تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 156 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض هم دردی

بچه ها سلام
    من یک راه حل خوب پیدا کردم واسه مشکل یاطری گفتم به شما هم بگو حالشو ببرید
    من یک شارزر همراه گرفتم با 2 تا باطری شارزی دیگه هیچ وقت خود گوشیمو تو شارز نمی زنم و همش باهاش تو اینتر نت هستم خیلی باحال شده حتما شما هم امتهان کنید ولی اگه میخاید باطری بخرید duracell or energiser بخرید

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آغا کی می تونه تو بازی های ngage روی n96 کمکم کنه؟ من نمی تونم cer روبگیرو n 96
    ime:354863021035483

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

4

گوشیمو خریدم
    میگفت چینیش 480 تومن فنلاندیش 520
    منم فنلاندیشو خریدم. گفتش اینو تضمین100% میکنم که فنلاند اصلیه گفت اگه کوچکترین نشونه ای پیدا کردی که این گوشی اصل نیست بیا اینجا من ازت پس میگیرم
    حتی رو ورق هم اینو نوشت و مهر نمایندگیشو زد داد به من
    گفت برو سایت نوکیا دات کام تو قسمت خاور میانه این کد رو بزن مشخصات اینجارو میاره که امتحان کردم و شماره تلفن و آدرسش رو درست نوشت
    از صفحه 1 این کلوپ N96 تا اینجا هر چیرو که گفته بودن، قبل از خرید چک کردم تقریبا یه 30 40 دقیقه ای داشتم با گوشی ور میرفتم (منتظر کوچکترین نشونه بودم که بگم نه مرسی نمی خوام ولی هم سرعت منوهاش تند بود هم دوربین و بقیه چیزاشو تو یه چشم به هم زدن میو ورد)
    میگفت همه رقمه مشتری دیده بودم این مدلیشو دیگه ندیده بودم
    راستی این گوشی میگفت سری جدید هستن خودشون آپدیت شده هستن کدش رو زدم دیدم ورژن 12 هست که جدیده ، برنامه هایی هم اضافه داشت نسبت به قدیمیاش مثل bbc iplayer و Ngage هم خودش نصب بود ولی 5 تا بازیش تریال بودن که یکیشونو گفت تو یکی از این 5 تا دفترچه کد آنلاکشو داده

آقا یکی نمیخواد به من بگه چقدر حرف میزنی ؟! :43:
    آخه یکم ذوق زده هستم
    (الانم گوشیم تو 8 ساعت سارژ اولیه هست)

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

آغا کی می تونه تو بازی های ngage روی n96 کمکم کنه؟ من نمی تونم cer روبگیرو n 96
    ime:354863021035483
    شما به اینجا برید کمکتون میکنه خودم با همین روش گرفتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

گوشیمو خریدم
    میگفت چینیش 480 تومن فنلاندیش 520
    منم فنلاندیشو خریدم. گفتش اینو تضمین100% میکنم که فنلاند اصلیه گفت اگه کوچکترین نشونه ای پیدا کردی که این گوشی اصل نیست بیا اینجا من ازت پس میگیرم
    حتی رو ورق هم اینو نوشت و مهر نمایندگیشو زد داد به من
    گفت برو سایت نوکیا دات کام تو قسمت خاور میانه این کد رو بزن مشخصات اینجارو میاره که امتحان کردم و شماره تلفن و آدرسش رو درست نوشت
    از صفحه 1 این کلوپ N96 تا اینجا هر چیرو که گفته بودن، قبل از خرید چک کردم تقریبا یه 30 40 دقیقه ای داشتم با گوشی ور میرفتم (منتظر کوچکترین نشونه بودم که بگم نه مرسی نمی خوام ولی هم سرعت منوهاش تند بود هم دوربین و بقیه چیزاشو تو یه چشم به هم زدن میو ورد)
    میگفت همه رقمه مشتری دیده بودم این مدلیشو دیگه ندیده بودم
    راستی این گوشی میگفت سری جدید هستن خودشون آپدیت شده هستن کدش رو زدم دیدم ورژن 12 هست که جدیده ، برنامه هایی هم اضافه داشت نسبت به قدیمیاش مثل bbc iplayer و Ngage هم خودش نصب بود ولی 5 تا بازیش تریال بودن که یکیشونو گفت تو یکی از این 5 تا دفترچه کد آنلاکشو داده

آقا یکی نمیخواد به من بگه چقدر حرف میزنی ؟! :43:
    آخه یکم ذوق زده هستم
    (الانم گوشیم تو 8 ساعت سارژ اولیه هست)
    سامی جان ایشالا چرخش برات حسابی بچرخه ....
    گوشیه خوبیه ... آپدیت هم که هست ... فقط ببین اگه فارسی داره که هیچی اگه نداره خودت عوضش کن ...
    .
    سریع برو توی این سایت و imei گوشیتو بده تا فایلهای cer و key رو بهت بده ... بعد هکش کن و آخر هم Ngage رو نصب کن ..
    فقط اگه باروشهای معمولی هک نتونستی هکش کنی بگو آدرس یه لینک بهت میدم که از اون طریق خیلی راحت میتونی هک کنی ... من گوشی دوستمو از همون روش هک کردم ....

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

سلام
    تشکر از همه دوستای عزیزم
    تشکر از آقا سامان ( راستی منم اسمم سامانه ها )

من چند تا سوال دارم در مورد گوشیم N96 اگه جواب بدین ممنون میشم
    1. گوشیم آپدیت هست ولی فارسی نیست.میسه کامل از پایه توضیح بدید چه جور فارسیش کنم؟
    (اگه لینک هم بدید خوبه مرسی )
    2. مهمترین سوالم همینه!! روی گوشی من 3 تا فیلم هست (top gear /dr wohomighty boosh ) ولی روی آیکن اونها عکس یه قفل کوچولو اومده و وقتی اجرا میکنم میگه file locked و has expired .

