تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 102 اولاول ... 337379808182838485868793 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1017

نام تاپيک: آرشیو >>>آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی Norton

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

نه فعلا دست نگه دارید.من فکر کنم میدونم مشکل از کجاست.

حالا این کار را که میگم انجام بدید:

1-نسخه 2007 را نصب و اکتیو کنید.

2-فایل CLTVault.dll مربوط به نسخه 2007 را همونطور که همیلتون گفت بردارید و یه جا نگه داریدش.بعد کپیش کنید تو فایلهای نصبی نسخه 2008 .

یعنی وارد پوشه نصب NIS2008 بشید و تو یه مسیر مثل مسیر زیر برید و CLTVault.dll مربوط به نسخه 2007 را اونجا کپی کنید.

NIS08\Setup\Setup\App
    توجه کنید مسیر فوق مسیری است که فایلهای آماده به نصب نسخه 2008 اونجا قرار دارن نه فایلهای نصب شده. در واقع شما الان در موقعیت قبل از نصب قرار دارید.

اگر نسخه Trial شما به صورت Pack هست و Auto Extract میشه باید بگردید و ببینید کجا Extract میشه تا بتونید به مسیر بالا دسترسی پیدا کنید.

قبل از Replace کردن اون فایل حتما از فایل اصلی یه Backup بگیرید یا Rename کنیدش.

بعد از اینا برید نسخه 2008 را نصب کنید. در ابتدای نصب مثل نسخه 2007 ازتون یه سریال میخواد که تاکید میکنم همان سریالی را وارد کنید که برای نصب نسخه 2007 استفاده کرده بودید.

بعد از نصب نسخه 2008 باید مثل نسخه 2007 فعال شده باشه.

این اولین راه حل بود. هنوز آخریش مونده که دارم روش کار میکنم.

سوال : حالا چرا اینکار را بکنیم؟چه فرقی میکند که قبل از نصب این کار را بکنیم یا بعد از نصب؟

جواب:بعضی از فایلهای لیسانس نسخه 2008 بلافاصله بعد از نصب تحریک میشن.(و شما کنترلی روی اونا ندارید)فایلهای لیسانس شما هم همگی مربوط به نسخه 2007 هسن به جز CLTVault که بعدا کپیش میکنید.در همین زمان نورتون میبینه که CLTVAult نسخه 2008 با فایلهای لیسانس نسخه 2007 همخونی نداره و بلافاصله غیر فعال میشه.

سوال:آنتی ویروس ما بعد از آپدیت غیر فعال میشه نه بلافاصله. لطفا توضیح بدید.

بله درسته.گاهی اوقات آنتی ویروس دیر به CLTVaut اشاره میکنه .حتی برای امتحان میتونید یه بار این فایل را کلا از تو پوشه آنتی ویروس حذف کنید و سیستم را ریست کنید.می بینید که آنتی ویروس بدون مشکل Load میشه.(البته ریسک کار بالاست و باید سریع فایل را سر جاش برگردانید)

سوالی بود در خدمتم تا جایی که بلد باشم.
    Last edited by *Batman*; 19-03-2008 at 21:11.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نه فعلا دست نگه دارید.من فکر کنم میدونم مشکل از کجاست.

حالا این کار را که میگم انجام بدید:

1-نسخه 2007 را نصب و اکتیو کنید.

2-فایل CLTVault.dll مربوط به نسخه 2007 را همونطور که همیلتون گفت بردارید و یه جا نگه داریدش.بعد کپیش کنید تو فایلهای نصبی نسخه 2008 .

یعنی وارد پوشه نصب NIS2008 بشید و تو یه مسیر مثل مسیر زیر برید و CLTVault.dll مربوط به نسخه 2007 را اونجا کپی کنید.

توجه کنید مسیر فوق مسیری است که فایلهای آماده به نصب نسخه 2008 اونجا قرار دارن نه فایلهای نصب شده. در واقع شما الان در موقعیت قبل از نصب قرار دارید.

اگر نسخه Trial شما به صورت Pack هست و Auto Extract میشه باید بگردید و ببینید کجا Extract میشه تا بتونید به مسیر بالا دسترسی پیدا کنید.

