تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 150 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ببخشید کسی کد یا سریال این کاسپرسکی رو داره 7.0
    دوست عزيز همين 2 صفحه قبل رو بگردی چندين بار اعلام شده!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راستش دوست عزيز ، حتماً يک موردی داری که ميگی کدها همشون تو ليست سياه هستن!!!، چون من هنوز با همين کدها کار ميکنم و تک تکشون،کار ميکنن هم برای نسخه آنتی هم سکوريتی، حتی برای هر 2 ورژن, هم 7.0.0125 هم 7.0.1.321،
    بهترين کار اينه که شما عکسي از اون پيغامی که به شما ميده و همچنين عکسي از صفحه Activation محصولتون که ببين از چه کدی با چه سريالی استفاده ميکنيد رو بگذاريد اينجا....اينطوری بهتر ميشه فهميد اشکال کارتون از کجاست
    سلام دوست عزیز
    من هم وارد شدن بسیاری از کلید ها را در Black List تایید می کنم .
    ضمن تشکر از دوستان خواهش می کنم اگر کلید جدیدی موجود بود معرفی نمایند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستش دوست عزيز ، حتماً يک موردی داری که ميگی کدها همشون تو ليست سياه هستن!!!، چون من هنوز با همين کدها کار ميکنم و تک تکشون،کار ميکنن هم برای نسخه آنتی هم سکوريتی، حتی برای هر 2 ورژن, هم 7.0.0125 هم 7.0.1.321،
    بهترين کار اينه که شما عکسي از اون پيغامی که به شما ميده و همچنين عکسي از صفحه Activation محصولتون که ببين از چه کدی با چه سريالی استفاده ميکنيد رو بگذاريد اينجا....اينطوری بهتر ميشه فهميد اشکال کارتون از کجاست
    Markus جان keyها تتوی بلک لیست قرار گرفتن.
    تا دیروز مشکلی نداشتن ولی از امروز هر کسی آپدیت کنه فایل blck.lst رو که بگیره دیگه کلیدهاش کار نمی کنه.
    بالاخره یه زمانی این کلیدها بلاک میشدن الان اون موقع است...

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

Markus جان keyها تتوی بلک لیست قرار گرفتن.
    تا دیروز مشکلی نداشتن ولی از امروز هر کسی آپدیت کنه فایل blck.lst رو که بگیره دیگه کلیدهاش کار نمی کنه.
    بالاخره یه زمانی این کلیدها بلاک میشدن الان اون موقع است...
    راستش دوستانی که اين مشکل رو پيدا کردن، بگم که من خودم با اين کدها دارم کار ميکنم و فعال هستن..ولی! ولی چون من در حال حاضر نسخه اي که استفاده ميکنم 7.0.1.321 هست امکان داره برای نسخه قبلی که 7.0.0.125 هست غير فعال شده باشه (چون تست نکردم اطلاع ندارم)، حال دوستان با ورژن جديدتر تست کنن و بعد نتيجه رو بگن،

کد:

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقا kaspersky 8 ريختم رجيستر كي رو هم زدم قبول كردش آپديت هم كردش الان ميگه كه expired كسي نداره رجيستر كي جديدش رو

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

تو اين پست ميخوام يک روشی رو به شما دوستان معرفی کنم که ميتونيد با استفاده از اون از خود سايت کسپر کد 3 ماهه بگيرين...(البته نميدون قبلاً عنوان شده يا نه) و اين نکته هم بگم که، اين لينک به زبانی غير از انگليسی هست، شرمنده لينک انگليسيش رو فعلاً پيدا نکردم! (در ضمن اين لينک برای نسخه اينترنت سکوريتی کسپر و ورژن 7 ميباشد)

درکل بعد از ورود به لينک زير صفحه اي باز ميشه که:
    کد:
    در قسمت اول يک اسم
    در قسمات دوم يک ايميل
    در قسمت سوم آدرس
    و ديگه به قسمت های بعد کاری نداشته باشين، و گزينه Zarejestruj رو بزنيد،
    بعد انجام دادن اين مراحل به ميل شما يک کد فرستاده ميشه که بايد با طی کردن گزينه: Activate using the activation code در کسپر و دادن کد مورد نظر و ادامه راه بصورت آنلاين صاحب کدی ميشيد که 3 ماه اعتبار داره.... در ضمن ميتونيد اين کار رو با دادن ميل های ديگه انجام بدين و کد های بيشتر دريافت کيد

