تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 241 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت اساتید ...
    کسی مشابه مشکل من رو نداشته ؟ آیا می دونین این چه نوع ویروسی هست که نشونه های زیر رو داره ؟
    1) ناد 32 ورژن 2.7آپدیت شده هیچی تشخیص نمی ده
    2) قبلا فولدر آپشنز حذف شده بود اما با اجرای روشهای مبارزه با autorun virus & brontok هیچ نشونه ای از اونها دیگه نیست و همه قسمتهای سیستم ظاهرا خوب کار می کنه و سر جاشه سیستم هم کند نیست ...
    3) تنها نشان اینه که به محض وارد شده به پوشه حاوی عکس فقط عکسهای با پسوند jpg & bmp رو پاک می کنه و حتی اجازه ایجاد نمیده ... با فایلهای دیگه هیچ کاری نداره ظاهرا !!!
    4) این فایلها فقط با ورود به پوشه پاک می شن و پاک شدن خودبخودی تا حالا ندیدم ... نکته خیلی جالب اینکه اگه اسم فایل عکس فارسی باشه یا اسم پوشه حاوی عکس فارسی باشه این ویروس عمل نمی کنه و عکس پاک نمیشه !!!
    به نظر شما این نشونه های چه ویروسی هست ؟ آیا از دوستان کسی همچین مشکلی داشته ؟ آیا ممکنه ورژن های جدید ویروس autorun باشه ؟ با ذکر اینکه الان برنامه autorun eater فعال هست ... تو قسمت cmd هم هیچ نشانه ای در مورد فعالیت این ویروس نیست ...در ضمن تو فایلهای در حال اجرا به یه برنامه devsvc.exe مشکوکم !! که تو مسیر program files>inter video در حال فعالیته ! و یه نکته مهم دیگه اینکه یه برنامه مشکوک به نام system ( علاوه بر برنامه systemm.exe از پوشه system32 ) در حال اجرا هست که برنامه process master مسیر اجراش رو نمی تونه تشخیص بده !! یعنی هیچ مسیر اجرایی جلوش نیست !!!
    28 کیلو بایت از مموری رو اشغال کرده و اگه بخوام ببندمش اجازه نمی ده !
    این نشونه های هیچ ویروس خاصی نیست ؟
    5) آیا ناد 32 ورژن 2.7 آپدیت شده مشکل داره؟ و حتما باید دنبال ورژن 3 باشم ؟ کسپرسکی ورژن 6 موجود هست که می شه آپدیتش هم کرد اما باز هم چشمم آب نمی خوره !!! یعنی واقعا این ویروسها اینقدر خفن شدن که به آنتی ویروسهای آپدیت شده هم امیدی نیست ؟! ممنون میشم اگه کسی به مورد مشابه برخورده راهنمایی کنه
    Last edited by birak; 26-10-2008 at 19:00.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

کسی مشابه مشکل من رو نداشته ؟ آیا می دونین این چه نوع ویروسی هست که نشونه های زیر رو داره ؟
    2) قبلا فولدر آپشنز حذف شده بود اما با اجرای روشهای مبارزه با autorun virus & brontok هیچ نشونه ای از اونها دیگه نیست و همه قسمتهای سیستم ظاهرا خوب کار می کنه و سر جاشه سیستم هم کند نیست ...
    3) تنها نشان اینه که به محض وارد شده به پوشه حاوی عکس فقط عکسهای با پسوند jpg & bmp رو پاک می کنه و حتی اجازه ایجاد نمیده ... با فایلهای دیگه هیچ کاری نداره ظاهرا !!!
    4) این فایلها فقط با ورود به پوشه پاک می شن و پاک شدن خودبخودی تا حالا ندیدم ... نکته خیلی جالب اینکه اگه اسم فایل عکس فارسی باشه یا اسم پوشه حاوی عکس فارسی باشه این ویروس عمل نمی کنه و عکس پاک نمیشه !!!
    به نظر شما این نشونه های چه ویروسی هست ؟ آیا از دوستان کسی همچین مشکلی داشته ؟ آیا ممکنه ورژن های جدید ویروس autorun باشه ؟ با ذکر اینکه الان برنامه autorun eater فعال هست ... تو قسمت cmd هم هیچ نشانه ای در مورد فعالیت این ویروس نیست ...در ضمن تو فایلهای در حال اجرا به یه برنامه devsvc.exe مشکوکم !! که تو مسیر program files>inter video در حال فعالیته ! و یه نکته مهم دیگه اینکه یه برنامه مشکوک به نام system ( علاوه بر برنامه systemm.exe از پوشه system32 ) در حال اجرا هست که برنامه process master مسیر اجراش رو نمی تونه تشخیص بده !! یعنی هیچ مسیر اجرایی جلوش نیست !!!
    5) آیا ناد 32 ورژن 2.7 آپدیت شده مشکل داره؟ و حتما باید دنبال ورژن 3 باشم ؟ کسپرسکی ورژن 6 موجود هست که می شه آپدیتش هم کرد اما باز هم چشمم آب نمی خوره !!! یعنی واقعا این ویروسها اینقدر خفن شدن که به آنتی ویروسهای آپدیت شده هم امیدی نیست ؟! ممنون میشم اگه کسی به مورد مشابه برخورده راهنمایی کنه
    سلام

خب تا حالا همچین موردی نبوده . و این مورد شما جدید هست که با وارد شدن به یه فولدر تصاویر اون پاک می شن .

من پیشنهاد می کنم انتی ویروس Avira را نصب کنید . این انتی ویروس قدرت بیشتری داره . و یا از انتی ویروس کسپراسکای ورژن 2009 استفاده کنید .

تنها راه از بین بردناین ویروس استفاده از انتی ویروس ها هستش . سعی کنید سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید .

شاید تعویض ویندوز همراه با نصب یه انتی ویروس قویتر مثل کسپراسکای یا Avira بهتر بتونه بهتون کمک کنه .
    موفق باشید .

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

نحوه پاک کردن ويروس Virus Win32/Jeefo يا SVCHOST.EXE

بعلت وجود ويروسي مخرب به اسم Jeefo که با نام SVCHOST.EXE البته در شاخه ديگري غير از فايل اصلي ساکن مي شود و اقدام به خرابکاري تمام فايلهاي اجرايي exe مي کند .
    اکثر انتي ويروس ها SVCHOST.EXE را به عنوان ويروس مي شناسند . در حالي که SVCHOST.EXE ويروس نيست بلکه ويروس فايل ديگري مي باشد که خود را به اين نام در اورده است .
    اين ويروس باعث مي شود که برنامه ها درست اجرا نشوند . و طولاني بودن زمان الودگي سيستم باعث از کار افتادن سيستم عامل مي شود.

نحوه پاک کردن ويروس

ابتدا سعي کنيد System Restore را غير فعال کنيد .
    براي اين کار ابتدا روي my computer راست کليک کنيد و سپس properties را بزنيد از پنجره باز شده به تب
    System Restore رفته و تيک گزينه Turn off System Restore on all drives را بزنيد و بعد پنجره را ok کرده و به سوال پرسيده شده جواب مثبت دهيد .

حال ابتدا با زدن سه کليد ترکيبي ctrl + alt + delete وارد Task Manager شويد و به تب Processes رفته و از اوجا فايل SVCHOST.EXE در حال اجرا توي ويندوز را پاک مي کنيم .

البته در تب Processes شما حداقل 4 تا يا بيشتر SVCHOST.EXE در حال اجرا مي بينيد که بايد با برنامه هاي مديريت پروسه هاي Task Manager بتونيد اين فايل را تشخيص دهيد . زيرا اين برنامه ها مسير پروسه هاي اجرايي را در Task Manager نشان مي دهند . اين فايل بيشتر خود را با نام يوزر که در ان هستيد (Log On) اجرا مي کند .
    حال به مسير C:\WINDOWS رفته و فايل SVCHOST.EXE را پاک مي کنيم .
    البته شما نبايد فايل اصلي SVCHOST.EXE را که در مسير C:\WINDOWS\System32 قرار دارد را پاک کنيد .

بعد از اين کار سيستم را ريستارت کنيد .

سپس سيستم را در حالت safe mode راه اندازي کرده و انتي ويروس jeefogui را اجرا کنيد .
    ممکن است بعد از اين عمليات بعضي از فايلهاي exe شما از کار بيفتند که شما بايد دوباره برنامه انها را نصب کنيد .

انتی ویروس jeefogui

لینک مثل این که مشکل داره !! سیستمم نمی دونم به این مشکل دچار شده یا نه ولی فایل ها پیدا نیستن و یه سری پیغام هم بعضی از موقع ها از طرف wscript می آد !!
    قبلا هم این مشکل رو داشتم کل سیستم رو پاک کردم دوباره نصب کردم !!!!!
    ولی این سری گفتم باید مشکل رو حل کنم نه صورت مسئله رو پاک کنم !!!! سرعتمم خیلی اومده پایین ! از این svchost ها هم زیاد دارم !!! حالا دیگه نمی دونم مشکل کجاست !!!@
    این فایل هم که رر هست 2.5 کیلوبایته !!!!!!!!!!!!!!!!
    فکر کنم مشکلی داره !!!! وقتی می آد هم ارور می ده !
    البته شاید هم از ویروسه که نمی زاره من این فایل رو بازکنم ! ممنون میشم راهنماییم کنی !

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

bitdeffender رو روی سیستمم نصب کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!! (راستی ببخشید که فونت پست بالام بزرگ بود !!! نتونستم کوچیکش کنم !!!LOL !~!!)

یه فایل به اسم boot.vbs پیدا کرده !!! این فایل رو توی مای دایکیومنت هم داشتم !!! در ضمن فایل های هیدن هم پیدا نیست !

البته فعلا که بیت دیفندر داره یه کارایی می کنه ! (همین ساعت پیش آپدیتش کردم باید خوب باشه !!!)

البته من همه ی آموزش های اول رو نخوندم ولی فکر نکنم این یکی توی اونا باشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سیستم یکی از دوستام ویروسی شده که مشکلاتش اینه :

1. آنتی ویروس نمیزاره نصب کنی ( آنتی ویروس پرتابل هم کار نمی کنه )

2. ویروس اتوران داره با برنامه های که گذاشتید پاک میشه ولی دوباره با ریستارت سیستم بر میگرده .

3. تاسک منیجر، رجیدت کار نمی کنه ؛ تنظیمات رو هم درست میکنم ولی با بستن تاسک منیجر ورجیدت دوباره غیر فعال میشه .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه boot.vbs رو شناسایی کرد ولی نتونست از راه به درش بکنه !!!

اوه چقدر تروجان !!!

اسم اون اولیه که فکر کنم همه ی آتیش ها زیر سر اون باشه اینه !!!

Generic.ScriptWorm.EE590F0F

چند تایی از بقیه اونا رو هم پاک کرد و بقیشون رو هم فرستاد (moved !!!) کجا فرستاد خدا عالمه !!! !LOL !

خیلی خفنه 1!! یکی هلپ کنه !

فایل هایی که ویروسی شناخته ایناست !!!

boot.vbs
    hints.exe
    dxdlg.exe
    impad.exe
    impadb.exe
    isetup.exe !!!

البته یه سری فایل تکراری هم شناخته بود !!! یه هلپی به ما بزنین !

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سیستم یکی از دوستام ویروسی شده که مشکلاتش اینه :

1. آنتی ویروس نمیزاره نصب کنی ( آنتی ویروس پرتابل هم کار نمی کنه )

2. ویروس اتوران داره با برنامه های که گذاشتید پاک میشه ولی دوباره با ریستارت سیستم بر میگرده .

3. تاسک منیجر، رجیدت کار نمی کنه ؛ تنظیمات رو هم درست میکنم ولی با بستن تاسک منیجر ورجیدت دوباره غیر فعال میشه .
    اگر هیچ برنامه ای نمیزاره نصب کنی پس Windows installer رو از کار انداخته.
    اگر فقط آنتی ویروس پس سرویس های آنتی ویروس رو میشناسه یا شاید اجازه ی اجرای فایلهای EXE رو نمیده.
    اینکه اتوران با ریست شدن برمیگرده طبیعیه چون تا سیستم ویروسی باشه هرچی هم اتوران پاک کنید برمیگرده.
    پیشنهاد میکنم تو مسیرهایی که ویروس اتوران میزاره خودتون اتوران بزارین و Read Only بکنیدش. یعنی یک فایل متنی باز کنید و با اسم Autorun.inf ذخیره کنید و از properties اون گزینه ی Readonly رو بزنید.
    مورد اخر هم طبیعیه چون شما باید بعد از پاک کردن ویروس شروع به بازیابی قسمتهای از دست رفته بکنید نه قبلش.

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم و اینترنت سکیوریتی ورژن 7 با آپدیت کامل روی سسیتمم نصب بوده و هست.

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم و اینترنت سکیوریتی ورژن 7 با آپدیت کامل روی سسیتمم نصب بوده و هست.
    اتفاقا من به خود فایل systemm.exe مشکوک هستم چون در msconfig اومده و هر چی هم حذفش می کنی باز هم میاد

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من باید اضافه کنم طبق جستجوی من بیشتر مشکلات از فایل systemm.exe در پوشه system32 ناشی می شه.
    در توضیحات این فایل کلمه BARADAR آمده است که مشخصا از فایل های ویندوز نیست و در سیستم من به تاریخ دیروز ایجاد شده بود.
    بعد از حذف این فایل دیگر سیستم مانع از ذخیره و ساخت فایل عکس در پوشه ها نمی شه و عکس ها رو پاک نمی کنه
    در ضمن جالبه که یوزرهای دیگر موجود سیستم من این مشکل رو نداشتن و در همه آنها folder option فعال بود.
    بعد از حذف این فایل به روشی که در صفحه اول تاپیک آمده فولدر آپشن رو نیز برگرداندم ولی عکس هایی که پاک شدن دیگر پاک شدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •