سلام 100% کلاه برداری چون من همون اول نوشتم کلشو 195 هزار تومان
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
حالا من از پشتیبانم برات میپرسم چون من دقیقا یادمه از همون اول مهر رفتم 195 تومن دادم
سلام 100% کلاه برداری چون من همون اول نوشتم کلشو 195 هزار تومان
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
حالا من از پشتیبانم برات میپرسم چون من دقیقا یادمه از همون اول مهر رفتم 195 تومن دادم
سلام
قلمچی یه دفترچه میده که تراز قبولی های پارسال دانشگاه آزاد رو توش داده، کسی لینک pdf این دفترچه رو داره
خواهشا یکی pdf تراز های دانشگاه آزاد که توی دفترچه قلم چی هست رو بگذاره
ای بابا بدبخت شدیم
فردا از هر درس اختصاصی 30 تا سوال میاد
اه اه اه اين چه آزموني بود ؟!؟!؟ نميدونم چه مرگمه هر دفعه اين عموميا رو خوب ميزنم اختصاصيا رو خراب ميكنمولي آزمون بعدي كولاك ميكنم
![]()
می گم این آزمون و آزمون قبل چه جزوه هایی رو دادن؟ چون من از آزمون 8 دفترچه کنکور عمومی خارج کشور رو دارم، می خوام ببینم اختصاصی ( ریاضی ) رو هم دادن؟
آره اختصاصيا رو داده
دقیقا" یادم نیست چند دادم ولی ( بازم مطمعن نیستم ! ) 15 یا 25 تومن تخفیف به خاطر معدلم دادن .
احتمالا" از شمام واسه همین 195 گرفتن .![]()
من که خاطره ی خوبی از کانون ندارم ! الان دانشجو هستم ولی به نظرم فقط جمعه هامون رو تلف کرد !
سلام به همگي
مثل اينكه اينجا خيلي سوت و كوره
البته بايدم باشه چون همه دارن مي درسن
آقا من قرار بودش تا بعد كنكور 90 هيچ پستي ندم ولي امروز يه اتفاقي افتاد گفتم بيام اينجا شما رو هم تو شادي خودم شريك كنم
امروز با يه چند كيلو مول C3H5(NO3)3 رفتم سر جلسه آزمون و بعدش
بووووووووووومب
اينم كارنامه امروز [ از دوستان تقاضا ميكنم استفاده سوء نكنند ممنوووووون ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)