دوست عزيز همين 2 صفحه قبل رو بگردی چندين بار اعلام شده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز همين 2 صفحه قبل رو بگردی چندين بار اعلام شده!
سلام دوست عزیز
من هم وارد شدن بسیاری از کلید ها را در Black List تایید می کنم .
ضمن تشکر از دوستان خواهش می کنم اگر کلید جدیدی موجود بود معرفی نمایند.
Markus جان keyها تتوی بلک لیست قرار گرفتن.
تا دیروز مشکلی نداشتن ولی از امروز هر کسی آپدیت کنه فایل blck.lst رو که بگیره دیگه کلیدهاش کار نمی کنه.
بالاخره یه زمانی این کلیدها بلاک میشدن الان اون موقع است...
راستش دوستانی که اين مشکل رو پيدا کردن، بگم که من خودم با اين کدها دارم کار ميکنم و فعال هستن..ولی! ولی چون من در حال حاضر نسخه اي که استفاده ميکنم 7.0.1.321 هست امکان داره برای نسخه قبلی که 7.0.0.125 هست غير فعال شده باشه (چون تست نکردم اطلاع ندارم)، حال دوستان با ورژن جديدتر تست کنن و بعد نتيجه رو بگن،
اقا kaspersky 8 ريختم رجيستر كي رو هم زدم قبول كردش آپديت هم كردش الان ميگه كه expired كسي نداره رجيستر كي جديدش رو
تو اين پست ميخوام يک روشی رو به شما دوستان معرفی کنم که ميتونيد با استفاده از اون از خود سايت کسپر کد 3 ماهه بگيرين...(البته نميدون قبلاً عنوان شده يا نه) و اين نکته هم بگم که، اين لينک به زبانی غير از انگليسی هست، شرمنده لينک انگليسيش رو فعلاً پيدا نکردم! (در ضمن اين لينک برای نسخه اينترنت سکوريتی کسپر و ورژن 7 ميباشد)
درکل بعد از ورود به لينک زير صفحه اي باز ميشه که:
در قسمت اول يک اسمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در قسمات دوم يک ايميل
در قسمت سوم آدرس
و ديگه به قسمت های بعد کاری نداشته باشين، و گزينه Zarejestruj رو بزنيد،
بعد انجام دادن اين مراحل به ميل شما يک کد فرستاده ميشه که بايد با طی کردن گزينه: Activate using the activation code در کسپر و دادن کد مورد نظر و ادامه راه بصورت آنلاين صاحب کدی ميشيد که 3 ماه اعتبار داره.... در ضمن ميتونيد اين کار رو با دادن ميل های ديگه انجام بدين و کد های بيشتر دريافت کيد
(البته اين یک راه حل ديگه برای فعال کردن کسپر، و استفاده از آن ميباشد که اگه دوست دارين ميتونيد استفاده کنيد)
Last edited by Markus; 16-01-2008 at 23:48.
سلام.
من به دلیل باگهایی که در بویلد 321 وجود داره هنوز دارم از بویلد 125 استفاده میکنم. از همین کی هایی که شما قرار
دادید دارم استفاده میکنم و امروز یعنی تاریخ 16-01-2008 آنتی ویروس کسپرسکی یکی از سنگین ترین آپدیت ها رو
داشت و حجمش برابر 3 مگابایت بود.
تا همین الان هم هیچ مشکلی ندارم. نسخه ای هم که من با کلید های بالا استفاده میکنم دقیقا اینه.
Kaspersky Internet Security 7.0.0.125
این سایت بالا رو زدم تو Systran تا زبونش رو از لهستانی به انگلیسی ترجمه کنه. مدت زمان آزمایشی که این کلید
رو میده 90 روز یعنی 3 ماهه. برای باز شدن سایت بالا به زبان انگلیسی سایت زیر رو باز کنید. در ضمن اگر popup
مشاهده کردید اون رو باز کنید وگرنه صفحه سفید میاد.
آقا اون کKey های قبلی برای ورژن 125 همین الان که من آپدیت امروز رو انجام دادم رتو لیست سیاه قرار گرفتند.
اگه میشه Key های جدید محبت بفرمائید.
ممنون از توضيحاتت zhina_gian جان، چون خودم هم شک دارم همه کد ها با هم يکدفعه رفته تو ليست سياه.! چون
درسته من از ورژن 7.0.1.321 استفاده ميکنم ولی نبايد تفاوتی با ورژن کمی پايين تر ايجاد کنه. چون واسه من که بالا تره فعال هست حالا پايين تر....!باز اگه تونستم اين ورژن رو پاک ميکنم، و 7.0.0.125 رو ميريزم ببينم چطوريه
ممنون از لطفت، در مورد تاريخ هم بله همون 90 روز بود که من اشتباهی بجای 3 ماه 2 ماه زدم، دقيقاً حرفت درسته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)