(البته اين یک راه حل ديگه برای فعال کردن کسپر، و استفاده از آن ميباشد که اگه دوست دارين ميتونيد استفاده کنيد)
    Last edited by Markus; 16-01-2008 at 23:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستش دوستانی که اين مشکل رو پيدا کردن، بگم که من خودم با اين کدها دارم کار ميکنم و فعال هستن..ولی! ولی چون من در حال حاضر نسخه اي که استفاده ميکنم 7.0.1.321 هست امکان داره برای نسخه قبلی که 7.0.0.125 هست غير فعال شده باشه (چون تست نکردم اطلاع ندارم)، حال دوستان با ورژن جديدتر تست کنن و بعد نتيجه رو بگن،

کد:
    سلام.
    من به دلیل باگهایی که در بویلد 321 وجود داره هنوز دارم از بویلد 125 استفاده میکنم. از همین کی هایی که شما قرار
    دادید دارم استفاده میکنم و امروز یعنی تاریخ 16-01-2008 آنتی ویروس کسپرسکی یکی از سنگین ترین آپدیت ها رو
    داشت و حجمش برابر 3 مگابایت بود.

تا همین الان هم هیچ مشکلی ندارم. نسخه ای هم که من با کلید های بالا استفاده میکنم دقیقا اینه.

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو اين پست ميخوام يک روشی رو به شما دوستان معرفی کنم که ميتونيد با استفاده از اون از خود سايت کسپر کد 2 ماهه بگيرين...(البته نميدون قبلاً عنوان شده يا نه) و اين نکته هم بگم که، اين لينک به زبانی غير از انگليسی هست، شرمنده لينک انگليسيش رو فعلاً پيدا نکردم! (در ضمن اين لينک برای نسخه اينترنت سکوريتی کسپر و ورژن 7 ميباشد)

درکل بعد از ورود به لينک زير صفحه اي باز ميشه که:
    کد:
    در قسمت اول يک اسم
    در قسمات دوم يک ايميل
    در قسمت سوم آدرس
    و ديگه به قسمت های بعد کاری نداشته باشين، و گزينه Zarejestruj رو بزنيد،
    بعد انجام دادن اين مراحل به ميل شما يک کد فرستاده ميشه که بايد با طی کردن گزينه: Activate using the activation code در کسپر و دادن کد مورد نظر و ادامه راه بصورت آنلاين صاحب کدی ميشيد که 2 ماه اعتبار داره.... در ضمن ميتونيد اين کار رو با دادن ميل های ديگه انجام بدين و کد های بيشتر دريافت کيد

(البته اين یک راه حل ديگه برای فعال کردن کسپر، و استفاده از آن ميباشد که اگه دوست دارين ميتونيد استفاده کنيد)
    این سایت بالا رو زدم تو Systran تا زبونش رو از لهستانی به انگلیسی ترجمه کنه. مدت زمان آزمایشی که این کلید
    رو میده 90 روز یعنی 3 ماهه. برای باز شدن سایت بالا به زبان انگلیسی سایت زیر رو باز کنید. در ضمن اگر popup
    مشاهده کردید اون رو باز کنید وگرنه صفحه سفید میاد.

کد:

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا اون کKey های قبلی برای ورژن 125 همین الان که من آپدیت امروز رو انجام دادم رتو لیست سیاه قرار گرفتند.

اگه میشه Key های جدید محبت بفرمائید.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام.
    من به دلیل باگهایی که در بویلد 321 وجود داره هنوز دارم از بویلد 125 استفاده میکنم. از همین کی هایی که شما قرار
    دادید دارم استفاده میکنم و امروز یعنی تاریخ 16-01-2008 آنتی ویروس کسپرسکی یکی از سنگین ترین آپدیت ها رو
    داشت و حجمش برابر 3 مگابایت بود.

تا همین الان هم هیچ مشکلی ندارم. نسخه ای هم که من با کلید های بالا استفاده میکنم دقیقا اینه.

Kaspersky Internet Security 7.0.0.125

ممنون از توضيحاتت zhina_gian جان، چون خودم هم شک دارم همه کد ها با هم يکدفعه رفته تو ليست سياه.! چون
    درسته من از ورژن 7.0.1.321 استفاده ميکنم ولی نبايد تفاوتی با ورژن کمی پايين تر ايجاد کنه. چون واسه من که بالا تره فعال هست حالا پايين تر....!باز اگه تونستم اين ورژن رو پاک ميکنم، و 7.0.0.125 رو ميريزم ببينم چطوريه

این سایت بالا رو زدم تو Systran تا زبونش رو از لهستانی به انگلیسی ترجمه کنه. مدت زمان آزمایشی که این کلید
    رو میده 90 روز یعنی 3 ماهه. برای باز شدن سایت بالا به زبان انگلیسی سایت زیر رو باز کنید. در ضمن اگر popup
    مشاهده کردید اون رو باز کنید وگرنه صفحه سفید میاد.

کد:
    ممنون از لطفت، در مورد تاريخ هم بله همون 90 روز بود که من اشتباهی بجای 3 ماه 2 ماه زدم، دقيقاً حرفت درسته...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •