به نظرت الان چند میخرنش؟
به نظرت الان چند میخرنش؟
سلام
من چند روز پیش یه psp 3004 خریدم نمیدونم چجوری کپی خورش کنم
منو راهنمایی کنید
دوست عزیز شما به این ادرس برو ببین جلوی system software چی نوشته
setting > system seting > system information
سلام شرمنده داداش اینو می پرسم؟جدی گفتی (حتی از ps3) یا مزاح کردی؟
دلیلش چیه که یه خورده امید وار شیم؟؟؟گرافیک که خداست بازیاشم که به نسبت psp اصلا قابل قیاس نیست!!(البته من کار نکردم screenshot های کنسول رو دیدم)!!فقط چون -- نشده هر بازی رو 50 تومن باید گرفت!حالا منظور شما شاید برتری از این لحاظ آخر بود نه؟
مزاح چیه عین حقیقت هستش .
بازی با PSP به من بیشتر از PS3 حال می ده . شما بازی های زیر رو انجام بدی می فهمی :
God of war
GTA ( سه عدد )
Resistance
Final fantasy : Crisis core ( غمناک ترین بازی عمرم )
Meta gear solid
Killzone
PATAPON 1 & 2
Locoroco
و ...
اگه PSP ات کپی خور نشه باید بین 20 - 50 هزار تومان پول بازی بدی
با سلام من فریم ویر gen-c 5.3 رو نصب کردم و برای اولین بار هم بطور کامل نصب شد. ولی یه بار که کپیش پرید دفعه دوم فقط تا gen-a میتونم اپدیتش کنم و وقتی ورژن های بالاتر رو می زنم تغییر نمکنه. در ضمن وقتی هم میخوام با cfw آپدیتش کنم دوباره میره روی gen-a می خواستم بدونم مشکل از کجاست. با تشکر
منم همینطور
دوستان فریمور کنسول من 5.50GEN-D3 است اگر بخواهیم فریمور را عوض کنیم ایا باز هم احتیاج به باطری است یا دیگر لازم نیست لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید با تشکر
![]()
.دوستان فریمور کنسول من 5.50GEN-D3 است اگر بخواهیم فریمور را عوض کنیم ایا باز هم احتیاج به باطری است یا دیگر لازم نیست لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید با تشکر
نه دوست عزیز نیاز به باطری پاندورا ندارید. اگه فرم فریتون زیر 4 بود اون وقت لازم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)