ببینم من اگه یه بازی اینجا بذارم کسی میتونه هکش کنه ؟![]()
ببینم من اگه یه بازی اینجا بذارم کسی میتونه هکش کنه ؟![]()
WOo معرکه بود بسیار کیفور شدیم رکوردم رو تو چندتا بازی زیاد کردم خیلی جالبه
من دلفی کار کردم حالا چجوری میشه این آدرس ها رو ذخیره کنیم و تبدیل به فایل اجرایی یا همون ترینر کنیم؟
با همون ArtMoney Pro 7.21 کار کردم
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان
شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی باور کنین من نزریک 7 ماه تو نت دارم دنبال جوابش میکردم ولی دریغ..
امیدوارم اینجا به جوابم برسم
راستش من در مورد ساخت ترینر یه چیزهایی رو میدونم و در کل میشه گفت میتون یه ترینر ئویاه بازی بسازم ولی من اساسا یه مشکل اصلی دیگه ای دارم
بحث اینکه جوری واسه یک گیم چت کد پیدا کنم(یعنی خودم)به عبارت دیگه نمیخوام ترینر یاشه بکه کدی باشه که تو کنسول بنویسم برا بدست اوردن این کد ها تو گیم مشکل دارم اگه کسی کمکم کنه یک دنیا ممنون میشم....
این خیلی خوبه که به یه زبان برنامه نویسی مسلط هستید و میتونید ترینر دلخواه خودتون را بسازید.
اما ArtMoney راه حل مشکل شما نیست.چون آدرسها باهر بار اجرای بازی عوض میشن.
به نظر من هک بازی و نفوذ به حافظه سخت تر از برنامه نویسی هست.
چون روتین های برنامه نویسی ثابت هستن.مثلا چند تا تابع و سابروتین ثابت برای همه بازیها داریم.
اما شما برای هر بازی باید ذهن خلاقی داشته باشید و به دنبال آیتمهای جدید ، مفید و مورد نیاز کاربر باشید.
تو همین انجمن هک بازیها آموزش، بحث و گفتگو در مورد ثابت کردن آدرسها زیاده که باید کمی جستجو کنید.
بعد به سادگی میتونید از این آدرسها در زبان برنامه نویسی استفاده کنید و ترینر خودتون را بسازید.
موفق باشید.
سلام.
Cheat Code ها رو باید خود بازی ازشون پشتیبانی کنه.ممکنه یه بازی اصلا Cheat Code نداشته باشه.
ببخشيد من زياد نميتونم اينجا باشم کدهاي تقلب gtaiv اومده يا نه؟
اگه اومده ميشه بزاريد؟
سلام
دوستان من ميخوام كمي تغييرات توي بازي panzers phase one بدم مثلا نقشه هاي مولتي پليرش رو تغيير بدم و ...
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام.
Cheat Code ها رو باید خود بازی ازشون پشتیبانی کنه.ممکنه یه بازی اصلا Cheat Code نداشته باشه.
سلام
خوب دوست عزیز پیرو گفته شما چطوری میشه این چت کدها رو در اورد ایا نیاز به نرم افزار خاصی هستش؟؟؟
دوم اینکه ایا cod4 میتونه از این چتها داشته باشه؟؟
ممنون
سلام
دوستان من ميخوام كمي تغييرات توي بازي panzers phase one بدم مثلا نقشه هاي مولتي پليرش رو تغيير بدم و ...
لطفا راهنمايي كنيد.
کسی که بازی خول باشه اینا رو دانلود میکنه نه کسی که بازی خوره !!!! البته بهتون بر نخوره ها !!!!!!!
آقا سما چرا این قدر بحث میکنید یه سر برید توسایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدید ترین ترینر ها توش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)