سلام
ببخشید من لپ تاپ دارم sony vaio به مدل pcg-5L2L و هرچی گشتم تو سایتها اسمی ازش پیدا نکردم که درایورهاش پیدا کنم میشه کمکم کنی و به ایمیلم ارسال کنی؟
ایمیلم:ho3in3007@gmail.com
اگه میشه زود برام ارسال کنید
سلام
ببخشید من لپ تاپ دارم sony vaio به مدل pcg-5L2L و هرچی گشتم تو سایتها اسمی ازش پیدا نکردم که درایورهاش پیدا کنم میشه کمکم کنی و به ایمیلم ارسال کنی؟
ایمیلم:ho3in3007@gmail.com
اگه میشه زود برام ارسال کنید
دوستان من یه نوب بوک NW130 / Sony vaio دارم و دو مشکل دارم.
اون طوری که رو خوده دستگاه نوشته 30 ژانویه 2010 باید برم و به ویندوز 7 ارتقا بدم ولی این ویستا پدر من رو در اورده.
چه راهی پیشنهاد میکنید ؟ ایا بیام و خودم نسخه بتا 7 رو نصب کنم ؟
یه سوال دیگه که راجب این تاپیک هست چرا من هر سخت افزاری میزارم این درایور میخواد ؟ نوت بوکهای دل میگن خودشون همه رو میشناسن.
مثلا من یه بلوتوث گرفتم براش و هر کاری که میکنم نمیتونم نصب کنم و همش ارور میده.که در یه تاپیک دیگه کمک خواسته بودم راجبش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا مودم گرفتم از یکی از دوستام ولی بازهم میگه درایورش رو نصب کن در صورتی که اون مودم اصلا هیچ CD همراهش نبوده که من بخوام نصب کنم.
چه کنم ؟
سلام...
من لپ تاپ dell xps1530 دارم...تمام درایورهای این مدلو برای ویندوز 7 میخواستم ....تو خود سایتش چیزی پیدا نکردم
سلام
درایور ویندوز xp واسه VGN-AW310D/H سونی رو میخواستم
ممنون
سلام.
من هم يه لپ تاپ سوني مدل VGN-FW390 خريدم
ميخوام ويندوز XP نصب كنم و نياز به درايورهاش دارم
من دانشجو هستم و با ویندوز خودش خیلی از زبانهای برنامه نویسی رو نمیتونم اجرا کنم.
ترو خدا یکی کمک....
آقا این سایت Sony Asia Pacific که گفتی درایورای VGN-FW390 رو نداره
به تاپیک زیر برید (يافتن اتوماتيك درايور براي همه نوت بوك ها توسط نرم افزار ):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل لپ تاپ شما تو سایت سونی آسیا نیست، باید به سایت اصلی سونی برید:
که البته همون طور که تو لینکی که دادم میتونید ببینید، فقط درایورهای ویستا و سون رو برای لپ تاپ شما داره.
جواب سوال ما رو نمیدید ؟
خودتون هم نصب کنید فرقی نمیکنه، باید کرکش کنید دیگه. خیلی ها ویستای اورجینال دارند و برای سون دیگه آپگرید نمی کنن و خودشون با کرک نصب می کنند. حالا شما اگه دوست داری میتونی صبر کنی تا اورجینالشو بگیری. اگه خواستید نصب کنید حتما قبلش یه بک آپ از ویندوز فعلیتون تهیه کنید.
البته دیگه سون نسخه بتا نیست! نسخه نهاییش هم اومده، اونو نصب کنید.
در مورد اینم که چرا سونی به سخت افزار و درایورهاشون زیاد گیر میده من اطلاعاتی ندارم متاسفانه چون سونی نداشتم. امیدوارم دوستان راهنماییتون کنند در این زمینه.
اگه هم با پیدا کردن درایور مشکلی دارید میتونید به تاپیک زیر برید:
اساتید گرامی من برای این مدل از fujitsu هرچه جستجو کردم درایور گرافیک رو پیدا نکردم لطفا کمک کنید.
fujitsu FMV-BIBLO NE12AT
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)