بله رجیستر میشه و بستگی به قیمت خود گوشی داره ...
بله رجیستر میشه و بستگی به قیمت خود گوشی داره ...
همین الان زنگ زدم مخابرات گفت رجیستر رایگانه
گفتم یعن من الان گوشی 500 تومنی مو بیارم رجیستر میکندی رایگاااان؟ گفت آره!
Last edited by pezhman32; 04-03-2008 at 12:06.
یعنی گوشی رو بیاریم بعد باید ببریم مخابرات؟؟؟اه ه ه ه ه...چقدر کار میبره؟؟؟چند ساعت یا چند روز؟؟؟
با بروکراسی مخابرات 1 هفته
ولی فامیلمون آشنا داشت
امروز رفت ثبت کرد سریالشو بعد از یه روز و نیم راه افتاد
یعنی گوشیرو نباید بدم به اونا؟؟؟فقط باید سریال گوشیرو بدم بهشون...
اخه من شنیدم گوشیرو بیاری سیم کارت بندازی کار میکنه...اصلا به این چیزا احتیاج نیست...
سیم کارتت اگه ارانسل باشه آره فعلا نیازی به رجیستر نداره
البته من هم ایرانسل دارم و فقط بابت محکم کاری گفتم
راستی actooor جان میشه بگی n82 تو دبی الان چنده؟ تو دبی که مثل ایران الان قیمت ها بالا نرفته؟!
سلام بچه ها.من قبلا از gprs گوشیم استفاده میکردم ولی از وقتی تنظیمات گوشی رو به حالت اولیه (factory seting( برگردوندم با اینکه تنظیمات ایرانسل رو هم درست کردم و مسیج هاشو سیو کردم دیگه نمیتونم از gprs استفاده کنم. میتونین راهنماییم کنین؟؟ این هم کدیه که موقع استفاده از وب میده.
packet data:
paket data not available.check network service
نه تو دبی قیمت ها بالا نرفته عزیز...ان95 8 گیگ 2500 درهم یعنی 625 هزار تومن...ان82 هم 440 هزار تومان...
من می خوام گوشی بیارم...یعنی باید ریجستر بشه؟؟؟خود ه گوشی رو هم باید بدم دست مخا برات؟؟؟یا فقط سریال گوشی بدم بهشون؟؟؟
راستش تاحالا که گوشی رجیستر نکردم ولی حالا که رایگانه خوبه, باید اول زنگ بزنی و آدرس بگیری بعدش گوشی رو می بری می دی رجیستر میکنن!!!!! فکر کنم فقط باید جعبه و سند مندی چیزی بیاری بعد شماره سریال گوشی تون رو ثبت می کنن. اگه بخوان گوشی رو نگه دارن که خیلی ناجوره... فکر نکنم نگه دارن... حالا اگه خیلی واجبه می تونم زنگ بزنم بپرسم
فقط بگو دقیقا چیا می خوای بدونی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)