خوب دوست عزیز شما حتما یا یکی از افرادشون رو کشتی و یا رئیسشون رو که در این حالت شما باید چند دقیقه ای ازشون دور بشی و از اون منطقه بیرون بری تا اوضاع اروم بشه بعد از چند دقیقه اون نوشته کنار میره و شما میتونید به اون منطقه برگردید.
خوب دوست عزیز شما حتما یا یکی از افرادشون رو کشتی و یا رئیسشون رو که در این حالت شما باید چند دقیقه ای ازشون دور بشی و از اون منطقه بیرون بری تا اوضاع اروم بشه بعد از چند دقیقه اون نوشته کنار میره و شما میتونید به اون منطقه برگردید.
وقتي بازي از گيم اسپات 8.5 گرفت گفتم عجب نامردايي هستن كه به اين بازي كمتر از 9 دادن ولي وقتي ديروز بازي رو نصب كردم فهميدم كه عجب نامردايي هستن كه به بازي بالاتر از 8 دادن ! واقعا بازي مضخرفه ؛ همه جا كه زرد و قهوه اي هست و تنوع رنگي تو بازي وجود نداره ، هوش مصنوعي هم كه نگم بهتره ، محيط خسته كننده ي بازي و اينكه تو هر چند قدم بايد هزار تا آدم بكشي اونم بايد يه انبار مهمات روش خالي كني تا بميرن ، خراب شدن واقعا بد اسلحه ها كه با يك شليك گير ميكنن ، سيستم بد مردن يا زخمي شدن تو بازي ، اينكه تير دشمنان از پشت ديوار يا فاصله هاي خيلي دور به من ميخوره ولي مال من به اونا نميخوره ، افكت واقعا افتضاح برخورد تير به آب ، تعداد و نحوه ي نگه داشتن اسلحه ها واقعا بد هست : يكيش كه چاقو هست اون يكي RPG يكي هم كلت ؛ ميمونه يه جاي خالي كه اونم نميدوني بين اين همه اسلحه كدوم رو برداري ، لااقل بايد يه كاري ميكردن كه بتونيم مثلا شاتگان روبا AK 47 باهم داشته باشيم !! وقتي مثلا H رو ميزنم و گلوله رو از بدنش درمياره يا دستش رو كه شكسته درست ميكنه يعني اصلا دردي نداره كه كاراكتر ما يك آه هم نميكنه ؟!!!! وقتي ما ميتونيم هر جا كه خواستيم سيو كنيم ديگه چه لزومي داشت تو Safe House هم جا براي سيو بذارن ؟! قسمت ماشين رانيش هم خودتون ميدونيد بعد چتد تا تير خوردن دود ميكنه و مجبوري حتما بري فقط با محكم كردن يه پيچ (!) درستش كني و در آخر هم اين كه بازي حتي تو Easy هم واقعا سخته و به قول S A A M جان نفس آدم ميبره !
بقيه ي مسايل هم بماند ولي به نظر من اگه بازي رو مثل فاركراي 1 ادامه ميدادن و يه داستان خوب هم بهش ميچسبوندن خيلي بهتر از اين ميشد .
همه نظرشون رو گفتن اينم نظر من بود ! ( كه از طرفداران سرسخت اين بازي قبل از انشارش بودم )
خوب دیگه تو افریقا هستش![]()
آقا کسی جواب مارو ندادا....من اون جا باید چیکار کنم که همه ریختن سرم ؟؟؟؟....
فکر کنم soliman جواب شمارو داد
درود:
بالاخره تموم شد خیلی طولانی بود.
در مجموع بازی خوبی بود ولی مثل هر بازی دیگه ای ضعف هایی هم داشت.
آخرش خیلی جذاب شود اصلا قابل پیش بینی نبود و گیمر و سوپرایز می کنه.
به نظر من بزرگترین ضعف بازی نورپردازی افتضاحش بود در حالی که بازی تو آفریقاست وباید سوختن رو احساس کرد در حالی که نورپردازی بیشتر به مناطق کوهستانی شبیه!هوش مصنوعی هم که نگو!
ولی در کل ارزش بازی کردن رو داشت.
سکوت جاده ها رو دوست داشتم و حیوانات زیبای تو جاده ها
اما بازی تکرار مکررات بود و خالی از جذابیت یک بازی اکشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)