قبل از Replace کردن اون فایل حتما از فایل اصلی یه Backup بگیرید یا Rename کنیدش.

بعد از اینا برید نسخه 2008 را نصب کنید. در ابتدای نصب مثل نسخه 2007 ازتون یه سریال میخواد که تاکید میکنم همان سریالی را وارد کنید که برای نصب نسخه 2007 استفاده کرده بودید.

بعد از نصب نسخه 2008 باید مثل نسخه 2007 فعال شده باشه.

این اولین راه حل بود. هنوز آخریش مونده که دارم روش کار میکنم.

سوال : حالا چرا اینکار را بکنیم؟چه فرقی میکند که قبل از نصب این کار را بکنیم یا بعد از نصب؟

جواب:بعضی از فایلهای لیسانس نسخه 2008 بلافاصله بعد از نصب تحریک میشن.(و شما کنترلی روی اونا ندارید)فایلهای لیسانس شما هم همگی مربوط به نسخه 2007 هسن به جز CLTVault که بعدا کپیش میکنید.در همین زمان نورتون میبینه که CLTVAult نسخه 2008 با فایلهای لیسانس نسخه 2007 همخونی نداره و بلافاصله غیر فعال میشه.

سوال:آنتی ویروس ما بعد از آپدیت غیر فعال میشه نه بلافاصله. لطفا توضیح بدید.

بله درسته.گاهی اوقات آنتی ویروس دیر به CLTVaut اشاره میکنه .حتی برای امتحان میتونید یه بار این فایل را کلا از تو پوشه آنتی ویروس حذف کنید و سیستم را ریست کنید.می بینید که آنتی ویروس بدون مشکل Load میشه.(البته ریسک کار بالاست و باید سریع فایل را سر جاش برگردانید)

سوالی بود در خدمتم تا جایی که بلد باشم.
    Batman عزيز ممنون از شما و تلاشي كه براي ارايه راه حلهاي جديد براي كرك محصولات نورتون 2008 ميكنيد.اين روشي را كه فرموديد تست كردم ولي عملا در ابتدا مطابق شكل زير License نورتون به مشكل برخورد و توصيه به Uninstall كردن نورتون كرد و بمحض اتصال به اينترنت كل محصول ازكار افتاد.پس با توجه به تستي كه من انجام دادم اين روش كارساز نيست.دوستاني كه ميخوان اين روش را تست كنند و ميخوان طبق روش Batman عزيز عمل كنند ميتونند فايل CLTVault.dll را كه از نورتون 2007 تهيه كردند بعد از Extract كردن نورتون 2008 در مسير زير كپي كنند(براي بار اول كه نورتون 2008 را اجرا ميكنيد اين محصول شروع به Extract كردن خود ميكنه و تمام فايلهايي كه براي شروع اجرا به آنها نياز داره را در مسير زير كپي ميكنه).دوستان توجه داشته باشند كه بار اول كه نورتون 2008 را اجرا ميكنند بعد از پايان Extract آنرا اجرا نكرده و به مسير زير برويد و فايل CLTVault.dll را در مسير زير كپي كنيد تا طبق روش دوستمون Batman عزيز عمل كنيد.لازم به ذكرده قبل از اينكار بايد حتما گزينه Show hidden files را از منوي Folder Option فعال كرده باشيد تا بتوانيد مسير زير را مشاهده كنيد:

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp\NIS15.0.0.60\Setup\Setup\App

تصوير اول كه نشون ميده Norton Internet Security 2008 طبق روش دوستمون Batman براي مدت 365 روز رجيستر شده:

تصوير دوم بعد از زدن دكمه Finish در مرحله قبل نشون ميده كه License محصول عليرغم مرحله قبل دچار مشكل شده:

واما تصوير سوم كه بلافاصله بعد از اتصال به اينترنت رخ داد و كل محصول از كار افتاد:

Batamn آنجا كه شما فرموديد كه براي نصب نسخه 2008 بعد از جايگزين كردن فايل dll سريال نصب نورتون 2007 را ميخواد در تستي كه من انجام دادم اصلا شماره سريال نخواست و مرحله مربوط به نصب نورتون 2008 يكسره به مرحله اي رسيد كه بايد دكمه Skip را كه در تصاوير مربوط به آموزشها در پست اول قرار داده بودم بزنيم.

