نمیشه با چیزی که از جنس خودش نیست مقایسه ش کرد. با این پول موتور سیکلت CG 125 هم میشه گرفت ولی خب اون کسی که دنبال این پلیره یه سری نیازهای خاص داره.
نمیشه با چیزی که از جنس خودش نیست مقایسه ش کرد. با این پول موتور سیکلت CG 125 هم میشه گرفت ولی خب اون کسی که دنبال این پلیره یه سری نیازهای خاص داره.
نامردی گرونش کردن ... البته گرون کردن قیمت نوبر ها روتین بازار ایرانه متاسفانه ... این می تونه تا 100 هزار تومن ارزون بشه به نظرم ...
بچه ها امروز رفتم تو نمایندگی سونی سری X رو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم. چیزی که بیشتر از همه نظرمو جلب کرد اینترفیسش و هماهنگی و کار با منوهاش بود که واقعا عالی و بی نقص بود. حتی شاید از iPod Touch هم بالاتر. کیفیت LCD هم فوق العاده بود و رنگ ها طبیعی و زنده بودند. پخش تصویری هم خیلی خوب بود. در کل به عنوان یه سونی خیلی عالی بود. ما که کووان بازیم این چیزا تو کتمون نمیره.
خیلی چیزه عالی ای هستش حیف که خیلی گرونه
رفقا کسی قیمت u5 رو داره 2 یا 4 گیگش؟
zen v plus 2 gig با قیمت 47 خوبه یا نه؟
قیمتای کووان رو از عثمان بپرس.
قیمت U5 :
2 گیگ:89 تومن
4 گیگ:99 تومن
سلام دوستان، من می خوام یه mp4 player بگیرم حدود 60 تومن شما چی پیشنهاد می کنید ؟ کیفیت پخش و ضبظ صدا از همه برام مهمتره.
یه مدل Transcend T.sonic 850 دیدم تو این رنج قیمت ، ،آیا کیفیتش خوب هست یا نه ؟
مرسی.
transcend هم خوبه و به نسبت قیمتش خیلی میارزه. ولی تا وقتی کریتیو هست باید بره بوق بزنه.
آخه transcend mp850 4Gb با 52 تومن و 8Gb حدود 62 تومن خیلی وسوسه کننده است. به نظر شما اگر به جای Creative zen v plus 2 Gb یکی از این دو تا رو بگیرم ، اشتباه کردم؟
راستی SanDisk Sansa Fuze تو بازار پیدا میشه؟ قیمت 2Gb یا 4Gb در چه حدودیه ؟
Last edited by mapooli; 31-08-2009 at 04:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)