سلام تبریز اینفو من شماره تماستونو نتونستم پیدا کنم باهاتون کار واجبی داشتم < این شماره تماس منه 09144009137 اصلانی > منتظرم Email" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تبریز اینفو من شماره تماستونو نتونستم پیدا کنم باهاتون کار واجبی داشتم < این شماره تماس منه 09144009137 اصلانی > منتظرم Email" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وست عزیز شما نباید اطلاعات خصوصیتونو توی فروم قرار بدید..
اگه لازم هست میتونید برای محمد خان پ خ کنید...
وست عزیز شما نباید اطلاعات خصوصیتونو توی فروم قرار بدید..
اگه لازم هست میتونید برای محمد خان پ خ کنید...
از phpmyadmin چطوری میتونم یوزر admin رو پسووردشو عوض کنم؟ یا که یه username خاص rename کنم
برای ادمین تیبل nuke_authors رو brows میکنی و تو جدولی که میاد جلوی یوزر مورد نظر یک عکس مداد هست برای ویرایش روی اون کلیک میکنی یوزر نیم رو به راحتی میتونی عوض کنی ولی پسوورد هش شده هست و باید به جای پسورد جدید هش پسورد مورد نظر رو قرار بدی
سلام
من یه سایت دارم که قبلا اینجا گفته بودم .من برای نصب این سایت مشکل داشتم که بعدا از دوست عزیزمون tabriz-info کمک خواستم ولی ایشون هم نتونست کاری بکنه .حالا که من سرور ها رو هم پاک و می خوام یه هوم پج ساد بزار بازم ارور
این رو میده نمی دونم چیکار کنم به پشتیبانیش هم میل زدم میگه میخوای ریست کنم که 3500 خرجشه نظرتون چیه بدم ریست کنهInternal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at mobi-lap.ir Port 80
یا کسی راه بهتر بلده این سایت 9 ماه همین جوری افتاده
ممنون
lk نتونستم دلیلش اینه که مشکل مربوط به سیستم نمیشه و فقط به سرور مربوطه
این هم اولین باره میشنوم برای ریست کردن سرور پول میخوان
این مشکل مربوط به سرور هست و باید به صورا رایگان حلش کنه
سلام . من کاربر حرفه ای در نیوک هستم .
چرا تمام مطالب را فقط برای بالا بردن درجه کاربری و یا .......
همین طور حتی بدون جابه جا کردن یک کلمه کپی پیست کرده اید .
حداقل نامی از سایت می بردید و تشکری می کردید . در هر صورت درجه کاربری خوبی رو کسب کرده اید .
موفق و پیروز باشید .
من می خوام از آمار کاربری خوده نیوک قسمت تعداد اعضا و عضویت امروز و دیروز رو نشون نده چکار باید بکنم؟؟؟
سلام . در جواب باید بگم که شما باید بلوکی را که در پکیج نوک است و به نام Czuser-info است را ویرایش کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)