مرسی وحید جان راستش الف نیستم فک کنم آدمه .مرسی راستی همه ی این کارارو کردم الان دیگه نمیدونم کجا برم یا چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنی.دمت گرم
مرسی وحید جان راستش الف نیستم فک کنم آدمه .مرسی راستی همه ی این کارارو کردم الان دیگه نمیدونم کجا برم یا چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنی.دمت گرم
اگر ماموریت تموم شده فکر کنم پیش arl eamon باید بری و برای Landsmeet باید آماده بشی که درباره این قسمت حتما صفحه های دیگه رو بخون که خیلی مهم هستش.
مرسی وحید جان ابن آرل کجاست؟ببخشیدا دمت گرم
توی همون قصری که همه هستند فکر کنم طبقه بالا باشه.در ضمن این قصر یا خونه توی دنریم هستش.
منم الان تو denerim هستم 3تا مکان رو نقشه بود که باید میجنگیدی به غیر از اونا 2تای جای دیگه ام بود که ماموریتهاش رو انجام دادم ولی 2تا جای دیگه که یکیش royal place هست باز نشده چیکار کنم؟
دوستان الان من این قسمتی هستم که alistar پادشاه شد.از در میرم بیرون یه سری نوشته مینیویسه بازی تموم میشه.یعنی الان بازی تموم شد؟من شنیده بودم یه آزدهای بزرگ هست چجوری برم بکشمش؟
ممنون
دوست عزیز بازی تموم شده.منظورت از اژدهای بزرگ چیه مگه اون Archdeamon آخر بازیو نکشتی.اگه نکشتی باشی که بازی تموم نمیشه.اگه منظورت یه اژدهای دیگست حتما بگو چون به جز این فکر کنم دو تا اژدهای دیگه توی بازی هستش.دوستان الان من این قسمتی هستم که alistar پادشاه شد.از در میرم بیرون یه سری نوشته مینیویسه بازی تموم میشه.یعنی الان بازی تموم شد؟من شنیده بودم یه آزدهای بزرگ هست چجوری برم بکشمش؟
ممنون
دوست عزیز شما باید دقیقا بگی کجای بازی هستی تا بهت کمک کنم.منم الان تو denerim هستم 3تا مکان رو نقشه بود که باید میجنگیدی به غیر از اونا 2تای جای دیگه ام بود که ماموریتهاش رو انجام دادم ولی 2تا جای دیگه که یکیش royal place هست باز نشده چیکار کنم؟
وحید جان یه اژدها بود که پاش شکسته بود بالای یه صخره بود.منظورم اونه. یعنی اون همون Archdeamon بود؟ راستی دو تا ازدهای دیگه هم هستن؟
دوست عزیز مگه شما Final battle رو نرفتی و آخرش با اون اژدهاکه اسمشو archdeamon نوشته بود نجنگیدی و بعد اونو کشتی و شما پیروز شدید؟
در مورد اژدهای دیگه یه دونه که همون پیرزنه که مثلا مادر موریگان بود هستش.یه دونه دیگه هم توی اون ماموریت urn of sacred ashes اگر اون یارو که فکر کنم اسمش کلگریم بود رو اگه بکشی و اون بوق رو برداری و ازش استفاده کنی اون اژدها که نشون داد به بالا رفتش میاد پایین و باهاش باید بجنگی که اگه بکشی اونو خیلی برات مفید هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)