میره یعنی باید بره . شما برو تو قسمت my career (اگه درست نوشتم) اونجا نوشته چند امتیاز دیگه میخوای.با هر پیروزی 20 امتیاز میگیری ولی مثلا اگه لیگ قهرمانان رو ببری حدود 2000 شاید بیشتر امتیاز میگیری
میره یعنی باید بره . شما برو تو قسمت my career (اگه درست نوشتم) اونجا نوشته چند امتیاز دیگه میخوای.با هر پیروزی 20 امتیاز میگیری ولی مثلا اگه لیگ قهرمانان رو ببری حدود 2000 شاید بیشتر امتیاز میگیری
کسی میدونه برای لول هشت چند امتیاز باید بگیری؟هر کس میدونه تمام لول ها را بنویسه کارمون راحت بشه![]()
نصف شب نهبلكه سحرگاهان
(ساعت 4 تا 6 صبح)
![]()
مرسي دوست عزيزگروه بندي كردم!
خب اين سرمايه گذاري كه من كردم ننوشته تو چه زمينه اي هست فقط مقدار پولي كه سرمايه گذاري شده رو مي نويسه كه!!!!!!!!!!!![]()
خواهش.
اره دیگه از این بیشتر انتظار نمیره.انشاا... منیجر 09
راستی من می خواهم برم به بورس ولی نمیره لطفا کمکم کنید.
یعنی این که پول خودتان را میذارید برای سرمایه گذاری و در اخر قرارداد سود و پول خود را دریافت می کنید.
خوب.به ما هم یاد بدید!!!!باید چی کار کنم؟
من بالاخره ديشب بازي رو نصب كردم و شروع كردم ولي تا بازي بالا اومد يه نيم شوك بهم دست داد: روي جلد dvd نوشته football manager08 اولش گفتم مهم نيست با fifa manager يكيه ولي وقتي رفتم تو بازي ديدم كلا منو ها و طرز بازي با اون چيزي كه دوستمون توي صفحه اول گذاشته فرق داره (البته روش نوشته version 8.0 اين تاثير داره؟)
من بالاخره ديشب بازي رو نصب كردم و شروع كردم ولي تا بازي بالا اومد يه نيم شوكبهم دست داد: روي جلد dvd نوشته football manager08 اولش گفتم مهم نيست با fifa manager يكيه ولي وقتي رفتم تو بازي ديدم كلا منو ها و طرز بازي با اون چيزي كه دوستمون توي صفحه اول گذاشته فرق داره (البته روش نوشته version 8.0 اين تاثير داره؟)
شاید همون فوتبال منیجره!!!فوتبال منیجر با فیفا زمین تا اسمون فرق داره.من هم فوتبال منیجر دارم.ولی فیفا خیلی بهتره.برو فیفا منیجر بخر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)