اگر بد سکتور رو مارک کرده باشیم راهی برای نمایش مجدد و آن مارکش هست؟
اگر بد سکتور رو مارک کرده باشیم راهی برای نمایش مجدد و آن مارکش هست؟
سلام
من با paragon partition manager یکی از درایو هامو resize کردم بعد اومدم با partition magic کار کنم،وقتی اجراش کردم یه پیغام داد که هارد شما دارای اشکاله، می خواهید تعمیرش کنم ؟ ، وقتی که ok کردم پارتیشن مجیک دیگه اجرا نشد و من سیستمو ریست کردم.
بعد از این کار دیگه سیستم من ویدوزش بالا نیومد ( بهد از اینکه می خواد ویندوز لود بشه سیستم ریست می شه اونم بعد ار چند دقیقه )
سیستم دیگه تو داس نمیره ، یعنی گیر میکنه
هیچ ویندوزی حتی واسه نصب هم نمیره
وقتی رو یه هارد که ویندوز داره هارده خودمو نصب میکنم دیگه ویندوز اون هارد هم بالا نمیاد
من فقط تونستن لینوکس نصب کنم و تو لینوکس هارد رو می شناسه ولی 2 تا از درایو هارو می شناسه ،درایو c رو با d ، که درایو D رو حدود 12 بار می شناسه ، یعنی 12 تا پارتیشن D میشناسه
من باید پی کار کنم ؟
کمکم کنید...
سلام من یک هارد Maxtor 200 گیگ دارم و اوایل هارد یک صداهایی میداد و چراغ هارد روشن میشد و سرعت هم کند بعد از یک مدتی دیگه ویندوز بالا نمی امد و هر بار هم که می خواستم ویندوز بریزم سر فرمت ویندوز گیر می کرد و ارور میداد تا اینکه یک هارد 80 قدیمی رو مستر کردم و ویندوز رو روش انداختم و اون الان بالا میاد با این هارد ولی وقتی می خوام رو درایو C فایل بریزم گیر میکنه و صداش در میاد و فقط انگار مشکل درایو C هست برنامه هست بشه تعمیرش کرد ؟؟؟
موقه کار در محیط یا بازی یکدف یک صفحه آبی میاد و ویندوز ریستارت میشه.موقع پارتیشن اولیه از Quick استفاده کردم.خدماتی گفت برو یکبار دیگه با فول فرمت کن شاید درست بشه.چقدر امکان داره درست بشه؟
بله
نرم افزار و سخت افزارهایی برای این نمایش مجدد وجود داره
لطفا در صورتیکه به صورت تخصصی تعمیرات هارددیسک رو پیگیری میکنین از درج سوالات تخصصی در فوروم خودداری کنین
به صورت پیغام خصوصی بپرسین
با نرم افزار اچ دی دی ریجنریتور
البته صد درصد با مسئولیت خودت
توضیحاتش رو هم میتونی با سرچ توی همین تاپیک پیدا کنی
از صفر تا صد درصد
خوب این کارو بکن اگر درست نشد بیا بگو
راه دیگه بهت بگیم
باسلام
من اگربخواهم هاردم راعوض كنم آياميشودويندوز وبقيه اطلاعات هاردفعلي رابه هاردجديدمنتقل كنم يعني روي هاردجديدنيازبه نصب ويندوز جديدنباشدواگرميشودچگونه اينكارراانجام دهم.
متشكرم
با برنامه هايي كه كل هاردديسك رو ايمج ميگيرن و قابليت كپي اون ايمج رو دارن مثل نورتون گوست ميتوني اين كارو انجام بدي
اما من توصيه ميكنم هارد جديدتو پارتيشن بندي كني و وويندوز روش نصب كني بعد محتويات هارد قبليتو كپي كني توش
تجربه از علم برتر است
من فایل های مهم دیگه هم توی 2 تا درایو دیگه این هارد دارم فقط می خوام درایو C رو با این نرم افزار درست کنم میشه ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)