سلام
دوست عزیز سعی کن تو موتور 206 همون روغن موتوری رو که تو خود دفترچش نوشته بریز.برای موتورش بهتره![]()
سلام
دوست عزیز سعی کن تو موتور 206 همون روغن موتوری رو که تو خود دفترچش نوشته بریز.برای موتورش بهتره![]()
از ظاهر بیرون دقیق نمیشه فهمید ولی میهش مثلا به دنده اتوماتیک نگاه کرد یا این کلا س بندی هایی که میچسبونه ایران خودرو یا Air condition و موتور و.... ترکیبی
ALX=typ6
lx=type5
el=type 2
elx=type 3
...
واسه تیپ 2 توتال اصل خوبه بهران سوپر پیشتازم خوبه
فیلتر روغن PURFLUX
ممکنه به قول دوستمون فن مشکل داشته باشه ولی اگر فن مشکل داشته باشه باید دما به صورت عادی (حدود 10 دقیقه) طول بده تا به بالای 90 برسه ..... اگر سریع دما بالا میره مشکل به احتمال زیاد از فن نیست
شما اخرین دفعه نمیدونی چقدر روغن ریخت؟
تا جایی که میدونم وقتی روغن زیاد باشه عمولا چراغ STOP روشن میشه
با احترامفکر نکنما! من مشکل شبیه اینو داشتم، وقتی دمای ماشین میره بالا، ماشین استارت نمیخوره! یه صدا تک میکنه، اما استارت نمیزنه. این مشکل از اتوماتیک استارت هست. بهتره برین باتری سازی تا استارتتون رو در بیاره ( نمایندگی نرو که کل استارت رو فقط عوض میکنن = 90 تومن خرج )
من رفتم باتری سازی، اتوماتیک استارت رو درست کرد، ذغال رو هم یه نو خریدم ( 3500 تومن ) . 12 تومن هم دستمزد دادم.
Last edited by kasra_khan2003; 10-08-2010 at 22:38.
سلام!
ببخشید این 206 SD ها که سپرشون سفیده و چراغاشون فرق داره،چطورین؟سفارشی هستن؟قیمت چنده؟
هم به صورت سفارشی میشه هم خود صاحب ماشین ها انجام میدن قیمتشم برای تیپ های مختلف فرق داره
به نظر من که جالب نیست !
آره!
اون مدل که همه جاهاش سفیده!سپر عقب،جلو... چراغای عقب هم فرق داره!
میشه یه عکس ازش بدید!
مدل v8 این شکلی چند در میاد؟
مرسی!
عکس سفیدشم هست ولی پیلتره ..
206 زه همرنگ سرچ بدی میاد
اگر فقط واسه اینا میخوای V8 معمولی بگیر خودت این کارهارو انجام بده
فکر کنم با یکسری اپشن 1 تومانی گرانتر باشه دقیق نمیدونم
ولی بدیش اینه اگر رنگ قسمتیش بریزه افتضاح میشه
فکر کنم اونا مدله limited یا همون مدل elx حدوده 17 هست.
البته فکر کنم سری v8 باشه
مرسی!
این رنگش که زیاد جالب نیست!
مشکی و سفیدش قشنگ هستن!
راستی این آپشن به جز تغییر در ظاهر،چه چیز هایی اضافه میکنه؟
ببخشید!میخواستم ببینم الان 206 sd v8 تو چه رنگایی تولید میشه؟مد ترین رنگش چیه؟![]()
Last edited by boozzai; 12-08-2010 at 01:35.
تع/ویض کاپوت چند باعث افت قیمت 206 میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)