خوب حالا راهی وجود داره که ما 1000 نفر رو تک تک اد نکنیم؟؟؟؟
نمیشه یهمو بزنیم این 1000 نفری که توی address book ما ایمیل هاشون و مشخصاتشون هست اد بشند؟؟؟؟
خوب حالا راهی وجود داره که ما 1000 نفر رو تک تک اد نکنیم؟؟؟؟
نمیشه یهمو بزنیم این 1000 نفری که توی address book ما ایمیل هاشون و مشخصاتشون هست اد بشند؟؟؟؟
چجوری میشه بدون باز کردن متن ای-میل آدرس پست الکترونیکی فرستنده رو بفهمم
جواب منونمدین چرا؟
راستش من تو تم قدیم یاهو ام( بخاطر سرعت بیشتر) وقتی موس رو می برم روی اسم نامه (بدون کلیک کردن) ادرس رو نشون میده پس از چند ثانیه.
احتمالا روی حالت جدید هم همین شکلی خواهد بود.... یک تست بکن
سلام به دوستان p30
راستش از دیشب وقتی وارد یاهو مسنجر میشم به صورت شکل زیر میشه( هیچ یک از افرادی که ادد هستند دیده نمیشه) یعنی الان این
عکس بعد از ورود هستش !!!!!!!!!!!!!!!!! چند بار هم نصب کردم ولی همین مشکل هر دفعه وجود داشت .
دیروز درست بود ولی نمی دونم چرا از دیشب اینطوری شده
راستی یه بار کامل Unistall کردم ، کلیه کلیدهاش رو هم از رجیستری پاک کردم و بعد نصبش کردم ولی باز هم همینطوری بود کسی می تونه راهنمایی کنه که چطوری می تونم این مشکل رو برطرف کنم
Last edited by Amir_link; 04-02-2009 at 23:55.
سلام بر نوابغ انجمن
سوالم:
من 2 سال پیش بلد نبودم ایمیل بسازم(چون هنوز کامپیوتر نداشتم) برای همین کسی دیگه برام اینکار رو کرد....
الان وقتی به یاهو میرم میزنه hi amin (امین همونیه که برام ایمیلو ساخت) میخوام یکار کنم این امین نیاد چون اگه با این ایمیلم هم یه کسی ایمیل بدم میزنه فرستنده امین.... .
میشه بگین کدوم تنظیماتو باید دستکاری کنم؟؟
ای بابا مثل این که کسی تا حالا به این مشکل برنخورده من که بیخیال شدم میرم ویندوز عوض کنم
ممنون
از بخش option و email option برو در بخش Account Information می تونی این تنظیمات رو انجام بدی.
(البته تو ایمیل است)
تو بخش چت باید بری بخش تنظیمات اکانت نرم افزار و انجا مشخصاتی که موقع وصل شدن می خوای برای طرف ارسال شه رو می تونی تنظیم کنی.)
Last edited by zed2; 05-02-2009 at 20:17.
من از هر دوجا درست کردم ولی بازم داخل یاهو مسنجر مینویسه:jojok_mool kashiاز بخش option و email option برو در بخش Account Information می تونی این تنظیمات رو انجام بدی.
(البته تو ایمیل است)
تو بخش چت باید بری بخش تنظیمات اکانت نرم افزار و انجا مشخصاتی که موقع وصل شدن می خوای برای طرف ارسال شه رو می تونی تنظیم کنی.)
داخل ایمیل هم مینویسه hi amin
عکسی معلوم نیست عزیز
در ضمن ببینم اد لیستات پاک شدن؟؟
آرش جان برو تو بخش پروفایل بخش ادیت پروفایل و بعد گزینه bsic رو انتخاب کن اونجا اسمت رو عوض کن هرچی خواستی بزار فکر کنم درست بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)