امیر جان شرمنده. درست می گید. گیربکس فقط روی شتابگیری تاثیر داره .
امیر جان شرمنده. درست می گید. گیربکس فقط روی شتابگیری تاثیر داره .
Last edited by mard_khasteh; 27-05-2009 at 15:28.
قدرت کل ماشین کدوم میشه؟؟؟؟
میتونم اینطوری بفهمم !!!
اینطور که شما میگی قدرت کل از قدرت خود موتور بیشتر هست یا کمتر؟؟؟؟
بیشتر که نمیتونه باشه!!!
کمتر میتون باشه ولی یه موضوع هست اونم اینه که این اختلاف به این اندازه ای که شما میگین نیست حداکثر 5 - 10 اسب اضافه بشه
شرمنده امیر جان اشتباه فکر می کردم. پست قبلی رو ویرایش کردم![]()
به نظر من اگه ارزش واقعیشو بخای 2 نهایت 2.5
ولی اگه به نظر صاحبش باشه که میگه 10تومن تازه هزار تا تعریف الکی مثل اینکه شورولت همین یه نمونه رو زده ،رنگش فابریکه ، 2000 تا بیشتر کار نکرده!وامثال این حرفها
اگه میخای یه سری به این سایتها بزن سازنده ی موتور هستنبچه ها مرسی از کمکتون چند تا سوال دیگه قیمت یه موتور 400 اسبی که وارد کنی یعنی صفر
قیمت گیرباکس و دف مچ با این موتور حدودا چند میشه حدود قیمت ها رو جدا جدا بذارین دمتون گرم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولی موتور تمام ماشینهای امریکایی(FORD , Crysler, chevrolet)
ودومی مخصوص موتور های شورولت هستش
Last edited by BLACK-BLACK; 27-05-2009 at 20:56.
اینو خودمم میدونم خواستم بفهمم منظور دوستمون چی هستمنضور از قدرت ماشین که براساس اسب بخار یا کیلو وات بیان میشه قدرت نیرو محرکه ماشین هستش نه بازده دیفرانسیل ویا نوع گیر بکس
بله قدرت خروجی موتور هستش که به خیلی شرایط بستگی داره که اعداد کارخانه ای در حالت استاندارد بیان میشن
قدرتی هم که به روی لاستیک منتقل میشه حدود 30 - 40 اسب کمتر هست چون مقدار زیادیش تلف میشه
بچه ها چرا بحث میکنید
یه کلام وقتی میخوایم یه موترو رو عوض مکنیم باید این رو در نظر بگیریم که گیربکس و دیفرانسیل اولا توانایی تحمل گشتاور موتور رو دارن یا نه؟اگه نداشته باشه هر دوشون رو خرد میکنه.
بعد از اون باید ببنیم کدوم سیستم انتقال قدرت توانایی این رو دارن که که گشتاور موتور رو با اتلاف انرژی کمتری به چرخها برسونه .
================================================== =======================
و دوست عزیز که هی از تعوض موتور میپرسی اولا میخوام یه چیزی بگم ناراحت نشو کمی تند حرف میزنم من از اشتیاقت میتونم بفهمم که هنوز تازه به فکر این کارا افتادی .این خیلی خوبه که هی سوال میکنی.
ولی من یه توصیه میکینم اول ماشین مورد نظرت رو انتخاب کن بعدا یه بودجه تعین کن و کاری رو که میخوای بکنی.
=============
مثلا دنبال یه موترو LS1 باشی و بذاری روی یه کامارو .بعد کم کم اون رو با تجهیزات دیگه ای تقویت کنی.
پس بهتره اول قدم قدم بری جلو.
بچه ها به نظر شما با این موتور چقدر خرج کرده راستی
این روی موتور اصلی ماشین یه سوپر شارژر به احتمال قوی مارک KKK گذاشته با همه خرجاش تعویض میلنگ میلسوپاب پیستون و شاتون این چیزا نزذیک یا بالای 20 تومن
رامین فکر نکنم اینقدر گرون هزینه برداشته باشه!!!
20 میلیون تومن!!!
فکر کنم با این پول میتونست یه موتور خیلی قویتر روی این ستاپ کنه
البته من آمریکایی باز نیستم ولی توی یه ماشین معمولی دیگه بهترین حالت و بیشترین قدرت یه چیزی حدود 10 تومن باید در بیاد
نه امیر تو اقلامی که من گفتم رو با هزینه نصب و ست آپ باید بیشتر از یان هزینه رو محاسبه کنی
اکثر موتور های آمریکایی با سوپر شارژرهای KKK خوب کار میکنن و اونا هم ارزون باشن نزدیک یک میلیون قیمت دارن اینی هم که روش هستش بالای 5000 دلار قیمت داره و واسه تغضیه همیچین موتور ی باید کل قطعاتش با نمونه های درگ عوض بشه .
من حالا خودم شک دارم به این قیمتی که خودم دادم چون به احتمال قوی خود این ماشین یه موتور 455 یا 400 داشته (احتمالا هم موتور با این نمونه ها تعویض شده چون کسی دیگه نمیاد موترو پایینتر از 350 رو اینطوری تقویت کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)