نه فعلا دست نگه دارید.من فکر کنم میدونم مشکل از کجاست.
حالا این کار را که میگم انجام بدید:
1-نسخه 2007 را نصب و اکتیو کنید.
2-فایل CLTVault.dll مربوط به نسخه 2007 را همونطور که همیلتون گفت بردارید و یه جا نگه داریدش.بعد کپیش کنید تو فایلهای نصبی نسخه 2008 .
یعنی وارد پوشه نصب NIS2008 بشید و تو یه مسیر مثل مسیر زیر برید و CLTVault.dll مربوط به نسخه 2007 را اونجا کپی کنید.
توجه کنید مسیر فوق مسیری است که فایلهای آماده به نصب نسخه 2008 اونجا قرار دارن نه فایلهای نصب شده. در واقع شما الان در موقعیت قبل از نصب قرار دارید.NIS08\Setup\Setup\App
اگر نسخه Trial شما به صورت Pack هست و Auto Extract میشه باید بگردید و ببینید کجا Extract میشه تا بتونید به مسیر بالا دسترسی پیدا کنید.
قبل از Replace کردن اون فایل حتما از فایل اصلی یه Backup بگیرید یا Rename کنیدش.
بعد از اینا برید نسخه 2008 را نصب کنید. در ابتدای نصب مثل نسخه 2007 ازتون یه سریال میخواد که تاکید میکنم همان سریالی را وارد کنید که برای نصب نسخه 2007 استفاده کرده بودید.
بعد از نصب نسخه 2008 باید مثل نسخه 2007 فعال شده باشه.
این اولین راه حل بود. هنوز آخریش مونده که دارم روش کار میکنم.
سوال : حالا چرا اینکار را بکنیم؟چه فرقی میکند که قبل از نصب این کار را بکنیم یا بعد از نصب؟
جواب:بعضی از فایلهای لیسانس نسخه 2008 بلافاصله بعد از نصب تحریک میشن.(و شما کنترلی روی اونا ندارید)فایلهای لیسانس شما هم همگی مربوط به نسخه 2007 هسن به جز CLTVault که بعدا کپیش میکنید.در همین زمان نورتون میبینه که CLTVAult نسخه 2008 با فایلهای لیسانس نسخه 2007 همخونی نداره و بلافاصله غیر فعال میشه.
سوال:آنتی ویروس ما بعد از آپدیت غیر فعال میشه نه بلافاصله. لطفا توضیح بدید.
بله درسته.گاهی اوقات آنتی ویروس دیر به CLTVaut اشاره میکنه .حتی برای امتحان میتونید یه بار این فایل را کلا از تو پوشه آنتی ویروس حذف کنید و سیستم را ریست کنید.می بینید که آنتی ویروس بدون مشکل Load میشه.(البته ریسک کار بالاست و باید سریع فایل را سر جاش برگردانید)
سوالی بود در خدمتم تا جایی که بلد باشم.