این بازی شوتر محض نیستش .. ربط به سلیقت داره که از بازی خوشت بیاد یا نه . ولی از من می شنوی از دستش نده به هیچ وجه![]()
این بازی شوتر محض نیستش .. ربط به سلیقت داره که از بازی خوشت بیاد یا نه . ولی از من می شنوی از دستش نده به هیچ وجه![]()
يه بامرام نبود سيو مارو بره
بهتره يكم در مورد جايي كه گير كردي توضيح بدي تا كمكت كنيم . اينطوري زود تر به نتيجه ميرسي و بازي رو هم خودت انجام ميدي !
بسم الله شروع میکنم
tab بزن برو data بعد برو quest
_survivol guide:برو به mega town وایسا کنار بمب داخل اب تا درجهی رادیو اکتیوت بشه 600 بعد برو پیش دختره که زش دستور گرفتی moira توی همون mega town
Replicated man:برو به rivet city از پشت rivet city بیا بیرون بپر تو اب یکم بگردی 1 در پیدا میکنی برو تو تا بفهمی فقط بدون که قفل very hard هست اگه lock pick 100 داری برو وگرنه وقتت رو تلف نکن
Vault 112:برو به valt 112 تو نقشه هست بگرد پیدا میکنی 1 ربات بهت 1لباس میده بپوشش بعد دیگه ببین چی ازت می خواد
big town:توی quest ها big town رو اتخاب کن بعد بالا سمت راست صفحه بزن show location بعد برو به جایی که گفته
those:یکم توی همون شهری که پسر کوچیکه رو نجات دادی بگرد فکر کنم توی یکی از این دروازه هایی بود که پله می خورد میرفت پایین 1 دکتر توی 1 اتاق میبینی باهاش حرف بزن
اخیش تموم شد
ترو خدا بگو منظورت همینا بوده اخه جونم بالا اومد تا نوشتمشون![]()
من كه زياد زبانم خوب نيست ميرم كارايي كه گفتي رو بكنم در ضمن من يه كم خشنم همرو ميكشم فكر كنم اين moira رو هم كشتم
اره بابا دیدم Very evil بودی ولی حتما زبانت خوب بوده که تا اینجا اومدی
Gentleman هاي گيمر عزيز اگه خواستيد تو اين بازي هم چهارشنبه سوري بازي دربياريد به جايي كه Dogmeat رو پيدا ميكنيم ( Scrapy yard ) بريد چند صد تا ماشين روي و كنار هم گذاشتن جون ميده براي تركوندن و آتيش بازي ( البته اگه هنوز كارتون تو بيرون تموم شده ! )
راستي من رو حالت Windowed mode بازي ميكنم و همه ي مراحل فرعي رو هم رفتم و فقط مرحله اصلي آخر مونده تا تموم شه اما بعضي چيزها رو تو بازي تازه فهميدم !
1. مثلا براي طي كردن مسافت هاي طولاني ميتونيم كليد Q رو بزنيم تا كاراكتر خودش حركت كنه و فقط جهت رو ما نشونش ميديم ( با چرخوندن موس )
2. اگه چند ثانيه كليد TAB رو نگه داريم چراغ قوه ي Pib-Boy 3000 روشن ميشه .
شايدم همه ميدونستيد و من خنگول بازي درميآوردم !!
من وقتی بازی رو باز میکنم بعد از چند دقیقه یه ارور میده و میگه . با ارز پوزش یه مشکلی پیش اومده و بازی باید قطع بشه . بعد هم ارور و که میبندم بازی قطع میشه وقتی ارور هم هست بازی دیگه بالا نمیاد کسی نمیدونه مشکلش چیه من دارم دیوونه میشم
روی vista بازی میکنی یا xp؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)