تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 1178 اولاول ... 3373798081828384858687931331835831083 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام خدمت اساتید...

من تقریبا یک ماهه که دنبال dell xps 1530 با کانفیگ t9300 هستم ولی متاسفانه مثل اینکه باید بیخیالش بشم( پیدا نمیشه ) !

بعضی از فروشگاه ها این نوت بوک رو با کانفیگ t7500 برای فروش دارند...

2.2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7500
    Level 2 cache 4 MB/FSB 800 MHz
    2048 MB DDR2 / 667 MHz
    160 GB(5400 RPM)
    Light scribe
    Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW)
    with Double Layer support
    15.4" WXGA High Definition BrightViewWidescreen
    NVIDIA® GeForce™ 8600M GT(1280 x 800 WXGA)
    Up to 1000 MB (256 MB dedicated)
    (802.11b/g) - بی سیم
    Microsoft Windows Vista Home Premium
    Remote Control- Finger Print Reader
    Ram Reader – IEEE 1394 – 9 cell battery - bag
    بلوتوث + مودم + وب کم + کارت شبکه

این نوت بوک به قیمت حدودای 1.550000 موجوده.
    ولی یه مشکل است راستش من خودمم موندم که بهترین کدومه!!!!!!!

آیا ارزش داره این پول رو به این نوت بوک بدم یا نه؟

کلا بهترین نوت بوک الان با قیمت حداکثر 1700 کدوم نوت بوک است؟!

معیارهای من...

- قدرت گرافیکی( مهم ) بشه باهاش کارهای گرافیکی (3dmax - maya - photoshop و... ) رو براحتی انجام داد + بازی
    - زیبایی
    - فینگر پرینت
    - سبکی و ظرافت ( مثلا توی xps ها اومدن برای زیبایی و ظرافت دستگاه، کلیدهای مالتی مدیا رو لمسی طراحی کردن )
    - امکانات اضافی و جانبی‌ مثل ریموت یا hdmi و ...
    لطفا اساتید صادقانه راهنمایی کنند که اگر برای خودشون بخواهند یه نوت بوک بخرند تا سقف 1700 یا 1720 چه برند و کانفیگی رو انتخاب میکنند.

با کانفیگی که بالا معرفی کردم میشه کارای که من انتظار دارم رو به راحتی انجام داد؟

من اگه بخوام xps m1530 بخرم صبر کنم تا T9300 بیاد بازار یا T7500 میتونه کارای منو راه بندازه!

خواهشا راهنمایی کنید.
    من خودم HP dv9700t را انتخاب کردم فقط به این دلیل که کیفیت مانیتور و سایز آن برایم مهم است. ممکن است دوستان بگویند کیفیت مانیتور XPS1530 هم خوب است اما تعریف کردن یک چیز است و بررسی های علمی چیز دیگریست. XPS1530 امکان اضافه کردن backlight اضافی را ندارد...فعلاً شفاف ترین مانیتور را dv9700t دارد البته باید نوعی را خرید که دو عدد backlight دارد. دوستان موقع خرید لپ تاپ دقت کنند که برخی قطعات مهمتر هستند. مثلاً همین مانیتور را هرگز دیگر نمی توانید ارتقاء دهید یا ارتقاء کارت گرافیک به سادگی رم نیست. بنابراین پیشنهاد می کنم تا می توانید برای مانیتور و کارت گرافیک خرج کنید چون در آینده به سادگی می توانید هارد و رم را ارتقاء بدهید. مخصوصاً مانیتور که دقت کنید حتماً هم بالاترین رزولوشن و هم با backlight اضافی باشد.متاسفانه می بینیم خیلی ها اصلاً اطلاع ندارند که مانیتور هم با کانفیگ های مختلفی روی لپ تاپ ها نوسط کمپانی عرضه می شود و مثلاً همان dv9700t سه کانفیگ دارد. اما شما به سبک بودن هم اشاره کرده ای پس باید قید 17 اینچ را بزنی. در 15 اینچ ها چندین مورد عالی وجود دارد اما اینکه دوستان بگویند XPS1530 آخرشه و این حرفها اصلاً علمی نیست. XPS1530 لپ تاپ سریعی است به این دلیل که معماری به کار رفته در آن حداکثر سرعت را فراهم می آورد. مثلاً در مقایسه dv9700t با xps1530 با یک نگاه اجمالی تفاوتی نباید وجود داشته باشد در صورتی که رم به کار رفته در کارت گرافیک xps1530 از نوع GDDR3 است و در dv9700t این رم از نوع GDDR2 است. همین اختلاف اندک(خیلی هم اندک نیست!) باعث می شود که این لپ تاپ در بنچ مارک از dv9700 بالاتر باشد. اما دقت کنید برای کمی اختلاف هم هرگز حاضر نشوید که چندصدهزار تومان اضافی بپردازید چون تکنولوژی اینقدر سریع پیش می رود که این اختلاف ناچیز بعد از دو ماه دیگر اصلاً به چشم نمی آید. باید ببینید که آیا لپ تاپی که انتخاب می کنید از پس کارهایی که می خواهید بر می آید یا نه... اگر با لپ تاپ زیاد فیلم تماشا می کنید یا دوربین دیجیتال دارید و عکسهایی که گرفته اید را مرور و ویرایش می کنید و ...هرقدر هم لپ تاپ سریعی داشته باشید اما سایز مانیتور کوچک باشد پاسخ نیاز شما را نخواهد داد و عملاً پول خود را دور ریخته اید. پس بیشتر فکر کنید و ببینید واقعاً چقدر نیاز است که لپ تاپ را جابه جا کنید و آیا بیشتر با ماشین بیرون می روید یا قرار است مثلاً هر روز لپ تاپ را روی دوش حمل کنید؟...
    Last edited by JiNi; 04-06-2008 at 17:30.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    من راستش از لپ تاپ هیچی سر در نمیارم...میخوام شما راهنماییم کنید یه لپ تاپ بخرم

من یه لپ تاپ

که cpu اون تقریبا مثل مال سیستم خودم cleron 3 به بالا باشه(البته من هرچی گشتم همه 2 بود سی پی یو 3 هم هست)

مدت شارژش خیلی برام مهمه که زیاد باشه اگه شد باتری اضافی هم داشته باشه
    حتما مودم داشته باشه
    گرافیک و رم بالا هم مهمه رم کمتر از 1 گیگ نباشه --اصلا حوصله ی سرعت پایین رو ندارم
    هاردش زیاد نباشه 80 بسه برای من

صفحه نمایشگرش هم کیفیتش خیلی خوب باشه
    قیمتش هم تا سقف1/500 یا 1/600 باشه

حالا اصلا لپ تابی با این مشخصات هست؟

داره خودمونی میشه aslan_roland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یه سفر دارم میرم استانبول . آیا اگه از اونجا بخرم برام ارزونتر در میاد ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    من راستش از لپ تاپ هیچی سر در نمیارم...میخوام شما راهنماییم کنید یه لپ تاپ بخرم

من یه لپ تاپ

که cpu اون تقریبا مثل مال سیستم خودم cleron 3 به بالا باشه(البته من هرچی گشتم همه 2 بود سی پی یو 3 هم هست)

مدت شارژش خیلی برام مهمه که زیاد باشه اگه شد باتری اضافی هم داشته باشه
    حتما مودم داشته باشه
    گرافیک و رم بالا هم مهمه رم کمتر از 1 گیگ نباشه --اصلا حوصله ی سرعت پایین رو ندارم
    هاردش زیاد نباشه 80 بسه برای من

صفحه نمایشگرش هم کیفیتش خیلی خوب باشه
    قیمتش هم تا سقف1/500 یا 1/600 باشه

حالا اصلا لپ تابی با این مشخصات هست؟
    شما با 400-500 هزار تومان هم می توانید لپ تاپ مورد نظر را تهیه کنید... اگر دوست داشتید بیش از یک میلیون هزینه کنید می توانید چشم بسته هم خرید کنید و مطمئن باشید هرچیزی بخرید نیازهای شما را برآورده می کند....

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببخشید من متوجه منظورتون نمیشم...میشه واضح تر بگید؟

اصلا نشانه ی خوب بودن یه لپ تاپ چی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببخشید من متوجه منظورتون نمیشم...میشه واضح تر بگید؟

اصلا نشانه ی خوب بودن یه لپ تاپ چی هست؟
    مشخصاتی که نوشته اید سه سال پیش شاید ارزشمند بودند اما حالا این مشخصات متعلق به لپ تاپهای سه سال پیش است و طبعاً قیمتی هم ندارند. اگر واقعاً در این حد از مشخصات لپ تاپ ها بی اطلاع هستید دقیقاً بنویسید که چه کارهایی می خواهید انجام بدهید و همینطور دوست دارید مانیتور چند اینچی باشد و وزن مطلوب چطور؟ ما برای شما انتخاب می کنیم! فقط دقت کنید که نمی توانید یک LCD بزرگ داشته باشید و در عین حال وزن لپ تاپ کم باشد. ببینید چه چیزهایی اولویت بیشتری برای شما دارند. حتی اگر ظاهر لپ تاپ هم مهم است آن را بنویسید یعنی دقیقاً شرح بدهید از یک لپ تاپ چه چیزی می خواهید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من یه لپتاپ میخوام بخرم قیمتش هم تا 2.6 مهم نیست میخواستم ببینم اگر از سایت Dell بخوام کاستمایز کنم آیا کسی هست که بتونه با گرفتن مبلغی اون رو برام بیاره ایران؟؟؟
    و یک سوال دیگه هم داشتم که اگه توی همین ایران بخوام بخرم چه سیستمی پیشنهاد میدید (من شیراز هستم)
    بیشترین استفاده هم برنامه های گرافیکی-بازی و وبگردی هست
    با تشکر
    Last edited by ice.plus; 04-06-2008 at 21:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من یه لپتاپ میخوام بخرم قیمتش هم تا 2.6 مهم نیست میخواستم ببینم اگر از سایت Dell بخوام کاستمایز کنم آیا کسی هست که بتونه با گرفتن مبلغی اون رو برام بیاره ایران؟؟؟
    و یک سوال دیگه هم داشتم که اگه توی همین ایران بخوام بخرم چه سیستمی پیشنهاد میدید (من شیراز هستم)
    بیشترین استفاده هم برنامه های گرافیکی-بازی و وبگردی هست
    با تشکر
    من دوستانی را دارم که به ایران رفت و آمد می کنند و به راحتی می توانستم از آنها بخواهم که لپ تاپ را آنها از سایت اصلی (Dell یا HP) بخرند اما متوجه شدم که قیمت های سایت اختلاف زیادی با بازار دارد و دلیل دو چیز است 1- کمپانی ها از بابت اعتبارشان و اینکه خیلی از کاربران ترجیح می دهند مستقیماً از آنها خرید کنند می خواهند پول بیشتری به جیب بزنند 2- معمولاً کسی از سایت خرید می کند که کوپن دارد و مثلاً می تواند 500 دلار تخفیف بگیر مثل کوپن های hp یا Dell و 3- در کشورهای اروپایی مالیات زیادی روی این جنس ها می شکند و برای همین قیمت بالا می رود. برای همین شاید فقط به صرفه باشد که از سایت آمریکا خرید کنیم که آن هم زیادی دست نیافتنی است! فقط من شنیده ام که گاهی در ایران بعضی قطعات را جا به جا می کنند. مثلاً رم گران تر را با یک رم ارزان تر جایگزین می کنند و باید حواستان به این موضوع باشد چون مثلاً وقتی می گویند 1530 لپ تاپ سریعی است، این سرعت کاملاً به قطعات به کار رفته و هماهنگی آنها بستگی دارد... با پولی هم که دارید خیلی چیزهای می توانید بخرید و بهتر است بگویم کمتر چیزی را نمی توانید بخرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iman Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفا اگه کسی قصد جواب دادن داشت پست 812 فراموش نشه!
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من دوستانی را دارم که به ایران رفت و آمد می کنند و به راحتی می توانستم از آنها بخواهم که لپ تاپ را آنها از سایت اصلی (Dell یا HP) بخرند اما متوجه شدم که قیمت های سایت اختلاف زیادی با بازار دارد و دلیل دو چیز است 1- کمپانی ها از بابت اعتبارشان و اینکه خیلی از کاربران ترجیح می دهند مستقیماً از آنها خرید کنند می خواهند پول بیشتری به جیب بزنند 2- معمولاً کسی از سایت خرید می کند که کوپن دارد و مثلاً می تواند 500 دلار تخفیف بگیر مثل کوپن های hp یا Dell و 3- در کشورهای اروپایی مالیات زیادی روی این جنس ها می شکند و برای همین قیمت بالا می رود. برای همین شاید فقط به صرفه باشد که از سایت آمریکا خرید کنیم که آن هم زیادی دست نیافتنی است! فقط من شنیده ام که گاهی در ایران بعضی قطعات را جا به جا می کنند. مثلاً رم گران تر را با یک رم ارزان تر جایگزین می کنند و باید حواستان به این موضوع باشد چون مثلاً وقتی می گویند 1530 لپ تاپ سریعی است، این سرعت کاملاً به قطعات به کار رفته و هماهنگی آنها بستگی دارد... با پولی هم که دارید خیلی چیزهای می توانید بخرید و بهتر است بگویم کمتر چیزی را نمی توانید بخرید.
    با تشکر از جوابتون
    خب دلیل اصلی خرید از سایت هم همین ترس از جابجایی اجناس هست همچنین من کوپن های فراوانی رو جاهای مختلف برای سایت dell پیدا کردم همین الان هم 500 دلار تخفیف داره و از نظر قیمت فکر کنم ارزون تر از اینجا در بیاد مثلا dell روی لپتاپ های 1530 یک هارد 500 گیگ اکسترنال رو مجانی میگذاره ولی در ایران همچین خبری نیست همچنین شما هیچوقت نمی تونید توی ایران لپتاپی پیدا کنید که هم سی پی یو 2.8 باشه هم رم 4 گیگ و هم هارد 500 و همیشه یکی از این ها کمه
    به همین دلیل دیدم خرید از سایت در هر صورت به نفع هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •