3 تا دکمه حسیش خراب شده هیچ کاری نمیتونم بکنم باهاش....
نمایندگی رسمیه خدماتش کجاست؟!
3 تا دکمه حسیش خراب شده هیچ کاری نمیتونم بکنم باهاش....
نمایندگی رسمیه خدماتش کجاست؟!
ببر تعميرگاه ها برات درست ميكنن نمايندگيش هم بايد تو شهر خودتون يكي دوتايي باشه
موفق باشيد!![]()
سلام دوستان.
من یه ساعته کل تاپیکو خوندم برا همین ممکنه با عجله بحثی رو جا انداخته باشم اگه سوالی تکراریه ببخشید.
از اول که شروع کردم خیلی راضی کننده بود جوری شد میخواستم شبانه برم بخرم ولی به اخرا که رسیدم ...
اول بگید که رنگ Quicksilver black اش تو ایران پیدا میشه و چند ؟
دوم خرابیه دکمه های لمسیش شایعه؟ خودم با سامسونگ یو 600 کار کردم اسلا همچین چیزی مطرح نبود.
سوم چرا من اینقدر بد شانسم تا قصد خرید کردم گرون شد.
چهار بعد از گذشت 1 سال و1ماه و 8 روز نظر تون راجبش چطور بوده ؟ راضی کننده بوده ؟
با تشکر
Last edited by atoolah; 08-07-2008 at 00:38.
خرابی دکمه های حسیش شایعه است.یعنی من تا حالا کسی و ندیدم که بگه خراب شده.مگر تو اینترنت که ...
اره رنگ نقره ایش پیدا میشه البته 5 تومن گرونتره. من یه ماهه دارم فقط مشکل ریست داره اونم مثلا هر دو روز یه بار ریست میشه که میگن با اپدیت حل میشه.صداش عالیه و کلا راضی کننده است.
اگه مشكلت ريست كردنشــــــه كه با اولين اپديت كردن از بيــــــن ميره
در كل گوشي خوبي هستش
موفق باشيد!![]()
سلام
احتمالا هک شده . شما یه نگاهی به این سایت بنداز.
ولی چون به یه زبون دیگه نوشته نمیشه چیز زیادی رو متوجه شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط روش اسکریپت نویسی رو نوشته. با فایلهایی رو که از رو ورزن r1ca037 بیرون کشیده رو برای دانلود گذاشته.
اما تو ویدیو که نشون داده منو و فونت رو عوض کرده.
با اینکه بار اولی بود که آپدیت می کردم ولی خیلی راحت بود و هیچ مشکلی پیش نیومد فقط 4 ساعت ناقابل با اینترنت دایل آپ طول کشید!
من گوشیم یک ماه قبل آپدیت کردم فریمور R1EA037
قبلا ریست خیلی میشد ولی از وقتی آپدیت کردم اصلا ریست نشده
ولی k850 خیلی از N95 جالبتره![]()
دوربین کا850 تو نسخه بتا از ان95 بهتر حالا چه برسه به نسخه اصلی
جالب اینه شما میگی عکس های آبرنگی ان95 رنگاش از کا850 طبیعی تره
احتمالا گوشی شما قبلا توسط یه ادم ناشی فلش شده و عدد cda رو درست وارد نکرده
منظورم همون فایل customize هست که برای هر منطقه ای مثلا خاورمیانه یک شماره مخصوص به خودش داره و از طریق این شماره هست که سایت سونی تشخیص میده که شما کدوم منطقه هستین تا اپدیت مربوطه رو ارائه کنه حالا چون نمیتونه تشخیص بده میزنه update not available
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)