دوستان سلام
من یه فایل پاورپوینت دارم نزدیک 100صفحه هست
می خوام فونت تمام صفحه هارو یکی کنم راهش چیه ؟
دوستان سلام
من یه فایل پاورپوینت دارم نزدیک 100صفحه هست
می خوام فونت تمام صفحه هارو یکی کنم راهش چیه ؟
روی فلش کوچیک کنارreplaceکیلیک می کنید واز منوی باز شده گزینه replace fontsراانتخاب می کنیددر پنجره باز شده در تکس باکس بالا:فونت استفاده شده در اسلایدها ودر تکس باکس دوم فونتی که میخواهید به ان تبدیل شود راوارد می کنید(به عکس توجه کنید)دقت کنید که بعضی از فونت قابل تبدیل به یکدیگر نیستند
عکس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اسلاید اول را انتخاب کن واز منویdesign یک بک گراند سفیدانتخاب کنید برای همه اعمال میشه!!!
(چک کردم جواب میده)
جای خالی نبود لینک بود
خیلی ممنون از راهنمایتون . ولی یک مشکلی برام پیش اومد ببینید وقتی من بهش Exit میدم از اول تو اسلاید ظاهر میشن بعد با زدن enter حذف میشن. من میخوام مثلا تو یک اسلاید 10 تا عکس دارم. میخوام وقتی وارد اون اسلاید شدم با زدن enter اول عکس اول ظاهر بشه بعد با زدن enter دوم (وشاید هم سومی لازم بشه) اولی محو بشه دومی ظاهر بشه و همین طور این کار برای بقیهی عکسها ادامه پیدا کنه. با راهنمایی شما اول هر 10 تا عکس تو صفحه ظاهر میشن بعد با زدن هر enter یکی محو میشه. امیدوارم منظورم را به خوبی گفته باشم. آیا امکان این کار هم هست.
Last edited by Sir Masoud; 17-12-2011 at 12:24.
آقا از طریق خود پاورپوینت میشه یه فایل ورد رو وارد و تبدیلش به پاورپوینت کرد ؟
سلام
بدون حاشیه 10 صحفه متن word دارم که باید در پاورپوینت اونو اسلاید اسلاید کنم پاورپوینت هم کار نکردم تا حالا ..
اول یه صفحه خام در پاورپوینت باز کردم و از منو بالای پاورپوینت روی dsign رفتم و یکی از قالبها رو انتخاب کردم خب بعد متنو وارد صفحه کردم افکتهای انیمیشنی به قالب و نوشته ها دادم حالا سوالاتم
1-برای ارائه این پروژه تحقیق که میخوان بدهند به استاد خروجی کار باید با چه فرمتی باشه ؟؟؟
2-الان این 10 صفحه که درست کردم وقتی با خروجی powerpoint show خروجی گرفتم که نمیدونم خروجی درستی باشه یا نه؟! و اجرا میکنم خودم باید کلیک کنم تا بره به صفحات دیگه این کار درسته ؟؟؟حالا اگه بخوام زبان بندی کنم بین صفحات رو باید چکار کنم ..فعلا همین مشکلاتو دارم لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان![]()
سلام این سوالات بالا را به من می گید
2- چطور یک ورد را به پاور تبدیل کنیم
به جز یکی یکی کپی کردن راه دیگه ای هم هست
اقا چطورمیشه درپاویرپوینت نموداررسم کرد
مثلا روی محور xوyدوخط y=xوy=3x+4راکشید وروی ان نقاط aوbرا مشخص کرد
چنین چیزی ممکنه
سلام دوستان لطفاً این سوالات پاور را پاسخ بدهید مرسی
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من علیرضا هستم و اولین پستی هست که توی این انجمن دارم میدم
از اینکه در جمع شما دوستان هستم بینهایت خوشحالم
===============
من 2 تا مشکل دارم با ساخت پاورپوینت 2007
اولین مشکلم اینه که میخوام عکسهای منظره بزارم بکگراند اسلایدهام
اما عکسها بزرگتر از سایز اسلاید میشن و کاملن توش قرار نمی گیرن
یا مثلا میخوام یه اسلاید با زمینه سفید داشته باشم که عکس منظره سه چهارم فضای اسلاید رو پر کنه؟ ( واقعاً خیلی تلاش کردم اما به نتیجه ای نرسیدم)
مشکل بعدی اینه که میخوام متن هایی رو که روی اسلایدهام مینویسم ثابت نباشن
افکت داشته باشن مثلا از بالا وارد اسلاید بشن یا از جهت های مختلف وارد بشن
=============
اگر که در انجمن مناسب پست ندادم دوستان به بزگواری خودشون عفو بفرمایند
جای بهتری واسش گیر نیاوردم
ممنونم از همتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)