اينجوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيا اينم عكس
اينجوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيا اينم عكس
سلام
من توي او در هم ميره يعني وقتي سوارشم درو ميشكنه و ميره تو ولي اصلا نمي ميره ؟؟؟؟
هيچ كليدي دكمه اي چيزي نمي خواد فشار بديم اگه ميشه كامل توضيح بديد ؟ ( راجع به اون غول درختي تو شاهزاده ايراني 3 )
كلافم كرده ديگه[/QUOTE]
Last edited by samad1agha; 14-03-2007 at 19:07.
اینجا گیر کردی ؟اينجوري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيا اينم عكس
خوب باید هی بهش بزنی . تا بشی شاهزاده تاریکی بعد با اون هم باید بهش بزنی
[/QUOTE]سلام
من توي او در هم ميره يعني وقتي سوارشم درو ميشكنه و ميره تو ولي اصلا نمي ميره ؟؟؟؟
هيچ كليدي دكمه اي چيزي نمي خواد فشار بديم اگه ميشه كامل توضيح بديد ؟ ( راجع به اون غول درختي تو شاهزاده ايراني 3 )
كلافم كرده ديگه
باور کن یادم نیست . ببین نمیمیره چیکار میکنه ؟ اگه زانو میزنه باید بپری روی پشتش و تند تند با شمشیر بزنی توی کلش . فکر کنم یادم نیست
خوب بعدش چي @من خونشو تا اخر كم مي كنم! ولي نمي ميره و وقتي بهش شمشير مي زنم شمشير هاشونو مي گيرن جلوي هم و منو پرتاب مي كنه؟ قشنگ توضيح بده
از من نپرس .
من دقيقا يادم نيست .
خواهش مندم يكي ديگه به ايشون كمك كنند .
راهنمايي فارسي و كامل اين بازي رو هيچ سايتي يا هيچ كسي نداره؟ !
luke1889 عزيز!
يه خورده توي پست دادن هاتون دقت كنين.
توي اين قسمت حتما شما بايد يه بار Mahasti رو توي قسمتي كه شمشيرهاشون رو فشار ميدن ببرين. راه ديگه اي نداره پس اگه شما نمي تونين دليل نميشه كه دوستان بد راهنمايي مي كنن.
هموني كه الان داري باهاش مي جنگي!
با سلام براي كشتن اون برادران در ميدان آتش اوني كه تبر تو دستش در مر حله آخر چه جوري بايد بكشمش چون الان 2/3 جونش گرفتم وقتي رو سرش ميپرم اون كه شمشير تو دستش منو ميزنه چه دكمهاي بايد بگيرم (e) يا (left clik
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)