ماشالا به پینگ
![]()
ماشالا به پینگ
![]()
سلام...
امکان داره کسی که v-p-n رو از طریق ایمیل واسم فرستاده نوعی ویروس هم باهاش وارد سیستم کرده و شارژم رو 2 برابر کم می کنه؟آیا برنامه یا نرم افزاری هست که بتونم متوجه بشم که چقدر این اعداد و ارقام درسته؟اصلآ این امکان هست که سیستم به خاطر ه---ک یا ویروسی شدن روی adsl تاثیر بزاره؟؟؟؟
Last edited by B.3.S.T; 21-09-2010 at 01:12.
دوستان امشب ساعتها قراره عقب کشیده بشه
ساعت دانلود شبانه چه جوری میشه
مگه باید چیزی بشه؟ همون 1 میمونه دیگه شاید یه امشب ساعت 12 شروع بشه وقتی ساعتو میکشیم عقب ولی از اون ور هم تا ساعت 6 میشه تا اینکه اونا هم ساعتاشون رو تنظیم کنن.
) منم منظورم امشب بود دیگه
![]()
همین امشبو دست به گیرنده هاتون نزنید تا من بیدار بمونم تست کنم براتون
البته اگه سرور هم ساعتش با اینترنت تنظیم بشه که همون دیشب ساعتو تغییر داده.
چون سیستم من ساعتش دیشب تغییر کرد.
لایزر اینترنت هاش امنیت کافی نداره !
اگه دیدین پهنای باندتون یهو کم شد نگران چیزی نباشید چون اکانت اینترنت شما -- شده و از اینترنت شما استفاده شده !
اگه دوست داشتین نامه بدین همین الان 10 تا یوزر و پسوورد ای دی اس ال لایزر رو بهتون بدم و برید وصل شید
تنها شرکتی که تا حالا نتونستم بهش وصل شم شاتل بوده که اونم پینگش بدرد بازی نمی خورد و بیخیالش شدم و الا دارم از اینترنت یه رستوران بین المللی که اینترنت 1mb داره استفاده می کنم و غمی هم ندارم![]()
آخ گل گفتی به خدا....لایزر اینترنت هاش امنیت کافی نداره !
اگه دیدین پهنای باندتون یهو کم شد نگران چیزی نباشید چون اکانت اینترنت شما -- شده و از اینترنت شما استفاده شده !دقیقآ مشکل منه ! چجوری ه-ک کردن آخه؟!چیکار کنم حالا!؟
اما این یکی رو دیگه قوپی اومدی جون خودماگه دوست داشتین نامه بدین همین الان 10 تا یوزر و پسوورد ای دی اس ال لایزر رو بهتون بدم و برید وصل شید![]()
آره واسه منم تغییر کرده بود دیشب
ولی دیشب دی ال نکردم
آقا بالاخره دانلود از 12 شد تا 6 یا 1 تا 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)