هر چیزی ممکنه
ممکنه خود راهنمایی رانندگی تو کار تنبلی کرده یا آموزشگاه
ولی وقتی 30 روز صبر کردی نیومده پس بدون یه مشکلی داشته و از الان 10-30 روز دیگه هم باید صبر کنی
هر چیزی ممکنه
ممکنه خود راهنمایی رانندگی تو کار تنبلی کرده یا آموزشگاه
ولی وقتی 30 روز صبر کردی نیومده پس بدون یه مشکلی داشته و از الان 10-30 روز دیگه هم باید صبر کنی
سلام
کسی میدونه "مرکز صدور پروانه های رانندگی پلیس راهور ناجا" کجاست؟؟
البته در تهران
Last edited by zahedy2006; 22-07-2010 at 15:09.
به راحتی میشه ! فقط باید با مربی رانندگیت تبانی کنی ! اونم از خداشه کار نکنه ... یه مربی پایه بگیر همه چیز حله
سلام
یه سوال دارم که فقط از دوستانی که تو اموزشگاههای رانندگی خصوصی هستن یا اشنای معتبر دارن میخوام بهم جواب بدن. سوالم اینه :
من 2 سال پیش دانشگاه قبول شدم یه سال هم رفتم و خوندم بعدش بدلیل مشکلاتی نتونستم ادامه تحصیل بدم ولی حالا بعد یه سال از اون مورد میخوام برم اموزشگاه رانندگی ثبت نام کنم , یه گواهی تحصیلی از همون ترم یکم برای اینکار گرفته بودم ولی نشد برم. حالا اگه همونو ببرم قبول میکننش؟ کلا سیستم اینا به چه صورته ؟ استعلام میکنن از واحد دانشگاه یا خیر؟
مثلا میتونم تاریخ این گواهی رو خودم تغییرش بدم که جدید بشه؟ (اگه استعلام نکنن راحت میشه درستش کرد)
و یه سری توضیحات کلی دیگه در این رابطه میخوام اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم.
نه قبول نمی کنند چون گواهی اشتغال به تحصیل تاریخ داره ددا شما تنها کاری که می توانید بکنید یا برید دانشگاه یا سربازی در خدمت کشور![]()
در غیر اینصورت راهی ندارید
بعدشم گواهی اشتغال به تحصیل رو الکی نیست که
من برای آموزشگاه مدرسه مهر کرد
گفتن ببر آموزش پرورش هم مهرش کنه
بعدش خوده راهنمایی رانندگی شهر هم باید ببری مهر کنه برات
خودت چیشو حالا میخوای تغییر بدی
سوتی نده ضایع میشی اخوی
![]()
دوست عزیز تاریخش باید بروز باشه.
برگه گواهی باید معتبر، دارای تاریخ به روز و مهر معتبر باشه.
بچه ها خوب نخوندین چی گفتما!!
گفتم که گواهی رو کامل زمان دانشگاه گرفتم همه چیزش هم درسته مهر و امضا شدس فقط تاریخش مال سال قبله! میخوام فقط تاریخشو عوض کنم که بروز باشه و از نظر تاریخ مشکل نداشته باشه
سوالم هم این بود که اموزشگاه رانندگی دوباره تاریخ و مشخصات این برگه گواهی رو از دانشگاه استعلام میکنه یا نه؟ یعنی دونه دونه هر گواهی که میاد رو میرن دوباره فکس میکنن به دانشگاه که استعلام بگیرن صادر شده یا نه؟
گواهی اشتغال به تحصیل شما باید توسط راهنمایی رانندگی هم تایید بشه
برا دانشگاهی ها پرینت انتخاب واحد هم می خواد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)