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

با hamilton موافقم . اصلا" جایی برای وارد کردن سریال نیست یعنی به محض اتمام نصب ، نرم افزار خودش سریال 2007 رو تایید و ریجستر میکنه البته یه نکته هم بگم ماله من خودش آخرین آپدیتی که رو 2007 انجام دادم رو برای 2008 قبول میکنه . و هیچ نیازی به آپدیت دوباره نداره ولی خوب بعد از کانکت شدن به اینترنت این عمل به صورت اتوماتیک بین کامپیوتر و سیمانتک میافته و هیچ کاریشم نمیشه کرد . به نظر من باید منتظر بود تا یه کرک برای 2008 بیاد . این روشها دیگه جواب نمیده .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

10

هنوز مشکلاتی وجود داره که دارم روش کار میکنم.

این ورژن جدید هم که اومده کار را خراب تر کرده.

متاسفانه انگار نورتون نمیخواد روی خوش به ما نشون بده.
    Last edited by *Batman*; 22-03-2008 at 19:58. دليل: مشکل کرک

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض ورژن جدید محصولات امنیتی نورتون {سیمانتک}

نسخه جدید از محصول امنیتی نورتون 2008 منتشر شد.

Norton Internet Security 2008 v15.5.0.23

Norton AntiVirus 2008 v15.5.0.23

ورژن قبلی محصولات بالا 15.0.0.60 بود.

من تا بحال ندیده بودم که سیمانتک تو یک سال دو نسخه متفاوت عرضه کنه.

یه Option جدید بهش اضافه شده که Anti Spam و Parental Controls را دانلود میکنه.(طبق معمول یه اقدام عجیب از جانب سیمانتک)

به نظر میرسه تغییراتی هم تو Firewall صورت گرفته.

فایلهای مربوط به لیسانس هم همگی آپدیت شدن .(خدا به دادمون برسه)

نسخه جدید Norton Internet Security را از لینک زیر میتونید دانلود کنید:(نسخه آزمایشی)

Norton Internet Security 2008 v15.5.0.23

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Size:68.34 MB

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

batman جان سلام
    این کرکی که شما گذاشتید کار نکرد
    Last edited by Aloneboy; 22-03-2008 at 19:37.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

batman جان سلام
    این کرکی که شما گذاشتید کار نکرد
    سلام.

بله . درسته. یه چیز را یادم رفته بود.مطمئن باشید درستش میکنم و قول میدم این بار بدون مشکل باشه.
    ولی فعلا درد سر جدید شروع شده. اونم نسخه جدید نورتونه.
    تا الان یه کم امیدوار بودیم که بتونیم نسخه 2008 را کرک کنیم .ولی ورژن جدید تمام امیدها را از من گرفت.

راستی قبل از اینکه پستتون را ویرایش کنید گفتید که چندی روزی هست که آنتی ویروس مشکلی نداره.
    الان غیر فعال شده؟

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام.

بله . درسته. یه چیز را یادم رفته بود.مطمئن باشید درستش میکنم و قول میدم این بار بدون مشکل باشه.
    ولی فعلا درد سر جدید شروع شده. اونم نسخه جدید نورتونه.
    تا الان یه کم امیدوار بودیم که بتونیم نسخه 2008 را کرک کنیم .ولی ورژن جدید تمام امیدها را از من گرفت.

راستی قبل از اینکه پستتون را ویرایش کنید گفتید که چندی روزی هست که آنتی ویروس مشکلی نداره.
    الان غیر فعال شده؟
    درسته یه چند روزی بود درست کار می کرد ولی با چند بار متصل شدن به اینترنت از کار افتاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض Norton 360 v2

ازاينجاميتونيد نسخه ي 15 روزه اش رو بگيريد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر كسي كي جن Norton 360 v2 رو داره بذاره. با تشكر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •