چه میکنه این آلمان
![]()
چه میکنه این آلمان
![]()
خدا هر کسی رو که داغ این عروسکارو به دل ما میزاره لعنت کنهچه میکنه این آلمان
دشت امروزم![]()
خیلی قشنگه
ای کاش سقف بلندش میومد
همینش رو جمع کردن برگردونن سقف بلند باشه پیشکششونخیلی قشنگه
ای کاش سقف بلندش میومد![]()
اکتروز 1844 پلاک سلیمانیه کردستان عراق . تو جاده کمر بندی کرمانشاه
این طرفا از این اکتروس های پلاک عراق پره . من حتی 1857 هم دیدم .
البته این عکسه زیاد شاخ نیست . ولی سقف بلنده .
جالبه که من پشت فرمون بودم تو 100 تا سرعت برگشتم عکس گرفتم
![]()
من تازه فهمیدم این عراقیا اکثرشون اکتروس دارن
ولی ظلم راننده های یه کشو داغون مثل عراق باید اکتروس1857سوار بشن اون وقت راننده های ما تو کف یه 1844 سقف بلند باشن![]()
دادا اینا اکثرا کرد عراق هستن . کلا کردا عشق بنز هستنحالا چه کرد ایران چه عراق چه ترکیه چه سوریه
تو همین کرمانشاه من اکتروس عشق باز زیاد میبینم . بعد من با این راننده های پلاک عراق صحبت کردم گفتم حال می کنی با این 1857 ها. میگفت خداییش تا حالا تو جاده هیچ ماشینی به گرد پام نرسیده . زده بود بغل داشت غذا میخورد نزدیک مرز (کرمانشاه - قصر شیرین - مرز خسروی - بازار مرزی پرویز خان )
خدایی ایران لیاقت بنز نداره باید با همین دانگ فنگ و هوو بسازهدادا اینا اکثرا کرد عراق هستن . کلا کردا عشق بنز هستن حالا چه کرد ایران چه عراق چه ترکیه چه سوریه
تو همین کرمانشاه من اکتروس عشق باز زیاد میبینم . بعد من با این راننده های پلاک عراق صحبت کردم گفتم حال می کنی با این 1857 ها . میگفت خداییش تا حالا تو جاده هیچ ماشینی به گرد پام نرسیده . زده بود بغل داشت غذا میخورد نزدیک مرز (کرمانشاه - قصر شیرین - مرز خسروی - بازار مرزی پرویز خان )![]()
با سلام به دوستان عزیز
میخاستم بدونم کسی از دوستان در مورد آببندی ماشینهای صفر ( کشنده ) اطلاعاتی داره ؟؟![]()
چه با حاله نوشته جلو ماشینچه میکنه این آلمان
![]()
yes we can
بله ما می تونیم !!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)