سرعت اینترنت ایرانشل دو روزی میشه افت زیادی کرده برای دوستان دیگه هم همینطوره؟؟![]()
سرعت اینترنت ایرانشل دو روزی میشه افت زیادی کرده برای دوستان دیگه هم همینطوره؟؟![]()
چرا برای منم سرعت اومده پایینتر خدا روشکر adsl م وصل شده چند روزه و فقط اسپیلیترم خرابه باید بگیرم و چون 3-4 روزه دیگه هم از مدت 10 روزه ایرانسل مونده فعلا از همین gprs استفاده میکنم ازش تا صفرش کنم حجمو خوش به حالشون نشه![]()
درسته که هیچی جای ADSL رونمیگیره ولی چون ایرانشل رو برای مواقع بیرون از خونه لازمش دارم می گیرمش وگرنه کار با اینترنت GPRS دیگه ستمه از بس کاربراش زیاد شدن و کیفیت خدماتشم افت کرده![]()
سلام
در مورد اینترنت edge ایرانسل سوال داشتم ، می خوام ببیننم سرعتش در چه حدیه؟ بچه ها امتحان کردند؟
مثلا میشه (1) باهاش از نرم افزار های تلفن اینترنتی (مثل viber) استفاده کرد؟ (2) میشه باهاش به رادیو اینترنتی گوش کرد؟
سرعتش چقدره؟ و stable هست یا هی کم و زیاد و قطع و وصل میشه؟
حوابی که توی اون تاپیک دادن بهم
جواب سوالات شما هم بله و هم نه هست و منطقه به منطقه و ساعت به ساعت فرق داره و اصلا stable نیست
و سوال الان بنده»
کدوم طرف غالبه؟ الان من از خونمون امتحان کردم شد رادیو رو گوش کنم اما نمی دونم بیرون هم خوبه یا نه؟ (اصفهان و تهران) ( و احیانا بین راه اصفهان تهران)
+ طرح های رنگی که فعال بشه پیشنهاد های تشویقی دیگه کنسل میشه!؟ یا همزمان قابل استفاده اند؟ (مثل (1) شارژ شگفت انگیز (2) بسته های تشویقی اینترنت (3) لیست تخفیف)
مرسی
خب شما همونطور که توی خونه امتحان کردید باید بیرون و توی مسیر رفت و آمدتون هم امتحانش کنید چون توی بعضی از جاده ها سرعت در حد صفر میرسه ولی مقطعیه
اما درباره سول دوم مشکلی در استفاده بعضی از طرحها نیس مثلا من از بسته افزایشی به همراه لیست تخفیف دوستان استفاده می کنم فقط شارژ شگفت انگیزش مهلت داره و با 20 درصد اضافش نمیشه طرح فعال کرد
سلام . من امروز اومدم gprs سیم کارتم رو فعال کنم . کد #6*3*140* رو وارد کردم پیغام زیر رو نشون داد . حالا باید چی کار کنم؟
the setting for your particular phone could not be found in our database please consult your handset manual and MTN irancell for phone configuration
ممنون.
سلام دوستان رمز بسته های حجمی ایرانسل رو می خواستم...با تشکر. تو ایرنترنت هم گشتم پیدا نکردم چند صفحه اول تاپیک هم خوندم نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته ها یحجمی 1 روزه و ...
می خواستم بدونم اگر بسته فعال کنیم سرعتش بیشتر میشه؟ چون من گوشی رو با بلوتوث میزنم به کامپیوتر و فکر کنم رایگانه و از حسابم کم نمیشه ولی سرعت نداره هنگ داره و خیلی ضعیفه گفتم شاید با خرید بسته سرعتش افزایش پیدا کنه با تشکر
اینترنت ایرانسل چه وقتهایی رایگانه ویا طرح رایگان نداره ؟
دوست عزیز دیگه دوره ی رایگان و طرح های مجانی به سر اومده و هر دو تا اپراتور( و جند وقت بعد هم سه تا اپراتور) فقط به چاپیدن پول من و شما فکر میکنن .....
فقط یه سری طرح های افزایشی ارائه میدن
دوست عزیز توی سایت ایرانسل بطور کامل توضیح داده ...
ولی درباره سرعت باید بگم که فعال کردن بسته ربطی به سرعت نداره و با بسته و بدون بسته سرعتش برابره سرعت فقط به منطقه شما بستگی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)