تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 196 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

Eset Smart Security فایروال خیلی مزخرفی داره!
    اگه میخوای اینترنت سکوریتی نصب کنی اول کسپرسکی و بعد اینترنت سکوریتی نورتون!بقیه اینترنت سکوریتی های درست و حسابی ندارن که Eset Smart Security یکی از اون هاست!
    اگه فقط آنتی ویروس میخوای اویرا واقعا محشره!
    توضیحات کامل و دقیق تر هم که دوست خوبمون Markus عزیز دادن!

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اینترنت سکوریتی کسپرسکی نسخه 8 بسته کاملی هست. اما برای اینکه باهاش مشکلی پیدا نکنید احتیاج
    به مطالعات ویژه و مخصوصی در رابطه با نوع کار کرد کسپرسکی و همچنین behavior blocker ها دارید و اگر این
    کار نکنید یعنی دنبال بدست آوردن اطلاعات برای یادگرفتن کار با کسپرسکی و نوع پیغامهاش نباشید سیستمتون
    شاید به 1 ماه هم نرسه که توسط خود کسپرسکی (نداشتن اطلاعات در مورد کار با این برنامه) داغون میشه.

موفق باشید.
    خب!این مطالب ویژه رو باید از کجا پیدا کنیم؟
    منبع فارسی هست؟

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینترنت سکوریتی کسپرسکی نسخه 8 بسته کاملی هست. اما برای اینکه باهاش مشکلی پیدا نکنید احتیاج به مطالعات ویژه و مخصوصی در رابطه با نوع کار کرد کسپرسکی و همچنین behavior blocker ها دارید و اگر این کار نکنید یعنی دنبال بدست آوردن اطلاعات برای یادگرفتن کار با کسپرسکی و نوع پیغامهاش نباشید سیستمتون شاید به 1 ماه هم نرسه که توسط خود کسپرسکی (نداشتن اطلاعات در مورد کار با این برنامه) داغون میشه.
    خب ساده ترش نیست؟
    Last edited by Arashdn; 02-01-2009 at 17:38.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راسته که میگن avira موقع اپدیت اذیت میکنه؟سرعت رو چقدر میگیره؟
    یک سوال دیگه هم داشتم اونم این بود که برای امنیت کامل سیستم بغیر از avira چه برنامه های دیگه ای هم باید نصب کنم؟
    اصلا اگه یک اینترنت سکروتی خوب نصب کنم بهتره یا این اویرا fh انتی اسپای
    Last edited by bleu2u4u; 04-01-2009 at 00:40.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان سلام
    من کاسپرسکی internet secourity 2009 دارم و خیلی هم راضی هستم میخواستم بدونم آنتی ویروس هنوز به پاش میرسه یا نه؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان سلام
    من کاسپرسکی internet secourity 2009 دارم و خیلی هم راضی هستم میخواستم بدونم آنتی ویروس هنوز به پاش میرسه یا نه؟
    ببينيد يا شما بايد به نتايجي تستهاي تخصصي صورت گرفته توسط موسسات معتبر اعتماد داشته باشيد و بر اساس نتايج انها محصولي كه با سلايق و سطح دانش شما سازگاري بيشتري دارد را انتخاب كنيد يا در غير اينصورت بايد نظرات كاربران را بپرسيد كه در اينصورت اگر اگر از 1000 نفر هم سوال كنيد به نتيجه اي نميرسيد چرا كه هركسي بر مبناي معيارهايي كه دارد محصولي را به شما پيشنهاد خواهد كرد و محصولات ديگر را زيرسوال خواهد برد و مسير اصلي تاپيك نيز منحرف خواهد شد و باز بحث بر سر اينكه اين محصول خوبه و فلان محصول بدرد نميخوره شروع خواهد شد.
    اگر شما از Kaspersky Internet Security 2009 استفاده ميكنيد و تعامل خوبي هم با آن برقرار كرده ايد و مرتب هم آپديت ميكنيد همين روند را ادامه بديد چرا كه محصول قابل اعتمادي را در سيستم خود نصب كرده ايد.

7. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه نیمه مخفی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آنتی ویروس avast هیچکدوم این مشکلا رو نداره نه آپدیت نه قوی نبودن من خوم تا مدتها از avira استفاده میکردم احق و والانصاف خوب بود اما کسی نیست که با آپدیتش مشکل نداشته باشه ! تازه avast 4.8 رتبه بهترین آنتی ویروس رو از بین آنتی ویروس ها کسب کرده و ساده بگم واقع بینانه اگر بخواییم قضاوت بکنیم شاید بقیه در زمینه خاصی تبحرات خوبی داشته باشند اما avast روی یک خط تعادل حرکت میکنه و همین باعث ایجاد پایداری میشه که میتونیم در بلند مدت روش حساب باز بکنیم و ازش به عنوان یک مامور ویژه در امور امنیتی کامپیوتر بهره ببریم !

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ببينيد يا شما بايد به نتايجي تستهاي تخصصي صورت گرفته توسط موسسات معتبر اعتماد داشته باشيد و بر اساس نتايج انها محصولي كه با سلايق و سطح دانش شما سازگاري بيشتري دارد را انتخاب كنيد يا در غير اينصورت بايد نظرات كاربران را بپرسيد كه در اينصورت اگر اگر از 1000 نفر هم سوال كنيد به نتيجه اي نميرسيد چرا كه هركسي بر مبناي معيارهايي كه دارد محصولي را به شما پيشنهاد خواهد كرد و محصولات ديگر را زيرسوال خواهد برد و مسير اصلي تاپيك نيز منحرف خواهد شد و باز بحث بر سر اينكه اين محصول خوبه و فلان محصول بدرد نميخوره شروع خواهد شد.
    اگر شما از kaspersky internet security 2009 استفاده ميكنيد و تعامل خوبي هم با آن برقرار كرده ايد و مرتب هم آپديت ميكنيد همين روند را ادامه بديد چرا كه محصول قابل اعتمادي را در سيستم خود نصب كرده ايد.
    خوب بودنش حرف نداره من این رو قبول دارم ولی سرعت سیستم رو خیلی میگیره

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مازرون

پيش فرض

خوب بودنش حرف نداره من این رو قبول دارم ولی سرعت سیستم رو خیلی میگیره
    اگر آنتی ویروس ها همینن مخصوص کسپراسکای

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اگر آنتی ویروس ها همینن مخصوص کسپراسکای
    من الان برای مدتی این رو نصب کردم

از عملکردش راضی بودم و سرعت رو هم نمیگیره و آپدیت هاش هم هر 1 ماه یکبار نیاز داره و در ضمن سریال و رجیستر و این چیزها رو هم نمی خواد
    حالا اینترنت سکوریتی ای نیست که Protect اون مثل Kasper باشه ولی سرعت رو نگیره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •