اقا اين كيجن اصلا دانلود نميشه!!!
اگه امكان داره يه نفر يه جاي ديگه اپلودش كنه!
ممنون
اقا اين كيجن اصلا دانلود نميشه!!!
اگه امكان داره يه نفر يه جاي ديگه اپلودش كنه!
ممنون
کیجن ضمیمه شده دوست عزیز چطور دانلود نمیشه؟.....لینک مستقیمه....بهتر از این نمیشه
اول اینکه وقتی فولدر Garmin v2[1].3.1 رو اکسترک کردیم اون فایل گارمین رو کلا با پوشه داخل گوشی عوض کنیم یا محتویات اون رو که شامل 6 فولدر و 1 فایل به نام GMAPSUPP.IMG هست رو داخلبا سلاممن یه چندتا مشکل دارم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید .
L:/ GARMIN کپی کنیم و گزینه YES TO ALL رو بزنیم تا کل فایل ها ریپلیس بشند .
سوال بعدی اینکه برای Card id وقتی داخل about می شم نیستش و اصلا با عکسی که چند رو پیش گذاشتین کاملا فرق داره و یه صفحه ابی ضاهر میشه که کلی توش نوشته هست و 3 تا عدد هست که 2 تاش 10 رقمی هست و یکیش هم 14 رقمی پس کار من کلا اینجا گیر کرده .
و اخر هم اینکه اون نکته ای رو که شما اخر سر اشاره کردید
((الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا بريد تو نقشه و صبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
استفادهاز اين مطلب با ذكر نام پي سي ورلد و Legend مانعي ندارد.))
اصلا در گوشی من وجود نداره و گزینه هاش فرق داره .
منوی من هم دقیقا شبیه به اقای king_Darknes هست یعنی منوی من فرق داره / Card id رو ندارم .
بعد ورژن برنامه هم 50050 هست
یعنی من دیروز ضمیمه دوم و سوم و اون فایل اصلی که ورژن 50050 بود رو هم دانلود کردم
اون فولدری که صفحه قبل آپلود کردم رو با پوشه های داخل رمتون کلا عوض کنید یعنی قبلی ها رو پاک کنید و اونی که آپلود کردم رو جایگزین کنید.....بقیه موارد درست میشه.
Use Attached GPS هم اون دو فایل unl رو درست بسازید نمایان میشه.
یعنی می تونم بعد این کارت Card id رو از برنامه پیدا کنم که اون فایل ها رو بسازم.
بله....حتما
با سلام
دوستان من به یه مشکل جدید بر خوردم
تمام کار ها رو انجام دادم و برنامه جی پی اس رو شناخت ولی وقتی داخل نقشه شدم عکسه یه ماشین هست و هیچ اثری از خیابان و ... نیست و رنگ صفحه زرد هست و سمت راست هم به صورت کوچک نوشته
No map حالا باید چیکار کنم ؟؟؟
ای خدا
باید تو فضای باز بایستید و منتظرشید یه فرجی بشه و جی پی اس به ماهواره کانکت بشه و موقعیت حضرت عالی رو نشون بده![]()
با سلام و تشکر بسیار از شما بابت جواب
راستش کانکت که شدم و حتی راه می رفتم سرعتم رو تو گوشه سمت چپ نشون می داد و کاملا وصل شده بود حتی من رفتم تو قسمت اتصال / داده gps اونجا هم دیدم که 5 تا ماهواره رو نشون میده که تا اخر پر بودند
راستی اون بالا که یه چیز شبیه انتن بود تا ته پر بود به رنگ سبز
خواهش می کنم دوست عزیز وظیفست.
پس الان با ورژن 5.00.50 و اون فولدری که گذاشتم و نقشه 13 مگی جدید که تو پست اوله مشگلی ندارید؟
بگم یونس ورژن 5.00.50 رو برگردونه سر جاش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)