شما بهتره از الف پک tartes استفاده کنید.
شما بهتره از الف پک tartes استفاده کنید.
بسم الله الرحمن الرحيم
من تا حمين الان تمي تونستم پچ الف رو رو گوشيم بريزم
چون ميريختم ديگه روشن نميشد
الان تازه ريختمو روشن شد و دوست دارم دوستاني كه مشكله منو داشتن از تجربم استفاده كنن
من پچ رو با setool 8 ميريختم و كار نميكرد!!!
ايندفه با setool 6 اينكارو كردم و مثل بنز روشن شد و خوبم كار ميكنه
من رو گوشیم الف پک رو کامل و درست ریختم... آخرین خط های lib رو هم گرفتم ولی خیلی از elf ها رو نمیتونم اجرا کنم مثل Screen shooter و در ضمن تو الف swiss یا bookmanager که میرم دیگه نمیتونم بیام بیرون... چی کار کنم؟
w610 r8ba024 cid53
Last edited by thelastblack; 08-04-2009 at 00:04.
شما لیب رو از آدرس زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و داین رو از این آدرس دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیب موجود در آدرس فوق بیشتر خط های مورد نیاز رو داره.ونباید مشکلی موقع استفاده از الفها به وجود بیاد.
من آخرین لیب ها رو هم گرفتم.. یه سری رو اجرا میکنه ولی بازم مشکل دارم... مثلا screen shooter کار نمیکنه یا از bcfgedit یا swiss نمیتونم خارج شم و همچنین filereg هم کار نمیکنه....
شما از کدوم الف پک استفاده می کنید .( تارتیس یا ...)
نمیدونم ولی تارتیس نیست....من این پوشه ها رو ساختم:
phone\other\zbin\config
phone\ini
card\zbin\daemons
بعد هم یه پچ الف و یه لیب رو ریختم... دیگه نمیدونم چی شد... من با fuckcheck مثلا filereg رو چک کردم همه رو سبز نشون داد ولی بازم گوشیم ریست میکنه... عجیبه...
شما اونها رو پاک کنید واز الف پک تارتیس استفاده کنید در این ورژن نیازی به ساخت پوشه ها نیست خودش پوشه هارو میسازه.
تارتیس هم ریختم ولی هنوز همون مشکلات رو دارم... کلید back تو هیچ الفی کار نمیکنه و با Screenshooter هم که ریست میکنه... دیگه چی کار کنم؟
راستی من یه k550 دارم که mainش w610 r8ba024 هست ولی fs رو فلش نکردم... ممکنه مشکل از اینجا باشه؟ به fs ربط داره؟
Last edited by thelastblack; 09-04-2009 at 14:09.
من تمام مراحل قبل از نصب پچ lib.vkp رو به درستی انجام میدم،ولی هر نوع پچ w810_r4ea031.lib.vkp رو که می خوام با setool روی گوشی نصب کنم پیغام some patch value differs,continue? رو میده.به نظر شما مشکل چیه؟چی کار کنم تا دیگه این پیغام رو نده؟؟؟
گوشی من w810 با main r4ea031 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)