فکر کنم مثل انتخاب پیام نور که وقت انتخاب رشته واردش میکنی کد علاقه به رشته فرهنگیانم اونموقع باید انتخاب کنی
فکر کنم مثل انتخاب پیام نور که وقت انتخاب رشته واردش میکنی کد علاقه به رشته فرهنگیانم اونموقع باید انتخاب کنی
حالا اگه به طراحی زیاد علاقه نداشته باشم چی ؟ رشته های سینمایی چطورییه اونا هم امتحان عملی داره ؟
منم فرهنگیان رو نمیدونم از milagro پرسیدم
بچه ها من پارسال امتحان عملی نمایشو دادم میگم چطور بود شاید بدردتون بخوره ببینین محلش دانشگاه هنر بود فکر کنم تو حافظ تو چند تا کلاس برگزار میشد امتحان که هر کلاسی سه تا استاد بودن که نوع سوالشون فرق داشت با هم هر کلاسی اما در کل نمونه کارارو میدیدن و اینکه تا حالال تئاتر کار کردین یا نه اما مهمتر از همه اینه که باید چند تا نمایشنامه خونده باشین بعد در مورد اونا میپرسن و یکی از سوالاشون این بود کا مثلا باغ وحش و اتوبوس مرگ بود فکر کنم که از یه نمایشنامه نویس بودو با هم مقایسه کنین یا کارای فلان نمایشنامه نویس چه ویژگی داره به این صورت البته من کارای گرافیکیمم بردم.امیدوارم تا حدی کمک کرده باشم. در ضمن قبلا هم گفتم تمام امتحانات عملی زیر گروه چهار با هم مشترک بودن.
Last edited by betiart; 09-08-2012 at 12:13.
تعداد دوستانی که میخوان آزمون عملی گرافیک/ نقاشی/ طراحی پارچه / طراحی لباس رو شرکت کنن زیادن
یه توضیحی در مورد امتحان بدم ..
تکنیک : مداد رنگی / روی کاغذی که خودشون بهتون میدن .
آزمون کلا 100 نمره داره . کار نهایی 20 نمره داره . فضا سازی (پرسپکتیو رعایت شده باشه) 8 نمره داره و ...
* اکثرا فکر می کنن فقط یه کار به عنوان کار نهایی بکشن 100 نمره رو میگیرن.. اما اینجوری نیست.
یه صفحه فقط باید فیگور بکشید (از بینشون اونایی که خوب شدن رو برای کار نهایی در نظر بگیرید)
چند تا باید ترکیب بندی فضا بزنید
چند تا کادر هم باید فیگور ها و فضا رو با هم ترکیب کنی تا به بهترین برسید
در آخر یک کار نهایی (سعی کنید خیلی بزرگ نباشه . در حد A4 یا یه کم کوچیکتر باشه بهتره ولی اگه نتونستید کوچیک کار کنید مشکلی نیست.
یکی بوده کار نهایی رو اندازه کف دست کشیده ولی نمره کاملش رو گرفته (البته کارش خیلی خوب بوده)
توی کنکور آزاد دنبال انتزاع هستن ولی توی سراسری باید به واقعیت نزدیک باشه
کارتون باید پلان بندی داشته باشه.. کاری که همه پلان هاش به یک اندازه وضوح داشته باشه موفق نیست .
توی کار نهایی یه نکته خیلی مهمه : پخش رنگ/ اگه کارتون هم خیلی خوب هم نباشه ولی پخش رنگ رو رعایت کرده باشید نصف نمره رو میگیرید
در صورت امکان و مهم بودن قبولی توی این آزمون حتمـا کلاس برین چون یه سری نکات رو اونجا یادتون میدن و طراحیتون نسبت به قبل خیلی تغییر میکنه .
دوستان میشه یک نمونه کار از اونایی که نمره 100 میگیرن رو بزارین. یا حدافل شبیه اون جور کارها رو از اینترنت پیدا کرده و بذارید. خیلی خیلی ممنون میشم. میخوام سقف کار رو با توانایی خودم بسنجم.
بچه ها کمکم کنید.!
![]()
Last edited by sevil_son12; 09-08-2012 at 22:33.
قطعا شیراز.البته بسته به رشته هم داره ولی مثلا علوم پزشکی شیراز قابل مقایسه نیست ....
منظور گروه هنره که به نظر من کاشان قوی تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)