازهای معروفم
مثله اینا:
wordpress
joomla
mambo
e108 بود چند بود؟
vbulletin
smf
و این خرت و پرت ها!
اگه هموشن حالت گرد باشن حرف نداره
سراغ دارید؟
e107e108 بود چند بود؟
خوب برو تو گوگل image بزنم بگیر برو![]()
گفتی e107 یاد Ajax Injectorم افتادم که تا الان 107 بار دانلود شده!!!
(نه، مرگ من تبلیغ رو حال کردید؟ ... رو یه شغیغه (املاش رو بلد نیستم!) وصل کردم، شد تبلیغ!)
تشکرمن الان اون پست جاوا اسکریپتتون رو دیدم!
بله. جاوا اسکریپت سمت سرور هم داریم که معمولاً با Java نوشته می شه.
که شباهت به همون ASP.net داره بعنی می نویسی:
HTML کد: <script type="text/javascript" runat="server">
//...
</script> تو wikipedia یه سرچ کنید، بهتون کلی اطلاعات میده.
---
راستی یادم رفت بگم:
از PHP یک کم کند تر ه و از ruby on rail مقداری تند تره!
اسم Jscript رو شنیده بودم و میدونستم سمت سروره ولی اینیکی ها رو اصلآ ندیده بودم.
ولی یه چیز هنوز برام جا نیفتاد و اونم اینه که میشه بین تگ php از جاوااسکریپت سمت سرور استقاده کرد.
Jscript واسه Asp ه اونوقت واسه php چیه؟!
نه داوود جون jscript هم یه زبون کلاینت ساید شبیه جاوا اسکرپت هست که مایکروسافت برا خودش راه انداخته
اونی که شنیدی کاملاً جاوا اسکرپت هست و فکر نکنم به jascript یا جاوا هم ربطی داشته باشه فعلاً هم در حد چند تا فریم روکه که سروری هم که اونا رو اجرا میکنه توی همین فریم ورکها هست و فقط هم همون زبونش رو اجرا میکنه
من توی خربنامه sitepoint عضوم چند وقت پیش یه مقاله در مورد همین قضیه پخش کرده بودن. هنوزم داغ داغه یه سر بزنید تا از دهن نیافتاده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من هنوز سر قضیه این دامنه سه حرفیه وایستادما
یه خورده مشکل پسندم تقصیر خودم نیس که! کمک کنید دیگه![]()
یه برنامه بنویس تموم کلمات با معنی یا تلفظ شونده انگلیسی رو ردیف کنه بره بپرسه اکتیو هاشو ردیف کنه![]()
راسی این netbeans چرا کاپایلر سی ندارهمن چطوری باید سی بنویسم توش ؟ ! خسته شدم با notepad++ سی نوشتم البته الان چون رو یه پروژه کار میکنم با کامندلاین کامپایل و اجرا میکنم گذاشتم تو بچ فایل با f5 اجرا میشه
![]()
من حاضرم بی خیال دامنه بشم ولی مجبور نشم یه اسکرپت اضافی بنویسم
این روزا خیلی بیشتر از ظرفیتم کار قبول کردم خوب! اینجام که سر میزنم موقعی میام که برم ایمیلامو چک کنم
من که فقط امکانات php نت بینز رو نصب کردم چون اگه همشو نصب میکردم خیلی سنگین میشد. ولی تا جایی که دیدم سینتکس C رو تشخیص میداد تا جایی هم که دربارش خوندم اوتو کامپلیت هم براش داره ولیکامپایلرش رو دیگه نمیدونم.
راستی اگه نداشته باشه امکان داره توی پلاگیناش همچین چیزی باشه ها! یه سری به انباری پلاگیناش بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوباره سوال
کسی یه دیتابیس آماده برای دیکشنری انگلیسی به فارسی سراغ نداره؟ گمونم mysql یکی از دیکشنری های بابیلون رو یکی معرفی کرد ولی طبق معمول وقتی چیزی رو لازم دارم نمیتونم پیداش کنم![]()
من یکی داشتم اکسس بود زیاد جالب نیود اما کار راه بنداز بود تا حدودی پیدا نکردی بگو برسونم یه طوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)