حمایت هیدینک از خشم بازیکنان چلسی
گاس از حذف تیمش از لیگ قهرمانان به شدت خشمگین است.
سایت گل: گاس هیدینک بعد از تماشای حذف شدن تیمش در لیگ قهرمانان به سختی توانست احساسات خود را نگاه دارد. گل میشل اسین میتوانست آنها را به فینال لیگ قهرمانان ببرد ولی بارسلونای ده نفره با گلی بسیار دیرهنگام چلسی را حذف کرد. در هر حال بازیکنان چلسی اعتقاد داشتند تام هنینگ اوربو داور نروژی دیدار چهار پنالتی را به نفع آنها نگرفته است.
دیدیه دروگبا در پایان بازی در مصاحبهای زنده گفت نتیجه «به طرز وحشتناکی شرمآور» بود. هیدینک که بعد از دیدار مدتی طولانی را در کنار بازیکنان گذراند میگوید: «هنوز بسیار ناراحت هستم. وقتی آدرنالین بالایی در خونتان جریان دارد تحلیل بازی کار آسانی نیست. درباره اعتراض بازیکنان نمیتوانم بگویم واقعا چه حسی داشتیم ولی به هر حال قضاوت ناعادلانه بود. پیکه و اتوئو نباید آن طور با دستهای باز در محوطه جریمه حاضر میشدند. دیدن این صحنهها ناراحت کننده است. پیراهن دروگبا را کشیدند و مالودا را در محوطه جریمه به زمین زدند. این صحنهها هم پنالتی بود.
فقط یک صحنه مشکوک وجود نداشت و باید از افرادی سوال کرد که این داور را برای مسابقه در نظر گرفتند.» چلسی موقعیتهای دیگری هم داشت و اریک ابیدال هم با وجود تماسی جزئی که با نیکولا آنلکا داشت کارت قرمز گرفت. هیدینک میگوید: «نظر درباره کارت قرمز کار دشواری است. البته ما هم باید از موقعیتهایمان بهتر بهره میبردیم.» هیدینک درباره رفتار پر از عصبانیت دروگبا و بالاک در انتهای بازی گفت: «واکنش آنها را به دلیل احساساتی که در بازی بود کاملا درک میکنم. از بازیکنان به دلیل احساساتی که نشان دادند تشکر میکنم.»