به نظرم این بهتره که به جای فروش گوشی از یه باتری یدک استفاده بشه تا از این همه امکانات این گوشی صرف نظر بشه!
به نظرم این بهتره که به جای فروش گوشی از یه باتری یدک استفاده بشه تا از این همه امکانات این گوشی صرف نظر بشه!
منم خریدم ....
باطریشو تو کاتالگ نوشته 310 ساعت استند بای . میدونم استند بای یعنی ال سیدی خاموش باشه رو آفلاین ولی نصفه روز بیشتر دووم نمیاره در صورتی که ان 95 که 220 ساعت استند بای داره 1 روز دووم میاره ...
ولی در کل 20 20
چطور وقتی باطریش نصفه روز دوام میاره میتونی بگی 20 20؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!
خوب اینقدر امکانات داره که اصلا باتری به چشم نمباد .
معمولا آدم وقتی تازه یه وشی میخره از بس یک بند باهاش ور میره باطریش خیلی زود تموم میشه. N73 خود منم روزای اول حداکثر 1.5 روز باطری نگه میداشت از بس یک بند دستم بود. اما الان رکورد یک هفته بدون شارژ هم دارم : دی
دوستانی که مشکل باتری دارن ایا گوشیو با گارانتی مایکروتل خریده بودن یا گارانتی معمولی؟؟؟؟؟
بخاطر این میپرسم چون بارها دیدم که گارانتی اصلیها همچین مشکلی نداشتن چه توی سامسونگ چه توی سونی اریکسون.
نمونش d900i که به زور یک روز دوام میاره و همچنین بعضی از k800 ها با گارانتی معمولی.
جالب اینجاست که هیچ سایت خارجی به همچین مشکلی در i8510 اشاره نکرده.
دقیقا راست میگه . همه سایتها از باتری این گوشی خیلی تعریف کردن !! من هم گفتم شاید این گوشی ها ایران میان یه تعویض باتری میشن !!!
نکنه اینم مثل امنیا باشه
امنیا بعد از یک مدت شارژش قاتی می کنه و نصفه روزه خالی میشه که با عوض کردن ورژن درست میشه
سلام منم این گوشی رو خریدم
باید بگم مشکل باتری رو مال منم داره
و اینکه کیفیت ظبط صدا در فیلم برداری واقعا بده ولی از بقیه جهات واقعا رو دستش نیست
سلام
گوشی من نه مشکل باطری داره و نه در ضبط صدا بد عمل میکنه . تازه من از جایگاه کسی صحبت میکنم که یه عمر با n95 و n95 8 gig که کیفیت ضبط صدای خیلی خوبی در فیلم برداری دارن میگم . درسته که در سطح اونها و عالی نیست ولی به نظر من خوبه و نمیشه گفت معمولی هست , پس چه جوری دوستان میگن ضعیفه من نمی دونم ؟ !!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)