فیلم برداریش بد نیست خوبم نیست کلا تا الان هیچ گوشی نیمده که فیلم برداریش خوب باشه و اونایی هم که خوبن کیفیت ضبط صداشون پایینه
عکس هم خوبه ولی نباید انتظار کمرافون از امنیا داشته باشی هر چند که امکانات دوربینش عالیه تشخیص چهره - تشخیص لبخند و...
فیلم برداریش بد نیست خوبم نیست کلا تا الان هیچ گوشی نیمده که فیلم برداریش خوب باشه و اونایی هم که خوبن کیفیت ضبط صداشون پایینه
عکس هم خوبه ولی نباید انتظار کمرافون از امنیا داشته باشی هر چند که امکانات دوربینش عالیه تشخیص چهره - تشخیص لبخند و...
قاعدتا باید نسبت به گوشیهای دیگه سنجید نه مثلا نسبت به یه دوربین عکاسی و فیلمبرداری.
دوست عزیز یه خورده بیشتر توضیح بده
اگه بگی چطور میشه این کارا رو کرد ممنون میشم
آخه من زیاد از این گوشی سر در نمیارم:43:
Last edited by police-force; 02-01-2009 at 20:33.
ایشون راههای یه کم سختش رو گفتن! بهترین راه حلهاش استفاده از نرم افزارهای مربوطه هرکدوم هست.
برای فارسی کردن که باید از فارسی ساز استفاده کنی، برای تعیین محل ذخیره شدن بلوتوثها هم نرم افزار زیاده (مثل dryar) ولی شما همونطور که قبلا گفتم اول باید فایلهای توی my document گوشیتو جا به جا کنی که فضای گوشیت آزاد بشه.
آقا یکی آموزش کامل و تصویری نصب gps تو این تاپیک بگذاره
با تشکر
یکی از مهندسین آموزش کامل نصب جی پی اس را برای این گوشی در این تاپیک بزاره خواهشا
خب با N95 یا n93 مشیه مقایسه کرد.در اون حد هست؟ اصلا یه فیلم با این امنیا بگیرین یه جا آپلود کنین اینجوری قضاوت راحته
MPEG4 VGA@15fps
MPEG4 QVGA@30fpsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خسته نباشین....این کلیپارو از سایت آرنا دیده بودم...این بدترین کلیپی هست برای قضاوت کیفیت دوربین.لطفا از محیت های شلوغ و پر تردد کلیپی اگه میتونین با این گوشی بگیرین
میشه بفرمائید چرا بدترین کلیپ هست؟ اتفاقا حرکت سریع عروسک بهترین ملاک برای دیدن fps هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)