آقا این دانلود نمیشه.
آقا این دانلود نمیشه.
دوستانی که دسته فراسو 545 دارن،شما هم این مشکلو دارین؟
درضمن این دسته گارانتی داره؟روش زده یه سال ولی نه کارتی داره نه شماره ای آدرسی هیچی نداره!!!
لینکشو عوض کردم الان میشه + تست کردم دان میشه (با دانلود منیجر سعی کن دان نکنی!)
در مورد گارانتی هم برو تو سایتشون کد داره پشت دسته معمولا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by FerineFast; 17-08-2010 at 08:52.
سلام رفقا .
من میخوام برای pc یه گیم ید بخرم تا حدود 50 تومن . که با یه نموره گشت و گذار به این 2 تا دسته رسیدم .
1. دسته ی X360 و 2. Cyborg Rumble Pad
حالا شما کدوم رو ییشنهاد میکنید ؟ من بیشتر برای بازی فوتبال میخوام (دارم برای استقبال از fifa 11 آماده میشم) ولی برام مهمه که از بیشتر بازیا تو سبکای مختلف هم بدون مشکل ییشتیبانی کنه(مثلا ریسینگ و ...) تا در صورت نیاز به مشکل نخورم .
راستی این ایرادی که از دی ید دسته ی 360 میگیرن فقط مربوط به 1 تیکه بودنش میشه یا مشکل دیگه ای داره ؟ اگه مشکل اذیت کننده ای هست، دسته ی سایبورگ که میشه جای آنالوگ و دی-یدش رو عوض کرد انتخاب بهتری نیس ؟!
و اینکه مرکز این دسته ها برای خرید کجاس ؟ توی تویخونه خوبه برای خرید ؟ از نظر قیمت و ... . اگه آره ، اونجا امروز که جمعس و ماه رمضون بعد افطار باز هست که برم و بخرم یکی از این دسته ها رو . اگه فروشگاه مطمئنی سراغ دارین ممنون میشم ب.خ کنید .
ضمنا من تالا از گیم ید استفاده نکردم و هیچی هم ازش نمیدونم . ممنون میشم کامل راهنماییم کنید .
![]()
اگه از قدیم با PS و سبک دسته اون بازی میکنی از نظر من 2 بهتره چون ممکنه باحالت دسته XBox کنار نیای ولی مسلما دومی گرونتره دیگه بستگی به خودت داره.
اگه بازی این دسته ها رو نشسناسه هیچ دسته ی دیگه رو هم نمیشناسه(بینشون هم فرقی نیست چون چیپست XBOX رو همشونه)
ایراد که نیست میگم همون بحث عادت به سبک PS هست. من با هردوش فوتبال بازی کردم و تقریبا میتونم بگم در یک سطح ان با همون فرقی که میدونید.
پایتخت - توپخونه - ولیعصر همشون دارن ولی کلا از نظر من سر قیمت باید چونه زد !! (حالا چرا اینقدر عجله داری) پاساژهای توپخونه معمولا بیشتر کوتاه میان! جمعه شب بعیده باز باشه مخصوصا اگه بخوای بگردی قیمت کنی! ولی ممکنه بعضی هاشون باز باشن حالا اگه شماره گیر اوردم پ.خ میکنم.
کار خاصی نباید بکنی فقط PLUG & PLAY البته بعد نصب داریور اگه ویندوز نشناختش.
Last edited by FerineFast; 21-08-2010 at 01:22.
ممنون عزیز بابت راهنماییت .
همونطور که گفتم تالا از هیچ گیم یدی استفاده نکردم من و فقط سروکارم با ماوس و کیبورد بوده . یس قضیه ی عادت در مورد من کاربرد نداره ! . منتها میخوام بدونم حالت دی.ید توی دسته ی360 اذیت کنندس و نمیزاره کاملا رو بازی مسلط باشی یا نه فقط قضیه ی عادت هست ؟!
و یه سوال دیگه مثلا توی فیفا برای کنترل بازیکن هم میشه از دی-ید استفاده کرد و هم از آنالوگی که بالاش هست ؟! اگه اینطوره که مشکل خاصی نباید باشه !
برای خرید هم که امروز نشد و میخوام برای خرید گیم یدی که با راهنمایی شما انتخاب میکنم جمعه ی هفته ی دیگه، بعد از افطار یعنی حدود ساعت 9 و نیم تویخونه باشم برا خرید . توی اون ساعت باز هستن یا نه ؟! چون من تالا بعد ساعت 5 نرفتم تویخونه نمیدونم تا چه ساعتی بازن !
بازم ممنون .![]()
من اگه بخوام یه گیم پد واسه PC بگیرم شما کدوم برند رو پیشنهاد میکنید؟ Sony or Xbox؟
در ضمن اگه رنج قیمت هاشونم لطف کنید ممنونتون میشم![]()
سلام
میخواستم بدونم میشه با استفاده از بلوتوث لپ تاپ با جوی استیک ps3 بازی کزد یا نه؟؟؟؟
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
یه سوال دیگه هم اینکه گیم پد با مارک Cyborg Rumble Pad از کجا میشه گیر آورد
سلام
میشه یه سایت معتبر رو معرفی کنید که دسته XBox 360 رو برای کامپیوتر بفروشه...
ممنون
Last edited by smallfrank; 21-08-2010 at 14:40.
سلام دوستان.
من یه گیم پد چینی شوک دار گرفتم که شبیه دسته xbox360 هست.اینم عکسش:
توی pes 2010 شوک نمیزنه و توی بازی Splinter Cell Conviction (همون سم فیشر جدید) هم اصلا دسته کار نمیکنه.
یه مینی سی دی درایور هم همراهش بود که این فایل ها توش بود:
من فایل SINGLE USB Driver رو نصب کردم.
آیا فایل درست رو نصب کردم؟ آیا اصلاً احتیاج به درایور داره؟ چون قبل از نصب هم با بازی pes کار میکرد و پس از نصب این فایل هیچ تغییری ایجاد نشد.
و اینکه چیکار کنم که ویبره اش کار کنه؟!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)