یکم دقیق تر اگه میشه
یکم دقیق تر اگه میشه
خوب دقیقترش اینه که شما باید هر چهار تای اون دایره های سبز رنگ ر بپوشونید تا یه چیزی شبیه اسانسور بیاد پایین. فرقی نداره با کدومشون شروع کنی . وقتی رفتی روی دایره سبز رنگ کلید e رو بزن تا الیکا با قدرتش پرنسس رو به بالا اون یکو ببره و بعد شما باید به طرف دیوار پرش کنید و حلقه ها رو بگیرید و مسیر رو ادامه بدید تا دوباره به وسط اون سکو ها برگردید. همون جایی که اون ماده ازش پخش میشه.یکم دقیق تر اگه میشه
واقعا بازی قشنگیه
چه گرافیکی داره...
اره برای من خیلی جالب بود . کل بازی توپی بود . فقط یه سوال و اونم اینکه چی به سر پدر الیکا میاد بعد از اخرین مبارزه با پرنسس و چر اون خودشو به اهریمن فروخته بود.
Last edited by soliman; 03-02-2009 at 00:58.
اول جواب سوال شما كه ميخواستي بدوني بايد چيكار كني.
همينطور كه دوستمون سوليمان گفت
بايد براي روي يكي از دايره تا اليكا تو رو ببره بالا و بعد روي ديوار راه براي و حلقه رو جابجا منيو پايين بياي و بطور زنجيرواره چهار بار اين كار رو انجام ميدي تا دايره سبز رنگ آبي بشن.بعد كه تموم شد آسانسور پايين مياد و ميتوني بالا بري.
و دوم جواب شما كه گفتيد سر پدر اليكا چي مياد .
خيليها فكر ميكنند كه پدر اليكه ميميره در حالي كه زندست.
اگه دقت كنيد زماني كه اليكه درخت زندگي رو دوباره زنده ميكنه خودش ميميره ولي پرنس اون درخت رو نابود ميكنه تا اليكا زنده بشه وقتي اليكا زنده ميشه و پرنس اون رو بغل ميكنه و در حال رفتم هستند قلطه و درخت بزرگ زندگي نابود ميشه و يه چيزي شبيح هيولا از اونجا مياد بيرون اون هيولا كسي نمي تونه باشه جز پدر اليكه .
اين كار چه معني ميده .
يعني اينكه سري 5 اين بازي در حال ساخته و ادامه داستان اين بازي خواهد بود .
ولی من فکر کردم که اون هیولا همون اهریمنه.
نوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ببخشید ولی مطمئنی اون هیولا پدر الیکا است. ولی من فکر کنم اون همون اهریمن است که پرنس بکمک الیکا اونو از زمین بیرون کردند.
سلام دوستان
اگر ممکنه یه نفر سیو قسمت آخر بازی رو بذاره یعنی قبل از مبارزه آخر یا بعد از اینکه چهار دایره باز شد
چون من 4 دایره رو باز کرده بودم ولی ویندوزم رو عوض کردم سیوش پرید
لطفا زود
ممنون
سیو قبل از ورود به معبد و مبارزه نهایی (جمع شدن همه 1000 ذره نور)
یادتون هست همون اول وتی الیکا پرنس رو میبینه چی میگه خیلی خندیدم به حرف پرنس
اقا سلام فکر نمیکنید الیکا دختر زنی باشه که توی پرینس 1 بود البته شاید
Last edited by B U L U T; 05-02-2009 at 14:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)