چه جوری میتونم اونارو unlock کنم یا اینکه دیگه نمیشه
    ولی حجم فیلمها نسبت به بقیه ویدئوهاش خیلی بیشتره و معلومه که فیلم کامل هستن و پوچ نیستن
    3. در مورد هک کردن و نصب بازیهای انگیج هم هیچی نمدونم ولی 4 5 تا از فرومهای این سایت رو خوندم در این باره ، ولی هم یه خورده مشکل بودن هم اینکه انگار همه برای fp1 ( n85 8gig بودن و برای fp2 ها مثل n96 و n85 هنوز هیچ روشی نیس ؟!
    4. برای راه افتادن gps هم هیچی بلد نستم . نمدونم نرم افزار میخواد یا مپ ایران ؟خودش فقط nokia maps 2 رو دارد و رفتم توش چیزی سر در نیووردم .

کیفیت مانیتورش با اون کلیپای روش خیلی خیلی پر رنگ و قشنگه و رنگهاش بسیار براق هست
    Wow ... آهنگهاشم خیلی خیلی خیلی باس توپی دارن و آخر کیفیته
    یه چیزی که اصلا انتظارشو نداشتم : تو youtube شاید 5 6 تا کلیپ دیده بودم که نشون میدادن N96 بازیهای Ngage به خصوص بازیهای سنگینش مثله asphalt رو کند که چه عرض کنم عکس به عکس نشون میدادن و منم موقع خرید این گوشی قید بازی کردنو زده بودم چون انتخابهای (ارزونتر)دیگه مثل n95 8gig و n85 رو کنار گذاشته بودم
    ولی ذر کماله ناباوری دیدم N96 بازی آسفالت رو که به صورت پیش نصب روش گذاشته بودن (حتی رو جعبه اش یه چیزایی راجع به این بازی نوشته ) بدون کوچکترین کندی و عکسی شدن اجرا کرد که اصلا باورم نمیشد پس اونهمه کلیپ تو youtube که همه واقعی بودن پس چی بودن
    نمدونم شاید چون بازیش تریال هست ،کند اجرا نمیشه و وقتی کاملشو بگیرم اون موقع کند بشه ...

قول میدم دفعه های بعدی این قد حرف نزنم آخه اولین بار سوالهای تخصصیم بود ببخشید

7. این کاربر از agha sami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان آخرین ورژنی که برا این گوشی اومده چنده و میشه فایلهاش رو برام بزارین ممنون

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

2. مهمترین سوالم همینه!! روی گوشی من 3 تا فیلم هست (top gear /dr wohomighty boosh ) ولی روی آیکن اونها عکس یه قفل کوچولو اومده و وقتی اجرا میکنم میگه file locked و has expired .

چه جوری میتونم اونارو unlock کنم یا اینکه دیگه نمیشه
    ولی حجم فیلمها نسبت به بقیه ویدئوهاش خیلی بیشتره و معلومه که فیلم کامل هستن و پوچ نیستن
    گوشیرو خودت آپدیت نکردی نه؟ باید بری یقه اون فروشنده رو بگیری که بدون بک آپ گرفتن از گوشی آپش کرده...
    چون بعد از آپدیت فیلم ها قفل میشه و فقط با بک آپ از گوشی خودت میتونی بازشون کنی...من میگم قیدشونو بزن...

3. در مورد هک کردن و نصب بازیهای انگیج هم هیچی نمدونم ولی 4 5 تا از فرومهای این سایت رو خوندم در این باره ، ولی هم یه خورده مشکل بودن هم اینکه انگار همه برای fp1 ( n85 8gig بودن و برای fp2 ها مثل n96 و n85 هنوز هیچ روشی نیس ؟!
    فروم های این سایت؟؟؟ کجاش؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این آموزش نصبه...

4. برای راه افتادن gps هم هیچی بلد نستم . نمدونم نرم افزار میخواد یا مپ ایران ؟خودش فقط nokia maps 2 رو دارد و رفتم توش چیزی سر در نیووردم .
    از اونجا که مثه خودم تهرانی Garmin رو نصب کن که تو امضامه...

یه چیزی که اصلا انتظارشو نداشتم : تو youtube شاید 5 6 تا کلیپ دیده بودم که نشون میدادن N96 بازیهای Ngage به خصوص بازیهای سنگینش مثله asphalt رو کند که چه عرض کنم عکس به عکس نشون میدادن و منم موقع خرید این گوشی قید بازی کردنو زده بودم چون انتخابهای (ارزونتر)دیگه مثل n95 8gig و n85 رو کنار گذاشته بودم
    ولی ذر کماله ناباوری دیدم N96 بازی آسفالت رو که به صورت پیش نصب روش گذاشته بودن (حتی رو جعبه اش یه چیزایی راجع به این بازی نوشته ) بدون کوچکترین کندی و عکسی شدن اجرا کرد که اصلا باورم نمیشد پس اونهمه کلیپ تو youtube که همه واقعی بودن پس چی بودن
    نمدونم شاید چون بازیش تریال هست ،کند اجرا نمیشه و وقتی کاملشو بگیرم اون موقع کند بشه ...
    اون آسفالت نبوده...این بازی بوده....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاد باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aref.moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چطوری میتونم تو یاهو مسنجر از دوربین جلویی بجای وبکم استفاده کنم البته باوای فای خود گوشی کانکت میشم

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یکی جواب منو بده
    دوستان آخرین ورژنی که برا این گوشی اومده چنده و میشه فایلهاش رو برام بزارین ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •