شما مموري رو هم فرمت كردي؟
شما مموري رو هم فرمت كردي؟
دوست من شما با چه نرم افزاري آپديت كردي ومطمئني فايل فلشو درست انتخاب كردي؟
خودم تونستم مشکل رو حل کنم . مشکلم این بود که خودم تنبلی می کردم و حال نداشتم بهش به قول معروف ور برم !
مشکل این بود که نمی دونم چطوری حدود چهل تا اس.ام.اس داخل سیم کارت ذخیره شده بودن ! و به همین خاطر بود که آیکون اس.ام.اس هی چشمک میزد . وقتی که همهی اون اس.ام.اس ها رو پاک کردم اون آیکون هم محو شد ...
ممنون![]()
حالا که آپدیت کردی چه فرقی حس میکنی نسبت به قبل؟
به نظرت منم آپدیت کنم؟
سلام
در سونی اریکسون برای فارسی کردن در هر جایی که باشی میتونی کلید # را نگه داری تا فارسی را انتخاب کنی ویا از فارسی به انگلیسی تغییر بدی. ولی در نوکیا با این تغییر زبان نوشتن، خیلی مشکل دارم. همیشه مجبورم برم در قسمت new message و فونت را عوض کنم و از اونجا بیام بیرون و برم سراغ برنامه خودم. آیا روش هکی برای درست کردن این مشکل سراغ ندارین؟ که مثلا با نگه داشتن # در چند ثانیه منوی تغییر زبان نوشتن بالا بیاد؟
نرم افزاري هست بنام the pencel كه با كمك اون ميشه دكمه مداد بر گوشي طراحي كرد وهر كليدي رو خواستي به عنوان مداد انتخاب كني كه در نتيجه با زدن اون دكمه در هر فضاي تايپي امكان تغيير زبان وكپي پيست رو به شما ميده .
من كليد كناري گوشي كه پيشفرض برا نقشه بود رو مداد كردم.موفق باشيد.
يا علي
با سلام
من وقتي مي خواهم نم افزار Advanced_Device_Locks_Pro_v2.02.69 را روي گوشي نصب كنم با توجه به اينكه با برنامهSignSIS-GUI ساين هم ميكنم باز هم خطا ميده به نظرتون بايد چكار كرد
با تشكر
لینک دانلود نرم افزار رو دارید؟
اين هم لينك تاپيك مربوطه براي دوستان عزيز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من وقتي مي خواهم نم افزار Advanced_Device_Locks_Pro_v2.02.69 را روي گوشي نصب كنم با اين كه ساين شده
پيام (بررسي درون خط مجوز ممكن نيست . تنظيمات را چك كنيد)
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)