امروز رفتم علاالدین. تو پاساژ 830 تومن می گفت. بیرون هم یه جا دیدم گفت با گارانتی پرشین تله کام 16 گیپش 850 تومن. مگه پرشین تله کام گوشی های سامسونگو گارانتی می کنه؟
امروز رفتم علاالدین. تو پاساژ 830 تومن می گفت. بیرون هم یه جا دیدم گفت با گارانتی پرشین تله کام 16 گیپش 850 تومن. مگه پرشین تله کام گوشی های سامسونگو گارانتی می کنه؟
بابا بیمعرفت نباش............دی جی کالا اسمش رو گذاشته بود فقط زده بود به تازهگی این گوشی از شرکت معرفی شده و موجود نیست..................پس قطعی شد نظرم............همین گوشی رو گفتم برام بیارن البته طول می کشه.امیدوارم تا بگیره طرف مشکل فارسیش حل شه............و ماکروتل بیارتشنوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتصالات ....... پرشین تله کام
اینا این وسط چی میگن؟
نزدیک بود 800 تومن بپره! یه برنامه پشتیبانی از عربی نصب کردم ریاستارت کردم دیدم گوشی بالا نمیاد
اون دکمه resetرو بالای گوشی با سوزن زدم دیدم نشد که نشد
دیکه نا امید شدم...
آخرش دکمه قرمز+سبز+power رو نگه داشتم یه چی اومد گفا فرمت؟ yes cnl ویندوز به حالت اولیه برگشت و درست شد!
بنظرتون اگه این گوشی قیمت عادی پیدا کنه حداقلش چنده؟؟؟
به زیره 500 میاد........این رو میگم که مثل گوشی قبلیم ضرر نکنم زیاد..من فکر کنم حداقل حداقل به 550 بررسه....
به نظر من از 600 کمتر نمیشه . گوشی که 800 تومن پولشه دیگه 300 تومن اف نمیکنه .
لطفا یکی بگه که افته قیمت سامسونگ چجوریه!!؟؟ اگه یه 6 7 ماه وایسم چند میشه قیمتش؟؟
ولی اگه تا 1 ماه دیگه (اگر __اگگگگگگگگگگگگگگگگر)
600 بشه من خریدم که هیچ یه f480 هم روش می خرمD:
اگه مثه بقیه گوشیاش باشه قیمت روز اول با 10 روز بعد از اون 100 تومن اختلاف قیمت داره
ولی بازم نمیشه گفت..........
ولی 6_7 ماه تابلو که قیمتش خیلی افت می کنه این در مورد نوکیا و SE صدق می کنه چه برسه به SAMI ..
که قیمتاش مثه گوشی هاش فوق العادست...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)