اره تونستم دانلود کنم ولی یه مشکلی هست وقتی تنظیم می کنی میری تو بازی به هرکی پاس میدی خود به خود توپ و به یه سمت دلخواه میندازه جلو که واقا نمی شه اینطوری بازی کرد اگه میشه یه کمکی بکن .....
اره تونستم دانلود کنم ولی یه مشکلی هست وقتی تنظیم می کنی میری تو بازی به هرکی پاس میدی خود به خود توپ و به یه سمت دلخواه میندازه جلو که واقا نمی شه اینطوری بازی کرد اگه میشه یه کمکی بکن .....
واضح تر توضیح بده شاید تونستم کمکت کنم.اره تونستم دانلود کنم ولی یه مشکلی هست وقتی تنظیم می کنی میری تو بازی به هرکی پاس میدی خود به خود توپ و به یه سمت دلخواه میندازه جلو که واقا نمی شه اینطوری بازی کرد اگه میشه یه کمکی بکن .....
پروزه ی اصلی فیفا همین BE A PRO هستش.وحشتناک باهات موافقم به خصوص با دور بین 3rd person عجب صفایی داره حس بازی کردن رو به آدم القامی کنه
چهرش!
اگه نگفته بودی کاکا هست اصلا نمی فهمیدم!
من خیلی وقته فیفا بازی نکردم(2004)
عکسهای رئال را هم بدی ثواب کردی![]()
کجایی کراوزر؟من منتظر عکسای رئالم.راستی دقت کردید پی ای اس از فیفا تقلید میکنه؟مثلا همین be e pro تو پی ای اس هم یه گزینه ساختن با یک نفر بازی میکنی و میری مشهور میشی.درست مسه be e pro خیلی تقلید گره.درست نمیگم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه اونم فردا با آث ميلان حال كردي يا نه؟ يه وقت وسوسه نشي بخواي تشكر كني ها نه.... اصلا نوكر خودت بدون مارو
با رپتور و Match Explorer كه دومي رو پيشنهاد ميكنم چند صفحه پيش خودم گذاشتمش همين تاپيك. تو هم خداي نكرده شيطان اغفال نكنه بخواي تشكر كني
اوكي اولا از خداي متعال كه تونستم فايل رو به دستت برسونم ممنونم كه شرمندت نشدم. اميدوارم اگه اشكالي بود منو ببخشي اونم به اين دليله كه دسته ات با مال من فرق ميكنه يا شايدم قبل بازي اگه بري به تنظيمات دسته مي توني تغيير بدي از تو خود بازي. اگه جواب داد تو هم سعي كن در مقابل نفست بايستي و رسم بزرگان انجمن رو در پيش بگيري و تشكر نكني. كافيه باور داشته باشي من و امثال من كمترين وظيفمونه خدمت كنيم
اوكي چشم ارباب گاماس گاماس همه يه چيزي ميخوان. قربونه همتون
خب بابا یادم رفت.ولی تشکر الان میرم میکنم.ناراحت نشو
ولی چرا فردا میذاری؟یکخورده دیر نیست؟
اقا بلا خره با هزار تا بدبختی تونستم درستش کنم ....دست درد نکنه ممنون.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by swamp; 14-09-2008 at 20:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)