من نمیتونم پچ رو دانلود کنم آخه دیال آپم
چکار کنم
من نمیتونم پچ رو دانلود کنم آخه دیال آپم
چکار کنم
شما این لینک رو به کافی نت ببر یا خودت دانلود کن یا بده که برات دانلود کنن
توی دانشگاه هم میتونی دانلود کنی
دوستان من تو این مرحله نیاز به کمک دارم
اگه کسی تموم کرده باشه احتمالا میدونه من باید چیکار کنم
تو این عکس من باید برم اون بالا که مشخصه
تو این عکس باید توسط این زنجیر برم به قسمت روبرویی
ولی زنجیر به سمت خودم میآد و نمیشه ازش کمک گرفت برای رفتن به قسمت روبرویی
کسی می تونه کمک کنه؟
شما دکمه e رو در حین حرکت بزن سرعت حرکت شما بیشتر میشه و میتونی بری اونطرف
سلام به همه!
من تو یه جای بازی گیر کردم که توضیح می دم کجاست شما بگید چکار کنم! دیگه عکس مکس دم دست نبود !!
یه جایی تو جنگلای تایلند یه مجسمه شیوا هست که باید برای حل کردن معماش دو تا جواهر گنده از یه منطقه سرسبز که تعدادی برجک توشه پیدا کنم بعد برگردونم معما رو باهاشون حل کنم! تعداد یادی سوسمار هم اونجا هست!
راه رفتن که هموار بود اما راه برگشتی وجود نداره! وقتی برمیگردم به اون راهرو سنگی که ازش اومدم دیگه نمی تونم زنجیرشو به جایی متصل کنم که از دیوار بره بالا!
کمک کنید!
راه برگشت از همون راه رفت نیست. در همون محوطه که دو جواهر بود, زیر جواهر سمت راست مسیر خروج قرار گرفته... در نهایت از سمت چپ مجسمه بزرگ شیوا, محوطه بالا سر در میارین.
خسته نباشید من تو قسمت مکزیک گیر کردم .سر اسکلت رو پیدا می کنم و میزارم سرجاش و اهرم ها رو می چرخونم .
یه دمو بهم نشون میده که چندتا چیز ستون مانند میاد بالا ولی او یکی اهرم ها که اسکلتو روش بود تکون نمی خورن الان نمی دونم باید چه کار کنم
لطفا کمککککککککککککککککککک کنیییییییییییییییییییییید
شما باید بری و اون یکی رو هم تنظیم کنی
بعد یک راه برای شما باز میشه که باید سریع با موتور خودتون رو بهش برسونین
دوست عزیز اون یکی اصلا نمی چرخه انگار دوتا گیره بهش وصله
اونی که اول کار پیدا می کنن سر جاگوار هست نه اسکلت... بزارین اینطوری بگم:
در شروع همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره...
در معمای تقویم دوم این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست بردارین و باید با گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین. (وقتی راه رو از تقویم دوم برمیگردین بعد باید به سمت راست بپیچین)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)