پسر عمه من کارت گرافیکش GeFore 6200 LE هست و راحت بازی میکنه!
یه عکس از اروری که میده براز ببینم. اگه ارور آلفا بلندیگ Alfa Blending بده نمیشه کاریش کرد.
پسر عمه من کارت گرافیکش GeFore 6200 LE هست و راحت بازی میکنه!
یه عکس از اروری که میده براز ببینم. اگه ارور آلفا بلندیگ Alfa Blending بده نمیشه کاریش کرد.
5500 اجرا نميشه روش.منم همين مشكلو داشم و برا همينم ارتقا دادم.
SUB ZERO مطمعنی؟ اخه دوستم می گفت گرافیکش 128 بود اجرا شد ماله من که 256 هستش
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
الان می خوام دوباره بازی رو بریزم ارور میده میگه که یکی از فایل های نصب بازی نیست با اینکه هست چی کار کنم؟
کلا یه بار حذفش کن. کامپیوتر رو ریست کن و یه بار دیگه از اول نصب کن.
این ارور رو میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطف کن از این به بعد دیگه عکس رو با فرمت bmp آپلود نکن. همیشه از فرمت jpg استفاده بکن و اینجا آپلود کن و مستقیم بزار توی پستت :
اشکال از دیسک بازیت هست. احتمالا روش کثیف شده یا خش افتاده. با آب و صابون مایع خوب بشور و با دستمال کاغذی خشکش کن و دوباره امتحان بکن. اگه بازم ارور داد برو یه دیسک دیگه بخر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطمئن مطمئنم.براي 6200 يا 6600 هستش.دقيق يادم نيست ولي 100 درصد نمي خوره.اشكال از سي ديت نيست.من 4 بار و از شركت هاي ديگه خريدم نه مال رفيقم نه مال خودم نيوردنشون بالا.ارور دادن.5500 نميشه.
سی دی کثیف بود نصب شد ولی سیستم نمی کشه
من معذرت می خوام
Last edited by valapeji; 13-08-2010 at 12:26.
اصلا کار خوبی نمیکنی که توی پستت عکس با فرمت BMP میزاری. همون روش قبلیست بازم بهتر بود که لینک داده بودی. وقتی عکسی رو با فرمت BMP میزاری بی جهت حجمش میره بالا و این باعث میشه که واسه آپلود کردنش هم خودت رو تو دردسر بندازی و هم کسایی که اینترنت حجمی گرفتن چند ثانیه ای بدون اینکه طرف بفهمه که چی شد دانلود میکنه!
از مدیران فروم خواهش میکنم که به این مسئله رسیدگی بکنن. و اجازه ندن عکس با فرمت BMP توی پست افراد به صورت مستقیم قرار بگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)